Терміново потрібна хата для мене та сімейки. Розгляну різні варіанти. Бажано в районі Шувару, до 1000грн.
в мене друзі з*їжджають з квартири. Двохкімнатна, Дністровська 1а. зразу після повороту з Зеленої. хочеш попитаю. 15 липня вони виселяються.
я тобі смс скину номер до тих пацанів, що з*їжджають. з ними домовляйся і питай. Звати Славік. там ще поруч стоянка є . сам ставив. за добу брали 8 грн.
я собі орендував квартиру через маклера,бо після 2 міс. пошуків нічого не знайшов.а так з пацанами скинулись заплатили йому комісійні і він підшукав нам класний варіант за відносно малі гроші.якщо зацікавить я можу пошукати його номер телефону.
Зараз усе через тих маклерів. Мафія, блін. Наживаються на чому хочеш.... Знайти самому квартиру в підходящому районі ще й по нормальній ціні - ДУУУУУУУУУЖЕ ТЯЖКО...
Винайму 1-но кімнатну квартиру на тривалий термін для себе. Район бажано не Сихів. Ціна в р-ні 1000грн.
Є шикарна 2-к квартира на Чорновола біля Арсену. Нова, сучасне оздоблення, техніка. 2400грн/міс Звертатися в приват
Може хтось зі знайомих здає 1 або 2 кімнатну квартиру на Сихові (або Новий Львів) з ціною до 1200грн/міс? Шукаю для себе.
мій сусід здає (від мене за стіною), на Стрийській (між стрийська-наукова і автостанцією) 3 кімнати, але в 1 кімнаті меблі зберігаються. 9 поверх. є ліфт. ціна десь 170-180 доларів. тре уточнювати. П.С. Сподіваюсь на тихих сусідів!
Дякую Cherepaha, але цей варіант не підходить ні за ціною ні за районом. Що невже в такому великому районі як Сихів ніхто зі знайомих не здає квартиру?
Товариш шукає квартиру у ЛЬвові. ціна в районі 2000 грн. кількість кімнат не має значення. думаю або 1 або 2. бажано в районі вул.Хімічної або Краківського ринку(це не обовязково.) хто може має знайомих надайте будь ласка інфу в приват... з агенствами не хоче звязуватися купа дзвінків а толком нічого не знайшли. тому шукає по знайомих, по знайомих знайомих)). за допомогу розрахунок пивом))))