0-100 км/год У кого скільки?

Тема у розділі 'Спорт та майстерність', створена користувачем scirocco, 3 тра 2007.

1. ZET

ZET Місцевий

VW Golf II 1.6RF 2E 1990
    Клубна карта:
    000405
    підтримую в мене бреше десь на 7-10км/год. перевірено GPS.

2. slipknot

slipknot Active Member

Chevrolet Lacetti 1.6 H / BMW k 1200s
    Я тоже замерял на своем авто ехал 100 по спидометру а ГПС показывал 90 ( ГПС Гармин )

3. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Саме так. Чим менша була швидкість- тим менша була похибка

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Що за запас? Чому я теж не знаю? Давай факти.

Доречі в цій же темі ми один міф зі спідометром ZETa розвіяли.
    Приїжджай на зїзд - ще з тобою розвієм )))))))))

5. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    То ти кажеш спідомтр правдивий
    ?
    Вже не пам,ятаю де, ала читав інфу про заміри швидкості на VW. Наче завод виробник проводить заміри з вагою 60 кг у багажнику та 1 пасажиром, тому і частенько бува, що VW може розігнатись швидше ніж заводські данні. Написано було приблизна так, але можливо я помляюсь.

6. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    Читав я таку інфу , що для безпеки , часто зроблено так спеціально , що спідометр показує на 10км/год більшу швидкість, щоб водій думав що їде швидше ніж насправді :D

7. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Ти не хами, мегатюнінгіст. Наскільки і шо ти знаєш на форумі вже всім ясно.
    І всім необов*язково знати твої догадки з області "чув дзвін але незнаю де він".
    В мануалі пишуть дані заводських замірів, які проводяться в автомобілі з штатними колесами, професійним водієм-випробовувачем, новими фільтрами/двигуном/кпп, з заповненими робочими об*ємами і на пальному, рекомендованрму заводом виробником. Без всяких нах запасів, і повір, якщо б твій гольф їхав в його віці і стані на нашому бєнзі хоча б так, як пише мануал - це було б великим чудом.
    Свої результати про температуру на марсі можеш викладати в розділі "сміх та й годі".

• Подобається Подобається x 2
  8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Я просив факти а не лірику про мішки картошки у багажнику ;)
    Мій - так!
    Твій - незнаю. Судячи з показників твій бреше.

9. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Чому? Це я в тебе навчився.
    Я хоч навідміну від тебе добре розумію навіщо розрізна шестеня на распребвал і довго не пригадую про це.

А якщо мій спідометр бреше ( раз у всіх бреше, знач і умене бреше) на 10 км небіда. До моїх 12.89 можна додати 3 секунди, що мені знадобляться щоб досягти реальни 100 км ( 110 по спідометру), і це ажніяк не буде 16.7. Ну ти і смішний
    Можливо ти і гарний моторист, але поки цого не зрозумів. Єдине, що я зрозумів то це те, що один ти ромумний, а навколо тебе одні дурні і калхозники, які ліплять годбатого зі своїх моторів, але попри закони фізики вони чомусь їдуть краще ніж заводські параметри:lol:. А чим це пояснити не знаю, можливо поганою дорогою, можливо Россавою, можливо вбитими амо і розвалом/сходженням, можливо важким моториском у салоні, чи навіть маленьким повітряним фільтром від ТАЗіка за 7 грн, можливо невиставленним запаленням і другою камерою на карбі? Ну неможу зрозуміти і все. Поясни плиз! Твої пояснення цікаві не тільки мені, а й хлопцям, що працювали над багатьма "колясками" включаючи і мій мегазатюнений монстр Г2 1.3, який скоро буде відрегульований і подолає барьер швидкості 155, заявлений виробником.

Останнє редагування: 28 бер 2009
  10. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Навряд, бо на неоднократні питання ти так і не дав відповіді, це по-перше. В твоїй темі тобі його задавав і я, і Юра з Запоріжжя, і ти лив якусь водичку і зїжджав, а потім просто ігнорував питання. Так шо ти тут не плутай, хто шо не розуміє і за слова відповідай.
    По-друге, я не моторист.
    По-третє, смішні твої розрахунки "від фонаря" про додати три секунди і результати "з потолка" про розгін до 100ні, яких ти довести не можеш ні відео, ні стендом, ні як взагалі крім своїх розказів. Твої мегатюнінгісти, які долають закони фізики і заводські параметри, це теж мегакруто і думаю тут всім все ясно. Твій суперзатюнений мегамонстр скоро подолає швидкість звуку, і 100ню однозгначно буде набирати швидше Г2 ГТІ, це теж всім ясно. Твій підхід до машини ми бачили, заміни амортів по одному і тазозапчастини все пояснюють.
    А ше я тобі скажу шо некоректно людині, яка дає свою машину майстрам тюнінгувати, не розуміючи і не можучи пояснити на форумі, шо і для чого вони роблять, і не маючи зеленого поняття в принципах роботи мотора - тобто тобі, шось мені доказувати. Свій мотор я зібрав сам, не без допомоги спеціаліста, але своїми руками. І коли я віддавав головку на шліфовку і притирку, я сам пояснював що і де зробити, бо знав для чого це і якого я хочу результату. Вприск в своїй машині також настроїв сам повністю, і реально мій гольф їде краще ніж заводські показники. Але не на 3 секунди, як твій мегамонстр, хоч роботи було вкладено багато, і я роками вивчав теорію перед тим як шось робити, і вийшло в мене далеко не з першого разу. І ще, люди з клубу і форуму бачили як їде моя машина і які машини обїжджає. От тобі і результат, а не пустопорожні розмови.
    На майбутнє: сперечайся коректно і по-темі, обгрунтовуючи свою позицію. Будеш перекручувати слова форумчан, хамити і флудити - я обіцяю тобі бан.

11. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Навряд, бо на неоднократні питання ти так і не дав відповіді, це по-перше. В твоїй темі тобі його задавав і я, і Юра з Запоріжжя, і ти лив якусь водичку і зїжджав, а потім просто ігнорував питання. Так шо ти тут не плутай, хто шо не розуміє і за слова відповідай.
    По-друге, я не моторист.
    По-третє, смішні твої розрахунки "від фонаря" про додати три секунди і результати "з потолка" про розгін до 100ні, яких ти довести не можеш ні відео, ні стендом, ні як взагалі крім своїх розказів. Твої мегатюнінгісти, які долають закони фізики і заводські параметри, це теж мегакруто і думаю тут всім все ясно. Твій суперзатюнений мегамонстр скоро подолає швидкість звуку, і 100ню однозгначно буде набирати швидше Г2 ГТІ, це теж всім ясно. Твій підхід до машини ми бачили, заміни амортів по одному і тазозапчастини все пояснюють. Шось пояснювати тобі це марна трата часу, я вже пояснював в попередній темі, але ти не слухаєш і товчеш свою воду в ступі.
    А ше я тобі скажу шо некоректно людині, яка дає свою машину майстрам тюнінгувати, не розуміючи і не можучи пояснити на форумі, шо і для чого вони роблять, і не маючи зеленого поняття в принципах роботи мотора - тобто тобі, шось мені доказувати. Свій мотор я зібрав сам, не без допомоги спеціаліста, але своїми руками. І коли я віддавав головку на шліфовку і притирку, я сам пояснював що і де зробити, бо знав для чого це і якого я хочу результату. Вприск в своїй машині також настроїв сам повністю, і реально мій гольф їде краще ніж заводські показники. Але не на 3 секунди, як твій мегамонстр, хоч роботи було вкладено багато, і я роками вивчав теорію перед тим як шось робити, і вийшло в мене далеко не з першого разу. І ще, люди з клубу і форуму бачили як їде моя машина і які машини обїжджає. От тобі і результат, а не пустопорожні розмови.
    На майбутнє: сперечайся коректно і по-темі, обгрунтовуючи свою позицію. Будеш перекручувати слова форумчан, хамити і флудити - я обіцяю тобі бан.

Останнє редагування: 31 бер 2009
  12. Victorlas

Victorlas Місцевий

Короче нічого іншого я почути навіть не сподобався. Єдине, що ти зміг мені довести, то це те що адмін що сам хамить і вважає себе єдиним розумним, а всіх інших калхозниками. Мені тебе просто шкода. Всі на відстані круті, і в ніщо не вірять.

13. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    2 Markell, нажаль не бачив твого Гольфа на гонках, але чув багато позитива. Висвітли для цікавості свій час на 402м. і час до 100,+ може зробити "дошку пошани" машин яких обїхали Фолькси ЖТ.
    2 може Скірокко- чий Скірокко на початках зародження львівського драгу (років 5-6 тому) не знав собі рівних.
    В тему про швидкість і розгін- як точно "в домашніх" умовах заміряти? Думаю якщо дати пасажиру секундомір і засікти час, то похибка реакції між поки побачив де стрілка і поки тиснув кнопку секундоміра,щоб зупинити час + похибка спідометра яка допускає +10% дасть погрішність на 1-2сек.Я не профі в драгу але знаю,щоб авто приїхало на 1сек скоріше треба добре над цим авто попотіти.Може проблема в суперечках про мегашвидкості в точності замірів?

• Подобається Подобається x 1
  14. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Обгрунтуй свої слова. В чому я тобі хамив? Чим образив?
    Знову зїжджаєш і лиєш водичку. Шось говориш - обгрунтовуй, і за слова відповідай.
    Я не адмін, а ти думай шо пишеш. Хто кого ким вважає вирішить форум, свою думку тримай при собі, або обгрунтуй.

Якось побачиш, буду мати більше часу - почну знову на з*їзди приїжджати. Я свою машину спец. для драгу не робив, але трохи тягався.
    BMW 320, Mazda 6 2.0, Lancer X 2.0, Subary Impreza 2.0, Toyota Camry 3.5, VW Passat 1,8T, VW Corrado 1.8 G60 і ше трошки, всіх не пригадаю. З Тойотою целікою 197сильною їхав, програв їй менше корпуса. Час до 100ні не буду писати, бо він замірявся простим секундоміром. Квотер - в районі 16 сек.

Останнє редагування: 1 кві 2009
    • Подобається Подобається x 2
  15. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    цікаво би було подивитись як він поїде з 328.. мабуть програє але цікаво на скільки, хоча якшо целіку майже догнав а беха важча :diablo:

16. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Я Їздив на чорній Целіці 1,8Т. Два роки назад на драгу вона порвала всіх присутніх і зняла касу. Незахотів їхати тільки Субару Імпреза ВРХ СТІ. З БМВ 320 притормозив на фініші, щоб йому необідно було сильно відстати.:yes:Незнаю з якою Целікою тягався Маркел??? Но я признав динаміку Тойоти - БОМБА!!!:bomb:

• Подобається Подобається x 1
  17. Solaris

Solaris Аксакал

доречі та!
    Кет казав шо на стоїй STшці зі 150конями навіть братися нехтів бо казав його колись той тіп так порвав шо то торба.. правда він був тоді на 2.0 2е

18. ZUK

ZUK Початківець

Джетта 1,3 1987р.в
    Щось навіть ніколи непробував попробую напишу

19. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    В п'ятницю перший з'їзд 2009року на трасі. Охочих можна буде поміряти дідовським методом(секундомір + штурман). Погода намічається чудова!!!

20. Solaris

Solaris Аксакал

ти тільки приїдь бо ви з Володимиром ніяк не перетнетесь :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)