Здер плівку з перед. вікон а чим відчистити клей?

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем Miha, 17 вер 2010.

1. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    клей залишився на склі і не моду відчистити, хелп!
    а ще він смердить так конкретно!!

2. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    спиртом я собі відчищав....після того й сморід з часом пропаде...

3. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    а навіщо здирати плівку?

4. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Колись давно теж змушений був позбутись старої та неякісної плівки на одній з своїх автівок... Допомогло ідеально змити клей тільки "поєднання" розчинника з лезом - грався 2 дні...до цього часу згадую... :bomb: І не пробуй навіть з заднім склом - 95% ставлю на те, що десь зачіпиш спіраль і підігрів потім працювати не буде ( перевірено особисто :D )

5. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Колись таке чистив звичайним "Містер мускулом"! Добре чистити коли скло нагріте, попробуй феном підігріти.

6. Pavhom

Pavhom Active Member

Golf 2 1.8 GU
    Клубна карта:
    000079
    Найлегше це спиртом і добре терти проспиртованою тряпкою! ну і перед тим 30 гр на душу і все здреш

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ще можна звернутись туди, де тонують вікна, їм часто доводиться перетоновувати, тобто здирати стару і наносити нову плівку. Тому вони вміють правильно зняти досить швидко.

8. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN
    В мене таке було) Довго грався спиртами, розчинниками - то все фігня. Почекай пару днів, клей натягне води з повітря і затвердне. Тоді буде НАБАГАТО легше його зчишчати.:)

9. subaruk

subaruk Початківець

suburban
    Спирт і розчиннкики то добре, але ж і смороду від них. Є така річ, як антисилікон (я вже писав, що ця штука відмиває навіть плями на обшивці). До скла він зовсім не агресивний. Попитай на авторнку у тих ,хто фарбами, шпаклівками і таким подібним торгує -- вони знають. Бери фірми APP, у синій банці W900. Ранал не бери, він трохи дешевший, але якістю теж кульгає. Тобі літри вистачить на скло, на всі обшивки, де є плями, на ковролін під ногами, і навіть бітум змиє. І ще одне, як будеш змивати, то запасися тряпками чим більше. 1 літра АРР коштує до 40 грн.

10. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Цього тижня також буду зривати плівку з передніх шиб. В мене тайвань і потерлася, в холода тра шоб було добре видно.
    Класна тема, вперше взнав про антисилікон. Видать він помічний!!!

11. subaruk

subaruk Початківець

suburban
    Вын помічний не те слово! Коли я його вперше купив, то він був у мене для того, щоби зняти силікон від люка і витерти залишки на даху, а потім поступово почав експериментувати з ним, а він непогані результати давав. Я ним усе відтираю, і джинси відтирав від салідола, і плями на обшивці, і клей від старого скотча, клей з оракала, бітум з дисків. Головне мати чим побільше тряпок.

12. вова 001

вова 001 Active Member

Volkswagen Passat B5+
    Клубна карта:
    000063
    в магазині де продають краску до машин є така штука
    Літрова банка 38 гривень Анти сілікон (біля обласного даї на кульпарківській)
    Банка жовтувато чорна!!!

13. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    вайт спірітом. все гарно щищається.

14. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    Audi A6 Avant C5 1.9tdi(AWX) 2003р-була
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    Сьогодні здер і собі плівку з передніх вікон. Процедура була така: здер верхній шар плівки; побризгав рідиною для миття вікон, зачекав, і де йшло - здирав руками, де не йшло - дер лезом канцелярського ножа. В кінці знов побризгав рідиною для миття скла і побачив залишки клею, які стер шматою, змоченою Уайт-спірітом. Врезультаті получив чистеньке скло :). Це все шаманство заняло 3-4 години неспішної праці.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)