...хто знає Некрасова перекрита чи ні? Тобто чи можна наскрізь проїхати з Мечнікова на Чернігівську? Там односторонка на скільки памятаю? :?:
Відповідь: Вулиця Некрасова... Вул Некрасова одностороння. Їхати можна тільки в сторону центру. Недавно її відкрили (була загороджена через будову будинку) і тепер з Мечнікова можна мимо медінституту легко проїхати на Чернігівську. Дуже зручно, майже щодня там їду. А і ще, одностороння вона тільки від Чернігівської до Мечнікова, а далі за цим перехрестям можна по Некрасова їхати в обидва боки.
Відповідь: Вулиця Некрасова... Я завжди там їздив в обидва боки і ніколи не задумувався над такими філософськими речами...
Відповідь: Вулиця Некрасова... Я теж часом їду проти руху, але там в обидва боки може бути проблематично бо з припаркованими машинами вуличка стає вузенької і важко розминутися зустрічним машинам, можуть утворюватися міні-корки, а вони там дуже не бажані, оскільки там лікарня і їздять швидкі. Крім того останнім часом на перехресті з Мечнікова часто бачу даішників.
Відповідь: Вулиця Некрасова... А ще не треба задумуватися якого кольору горить світло світлофора :mrgreen: Ржав чуть не обісц...... :mrgreen:
Відповідь: Вулиця Некрасова... Колір світлофора - це дуже філософське питання. Коли їдеш на Сірку з 150 кобиляками, то задумуватись над ними особливо нема часу
Відповідь: Вулиця Некрасова... Дяк Мартіні Я одного разу теж поки не побачив що їду під кірпіч... ...і саме це через хвилину мені пояснювати дАнецкі гайци, і були праві!