1C бухгалтерія або щось подібне

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Олег М., 16 січ 2012.

1. AndrewBest

AndrewBest Active Member

WV Passat B3i GT,88р, Digifant PF
    Погано я не думаю, а знаю. Офіціно припинили продаж 7.7 ще літом. Про яку 6 версію йде мова? Якщо кажуть що ліцензійно пітримують то вас найо...
    І так, що стосується аотфа авто. Конфігурація нормальна для управлінського! обліку, тобто для себе а не для звітності.
    Хтось там казав вище,що якщо на 3й групі то якусь треба вести бух...? Яку? Порахувати оборот за період і сплатити 5% якщо без ПДВ? Тут багато розуму не треба.
    Або ставити на 8.2 Управління торовим підприємтвом. Розвинутий як і управлінський облік так і бухгалтерські проводки, ну а якщо бухгалтерські прводки уж зовсім не треба, тоді просто Управління торгівлею, де можна чітко розділити обліки - управлінський і бухгалтерський. Можна вести облік товару який куплений за нал і не обліковуватиметься в бухгалтерії, так і такий який був проданий офіційно і оборот від якого треба врахувати для сплати єдиного.

2. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    найо не найо бачив обновлення на свої очі...
    я казав... і не якись там.. зробіть для себе визначення що таке бухгалтерський облік. так на 5 % простіше, але почитайте Закон Украины от 04.11.2011 № 4014-VI «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності». і розберіться докінця, а не прочитавши коменти пари людей розписувати як все просто і ніякого обліку вести не потрібно.
    в чоловіка є наймана праця - це вже не просто 5% від як ви сказали "обороту"..
    по-друге нюансів там ще купу нашукаєте як вчитаєтесь. тому якщо не хочете платити податковій благочинні внески то без ведення мінімального бухгалтерського обліку не обійтися.

3. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Так хто зможе розрулити ситуацію з 1С? :)

4. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    я ж тобі надав контакт чєлавєка, ти контактував?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)