Візьму в аренду бокс на 2 -4 машини, бажано з ямою, або підйомником... Терміново!!! Повязано з тим, що власник того боксу, який я зараз орендую, вирішив, що я забагато авто ремонтую і замало йому плачу оренди......... зараз ціна виросла до 3000 грн....з 800....І до того мені ще й тицяють "афігенним" вкладом в розвиток(поломаний електролобзік і всяка х...ня) Да, ще прийму в подарунок гранатомет "Муха" і скористаюсь послугами Чеченських бойовиків)))))::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
думаю що можна організувати невеличку пожежу, після того як ти звідтам зїдеш, звичайно за наглість і зазирання в чужу кишеню теж тре платити, "податки"
Чого уж там розмінюватись по дрібязку)))))) Підпалим і скористаемось послугами качегара (шоб дотла згоріло)
Слухай сюди. Там де я орендую гараж, теж є бокси, але мало, і не знаю, чи вони здаються. То на Гашека, біля онколікарні. Але: я орендую гараж з ямою за 250 грив/міс. За 1000 знімаєш 4 гаражі (хоч 2-3 для початку)! Єдине, не факт, що вони будуть поруч, треба буде носитись з інструментом...
"Сдам в аренду боксы под СТО от 50 до 200 м2. Стоимость 15 грн/м2, Львів, Конюшинна улица" - це звідси: dom,ria,ua/uk/realty-2771911.html Скопіюй і замість "," - постав ".", бо як просто вставляти посилання - воно змінюється на неіснуюче посилання
То все українська натура і її "жаба". Теж мав справу з орендою довгий час, аналогічна проблема, чим більше розширюєш бізнес і збільшуєш прибуток, тим більше росте оренда. Мене то все під кінець вже словами не передати як вкурвило.