Всеукраїнський флеш-моб! Зроби Богдана Хмельницього головним героєм Росії!

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем aidsua, 23 тра 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. aidsua

aidsua Active Member

VW Scirocco 1.6 WV 75 л.с. 5ст КПП; VW Scirocco 1.8 90 л.с. 5ст КПП
    http://www.nameofrussia.ru/vote.html Всеукраїнський флеш-моб! Зроби Богдана Хмельницього головним героєм Росії! Нехай у москалів буде шок! Хай повипадають із крісел!

2. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030
    Відповідь: Всеукраїнський флеш-моб! Зроби Богдана Хмельницього головним героєм Росії!

Ви уважно подивіться за що голосуєте...Воссоединил Украину с Россией... потім будуть говорити, що українці, які голосували за Хмельницького дуже хочуть назад в СССР....

3. aidsua

aidsua Active Member

Відповідь: Всеукраїнський флеш-моб! Зроби Богдана Хмельницього головним героєм Росії!

Я не проти приєднання Росії до України (як частини України).

Зараз читаю книжку (дуже цікава):
    Владимир Белинский
    [SIZE=+1]СТРАНА МОКСЕЛЬ [/SIZE]
    Роман-исследование

http://www.ukrlife.org/main/evshan/moxel.htm

• Подобається Подобається x 1
  4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Автор запізнився. вже був такий самий флеш-моб але з Махном.

5. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

Володимир Білінський написав дуже серйозне історичне дослідження з яким навіть російські історики не дискутують...
    приємно, що українці не базікають як Жириновський, а реально, науково пояснюють хто є хто...8)

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Навіть самі українці не можуть дійти згоди в тому флеш-мобі. Декілька днів підряд по аськах ходить флеш-моб "голосуєм за Махна" і тут раптом вискакує якийсь "цвірінь :) українець" (aidsua) і закликає голосувати за Хмельницького... Воістину, де два українці, там три гетьмани...

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Думаю, це занадто. Ставлю мінус.

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

я ітак бачу, не обовязково писати "Ставлю мінус", я для того ту кнопку і зробив :) А взагалі то ж не я йому такий нік придумав, а він сам собі , тому дивно, що мінуси мені :)

9. Хат

Хат Active Member

VW Corrado G60

Мартіні, ти в разі чого, кажи....мені тут до його роботи недалеко, можу під"їхати, плюсиків намалювати:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

я мабуть сам справлюся, ми тут і не такі екземпляри бачили :)

11. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Так не жартуй, бо вчора якась сучка на парковці вже намалювала - ввалила в праве крило так, що аж колесо тре об пікрильник і смахалася. Камери дивилися в інший бік, ніхто з охоронців нічого не бачив. Як на зло, тепер страховка в таких випадках не діє. Заїхав би краще з пивом, пойойкав, поспівчував, горе би розділив.

сам ти екземпляр, причому рєдкасний :)

...упс, випадково стер два мінуси для Мартіні...

Додано через 2 хвилини
    то Joomla а не ти. Не присвоюй чужої праці. Бозя забанить.

12. aidsua

aidsua Active Member

Збоченці завжди перекручують абревіатури.. ти не виняток.

Без питань.. мені як потрібен водій, щоб мене додому возив. ;-)

Один повернуто..

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

гудбай, позитивний ти наш :)

Додано через 1 хвилину
    сам ти джумла :)

14. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Ігор, нік хлопака - то нік хлопака. Створюючу його, може так статися, що букви з нього абревіатура ПІБ. Тиж дав тлумаченя не дуже гарне. Тай щей забанив хлопака. Так, він може й погарячкував, назвавши тебе збоченцем, але дуже хотілося б почути, щоб ти сказав на те, щоб в "гарних" красках обіграли твій нік "MARTINI". Тому призиваю доброго адміна змінити гнів на милість і зняти бан тому хлопаку.
    С приводу об*єднання я - ПРОТИ. Україна - українцям. Тай голосував я за мого земляка - Нестора Івановича!!! :)

• Подобається Подобається x 2
  15. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

aidsua бувай сцуко заразна.
    я за Мартіні
    відновлюю рівновагу Мартіні +1.

16. aidsua

aidsua Active Member

Добрий ранок,

"ФЕ!" видалені.. з мого боку тема "ніки" підійматись не буде, бо вважаю, що це не потрібно мені.

Визнаю, що певний час упередженно ставився до Ігоря (MARTINI), але це не впливає на моє відношення до форуму в цілому.

--
    Peter

• Подобається Подобається x 4
  17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

За віл-інфікованого прошу пардону, не зробив поправки на те, що Петро на форумі новенький і ще не в"їхав у доброзичливу атмосферу форуму та не шарить в місцевих приколах :) На майбутнє - про що би і як би ми тут не писали, усе читати треба у позитивних інтонаціях :) Гадаю, інцидент вичерпано.

18. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    VW Transpotrer T6 2.0 15

Хтось догадається витерти цю тему!
    ну абсолютно ніякого відношення до вольксвагенів , і до того шо комусь треба чимось допомогти.

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)