Створю тему для позичань Друзі, хто може позичити на якісь вихідні (СБ/НД) демагнітизатор ? Демагнітизатор, чи таку фігню (рамку) для розмагнічування екрану телевізора (з кінескопом ЕПТ). Тре в селі тестю розмагнітити тєлєк, бо крвм вже десь рік дивляться в фіолетово-зелено-жовтих кольорах. Мене аж шляки трафляли. Заздалегідь вдячний, ну і звичайно не за дякую
Там не просто розмвгнітити потрібно, тре ще зведення променів зробити, бо знову намагнітиться за пару днів. І систему автоматичного розмагнічування тре перевірити чи працює. У мене був колись розмагнічувач а тепер не знаю де його подів.
Та ну, я мав знайомого (на жаль втратив контакти), він був телемайстер. Брав у нього ось таку рамку, точь-вь-точь вмикав у розетку і успішно розмагнічував за 10-15 хв., свій телевізор (dvd-двійку), котрий зара стоїть в мене на роботі. А такі маніпуляції робив 2 чи 3 рази за час його юзання. На даний час проблема в тому, що сам ТВ в селі біля м.Броди, тестю - ніколи тим займатись (має господарку), везти у Львів на радіоринок - дурного робота. Оскільки вже таке робив, тому шукаю такий девайс. Самопально не хочу робити такого девайса, бо з електрикою не дружу. Тому - шукаю, щоб взяти і покористуватись.
А нема в тебе десь непотрібного кольорового тєліка з ЕПТ (поламаного)? Там є петля розмагнічування на кінескопі і вона підключена до невеличкої плати. до якої шнур з розетки йде. Так от витягнувши цю плату зі шнуром і петлею з кінескопа, можна користуватися для розмагнічування, адже вона для цього і призначена