Одне із наймасовіших наших збіговиськ. Тепер точно відомо - заманити наших клубчан на з їзд можна смаженим м ясом і печеною картоплею На цьому відео можна познайомитися із багатьма тих, кого знаєте лише віртуально по форуму Читати публікацію повністю...
Відповідь: З'їзд під шашличок (1 серпня 2008) Ідея гуд! А поки можна і шашличок іще організувати (з мене мангал і шомпура)!
Відповідь: З'їзд під шашличок (1 серпня 2008) Это даже очень хорошо получилось у КИТА! А особенно это мясо замариновать!!!:grin: Думаю надо попросить его и он не откажется!!!! Додано через 16 хвилин На счет Славска идея просто супер,только это надо когда снег выпадет!!! А до снега (пока он еше не выпал)и не так и холодно,можно и шашлычок в последний раз организовать!!!Как бы прощяния с летом!:mrgreen:
Відповідь: З'їзд під шашличок (1 серпня 2008) Народ это все конечно хорошо,что у каждого есть мангал!И у меня тоже есть! Давайте о болие конкретней!!!! О МНЯСЕ и всем остальном!И кто вообше согласен?и с датой надо решить!!!!:!:
Відповідь: З'їзд під шашличок (1 серпня 2008) на таке діло підписуюсь, мясо проблеми взяти немає , гроші і так повернуть. +1, погоджуюсь, но давайте в цю пятницю. бо там і холодно може бути, я дивився до четверга у Львові найвища температура буде +9 с",
Відповідь: З'їзд під шашличок (1 серпня 2008) + 2 согласен! Главное чтоб дождя небыло!И по больше народу собралось!!!!!!!!
Відповідь: З'їзд під шашличок (1 серпня 2008) +3 І я за! А хто дивився погоду в інеті? Нарахунок кількості людей, думаю на шашличок збереться більше, ніж завжди. А 19:00 не буде пізнувато...?
Відповідь: З'їзд під шашличок (1 серпня 2008) Діно, дякую за рекламу... =) Звісно якщо організуєте, то з місєвом я поможу Але попрошу завчасно попередити! П,С, з такою погодою може йсправді варто раніше зібратись? Як там у кого з роботою?
Відповідь: З'їзд під шашличок (1 серпня 2008) Кит не за что!!!! Пораньше это восколько??? И на счет погоды!эсли верить инету то погода будет ПИ...........,дожди до конца месяца! А что ты имел ввиду предупредить тебя за рания????
Відповідь: З'їзд під шашличок (1 серпня 2008) Нажаль ще не на своїй , MARTINI , дай пліз номер тих чуваків що мають фари за 400 у.о.
Відповідь: З'їзд під шашличок (1 серпня 2008) Ви збираєтесь в цю п"ятницю?!? Оу, стоп-стоп... У мене город і кукурузка, млін...
Відповідь: З'їзд під шашличок (1 серпня 2008) Кіт... В суботу буде кукурудза! Приїжджай на з'їзд, мені (думаю не лише мені) дуже охота познайомитись із найбільшою кількістю одноклубників! Буду радий бачити всіх в живу!