1.8 RP MONO - відсутність прогрівочних обертів...

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем urbanracer, 9 гру 2012.

1. юрий777

юрий777 Active Member

VW Passat B3 1.8 ААМ 1993
  2. urbanracer

urbanracer Початківець

VW Golf CL 1.8 RP Mono
    підєднав ті дроти і РХХ запрацював))я так зрозумів що прогрівочні оберти будуть аж поки датчик темпаратури не вийде за 1шу поділку(на приборці?) ..і ще оберти то 1100 то 1200 то потім взагалі 1500..кароче говоря в мене вже стоїть РХХ бош..але видно що йому потрібна ревізія...завтра зніму і прочищу все там:yes::music:
    ДТОЖ робочий...провіряв опір все як мае бути..

3. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Тут 2 варіанти або капець датчику ХХ, або блоку управління двигуном. В мене була подібна ситуація.

4. urbanracer

urbanracer Початківець

VW Golf CL 1.8 RP Mono
    надіюсь перше...доречі шось РХХ працію через раз..ось тільки що завів попробувати...так РХХ на місці ...хоча коли яя його підключив він теж був на місці(я підійшов глянув під капот на заведеному двіжку а потім десь пальцем торкнуся легенько кінцевика РХХ і він витягнувся...тільки що пробував торкатись але неспрацювало...однозначно під переборку його потрібно...надіюсь с блоком все гудд

5. bodia

bodia Active Member

VW passat 1.8мi(ABS) 1993
    він же в тебе був довго відключений, напевно окислились контакти.. я коли свій чистив то розбирав і електромоторчик в нього на колекторі дофіга каки було, зачистив наждачкою, промив спиртом і вроді норм.. удачі.

P.S. найкраще було б з'їздити на діагностику.. знав би реальний стан речей...

6. urbanracer

urbanracer Початківець

VW Golf CL 1.8 RP Mono
    куди??в мене в місті немае норм майстрів і норм діагностик...а чухати у Львів це ще треба знати куди...
    пока що думаю катати як є...а весною гарненько зробити гольфік і ще катати ,катати і катати))двіжок резвінький,масла не бере(батя 12 років їздив дуже спокійно і акуратно)

7. юрий777

юрий777 Active Member

плохой контакт, возможно в самой фишке проводки переломаны, нужно проверять и восстановить контакт....
    ну, и сам РХХ, не мешало бы просто перебрать....

8. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Тобі або до Юри Кума в Солонку або в Городок до Павла 0679259487.

9. urbanracer

urbanracer Початківець

VW Golf CL 1.8 RP Mono
    блін..вчора до 23:30на подвірї мерз...встановлював РХХ..вдома все норм якби було...поставив на машину ..відрегулював ...почали залипати контакти кінцевика:diablo:тепер знову розбирати...загнути контакти и пробувати ще..жалко що така нехитра система а коштуе 100баксів...

10. urbanracer

urbanracer Початківець

VW Golf CL 1.8 RP Mono
    настроъв все норм ..контакти не залипають ..зазор 0.5мм все як мае бути..завів але все як було..повишених обертів немае...я так зрозумів потрібно зробити ініціалізацію щоб стерти помилку несправності РХХ в памяті блока ??доречі щось мені дуже сумнівно працюе ДТОЖ на холодну...на гарячу опір в нормі а от як тільки завів машина хоче заглохнути...виймаю контакт ДТОЖ двигун працюе так само..на гарячу ж якщо я вимкну ДТОЖ то зразу троїть і глохне на х.х.

11. юрий777

юрий777 Active Member

ну, ссылку про ДТОЖ и его проверке я давал выше, проверь...
    хотя и так видно, что ДТОЖ под замену....

12. urbanracer

urbanracer Початківець

VW Golf CL 1.8 RP Mono
    всім дякую за допомогу...
    при заведеній машині сьогоді були малі х.х. нажав на кінцевик РХХ(вчора відрегулював всі зазори) і появились прогрівочні оберти...коли нагріваеться машина то оберти поступово падають...коли на гарячу заводиш то оберти чуть підвищені але через 5 -10секунд падають до х.х.(наскільки я зрозумів їх так регулюе блок управління) на холодну теж ідеал..))ЮХУА...доречі ривки після переключення передач і опускання зчеплення пропали..коли їдеш..різко опускаеш газ-теж ривки пропали)))неможу натішитись))

причина була в загадженому болотом РХХ, контакти кінцевика не замикались при натисканні ...зробивши чистку (http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=176042) ,перевіривши всюди опір ,а також загинав ножки контактів(прийшлось повозитись..) поки не добився хорошого результату...(якщо чесно вже думав що нічого не вийде і хотів опустити руки..кинутись того ровера ..але 100баксів теж гроші)потім відрегулював http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=44615
    тепер все гуд!)))зробив висновок -РХХ засрався через те що під капотом грязно..тепер буду підтримувати все у чистоті)

Останнє редагування: 15 гру 2012
  13. Коля VW

Коля VW Початківець

vw passat b4 1.8 ADZ універсал
    привіт всім... в мене теж проблема з РХХ... почитав я тут все і вже хочу лізти там щось крутити:) ... але плюс до того всього у мене коли я включаю зажигання в цьому РХХ чіткий напрягаючий звук так якби там ця шестерня вмерла.... в мене на Б4 стоїть РХХ з 6 виходами.. ціна біля 1200:cry: ... чи вартує мені туда лізти з тим звуком чи зразу купити новий тай все... доречі майстер вийняв фішку тобто відключив регулятор і того звуку нема, так катаюся... він говорить міняти, а яхочу подивитись чи не зробив би його... ПОМОЖІТЬ може в когось був такий звук щоб я туда дармо не ліз і не зробив ще гірше!!!!!!!!

14. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    А шо там зі звуком? РХХ жужжить коли рухається полюбому.
    Міняти завжди встигнеш. Якщо руки з потрібного місця ростуть, то чом би не розібрати і не подивитися шо там?

15. kym

kym Аксакал

a 100
    Коробка автомат...?

16. Коля VW

Коля VW Початківець

vw passat b4 1.8 ADZ універсал
    коробка не автомат... а жужить (постійно) голосно аж вібрує чуть...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)