Погано я не думаю, а знаю. Офіціно припинили продаж 7.7 ще літом. Про яку 6 версію йде мова? Якщо кажуть що ліцензійно пітримують то вас найо... І так, що стосується аотфа авто. Конфігурація нормальна для управлінського! обліку, тобто для себе а не для звітності. Хтось там казав вище,що якщо на 3й групі то якусь треба вести бух...? Яку? Порахувати оборот за період і сплатити 5% якщо без ПДВ? Тут багато розуму не треба. Або ставити на 8.2 Управління торовим підприємтвом. Розвинутий як і управлінський облік так і бухгалтерські проводки, ну а якщо бухгалтерські прводки уж зовсім не треба, тоді просто Управління торгівлею, де можна чітко розділити обліки - управлінський і бухгалтерський. Можна вести облік товару який куплений за нал і не обліковуватиметься в бухгалтерії, так і такий який був проданий офіційно і оборот від якого треба врахувати для сплати єдиного.
найо не найо бачив обновлення на свої очі... я казав... і не якись там.. зробіть для себе визначення що таке бухгалтерський облік. так на 5 % простіше, але почитайте Закон Украины от 04.11.2011 № 4014-VI «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності». і розберіться докінця, а не прочитавши коменти пари людей розписувати як все просто і ніякого обліку вести не потрібно. в чоловіка є наймана праця - це вже не просто 5% від як ви сказали "обороту".. по-друге нюансів там ще купу нашукаєте як вчитаєтесь. тому якщо не хочете платити податковій благочинні внески то без ведення мінімального бухгалтерського обліку не обійтися.