Візьму в оренду бокс СТО

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем Донецкий, 7 лют 2011.

1. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Візьму в аренду бокс на 2 -4 машини, бажано з ямою, або підйомником... Терміново!!!
    Повязано з тим, що власник того боксу, який я зараз орендую, вирішив, що я забагато авто ремонтую і замало йому плачу оренди......... зараз ціна виросла до 3000 грн....з 800....І до того мені ще й тицяють "афігенним" вкладом в розвиток(поломаний електролобзік і всяка х...ня)
    Да, ще прийму в подарунок гранатомет "Муха" і скористаюсь послугами Чеченських бойовиків))))):diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo:

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    думаю що можна організувати невеличку пожежу, після того як ти звідтам зїдеш, звичайно :bomb:

за наглість і зазирання в чужу кишеню теж тре платити, "податки" :crazy:

3. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Чого уж там розмінюватись по дрібязку)))))) Підпалим і скористаемось послугами качегара (шоб дотла згоріло)

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    мда.... а на вигляд ніби порядна людина...
    то шо клубний гараж вже закрився? :sad:

5. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Ще пока ні, але ці качелі з мудилами мене відверто заї.....али, руки опускаються, блін.

6. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Слухай сюди. Там де я орендую гараж, теж є бокси, але мало, і не знаю, чи вони здаються. То на Гашека, біля онколікарні. Але: я орендую гараж з ямою за 250 грив/міс. За 1000 знімаєш 4 гаражі (хоч 2-3 для початку)! Єдине, не факт, що вони будуть поруч, треба буде носитись з інструментом...

7. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    Audi A6 Avant C5 1.9tdi(AWX) 2003р-була
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    "Сдам в аренду боксы под СТО от 50 до 200 м2. Стоимость 15 грн/м2, Львів, Конюшинна улица" - це звідси:
    dom,ria,ua/uk/realty-2771911.html
    Скопіюй і замість "," - постав ".", бо як просто вставляти посилання - воно змінюється на неіснуюче посилання :sad:

Останнє редагування: 8 лют 2011
  8. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    То все українська натура і її "жаба". Теж мав справу з орендою довгий час, аналогічна проблема, чим більше розширюєш бізнес і збільшуєш прибуток, тим більше росте оренда. Мене то все під кінець вже словами не передати як вкурвило.

9. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Не плохое место !!!А как там в нутри???(Так сказать интерер :) )

10. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    Audi A6 Avant C5 1.9tdi(AWX) 2003р-була
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    Не знаю :sad:, просто деколи переглядаю той сайт, от і натрапив на оголошення

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)