Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 Мені сіра більше сподобалась.... Нда бачу я почуть чуть закохуюсь в сірка а шо за двигуни на них стояли? можеш трохи описати тих сірків?
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 тобі вже раз давали лінк на цей сайт - www.scirocco.ru там є вся інфа про ту машину.
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 просто маньяк.... чого ж ти їх так часто міняв, якщо їх так лубиш???
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 Про це я вже писав тутhttp://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?p=14437#post14437 А взагалі серед вас в питанні Сірків я себе почуваю пенсіонером по двох причинах 1) мій вік 2) Я на Сірку почав ганяти майже 10 років тому;-) 3) Тому хочу собі купити Сірка не для ганянь, а на пам'ять, і з ностальгією приїжджати до вас на з'їзди
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 Ага, маньяк! . Купив собі 3-го сірка (Вірніше киянин Крилов мені пригнав з Берліна, котрого сам знайшов по нету) з'їжджу ним на море та опишу повну комплектацію і покажу фотки. Маю надію, що Орест організує з'їзд Сірків у Львові, там побачите і мого наживо
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 Літня жара та обмаль часу не дала можливості попасти на зїзди у Львові ні 06 ні 20 липня, а також не вдалося зібрати львівських сірків До речі сьогодні на обїздній Львова їдучи своїм сірком з моря зустрів свого вопереднього зеленого сірка!!!!! 28-29 липня в Києві зїзд СІрків України! Приєднуйтеся! Я там буду.
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 Наступний властник сказав, що його розбили вщент! Як ти міг його зустріти?
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 Буду розбиратись до кінця. Орест мені підтвердив, що мій зелений Сірко їздить по львівщин, окрім цього я його впізнав по певних ознаках
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 красота!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! паходу красивішого сірка я ше не бачив якшо не секрет кіко коштує?
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 В німеччині за нього віддав 2400Є Документи - 2000$ Розмитненя+ розборка-зборка 3300$ + затрати на перегон та оформленння всіляких дозволів на переобладнання, переоформлення, довіренності і т.п. в ідеалі в 6000 можна вкластися
Відповідь: Мої Scirocco 1998-2002 Я власне і хотів АКПП, - дуже зручна штука, до речі, стидно, але факт - грубо порушив правила руху на обгоні і АКПП мене спасла, - прийшлось різко зупинити машину і тут - же втекти з цього місця, при механіці поки б переключився з 5 на 1-шу і рушив, зустрічна автівка мене б розбила в щенть, все відбувалось на великих швидкостях, часу в нене було десь 3-5 секунд, відбулось все дуже миттєво. При механіці я мабуть це зараз це не писав. А мотор 1,8 JH 95 к.с. повний інж.