З 8-25 на морях. Роман, а як пропозиція на вихідних(неділя при погоді) піти окунутися на джерело під Чортові скелі(Лисиничі)
Рома. На слідуючих вихідних є можливість поїхати з нучовкою сім'ями. З суботи на неділю. Ти як? Мо є ще бажаючі?
То типу не ці, а наступні? То шо, їдемо? Куда? Може десь в карпатський керунок? Ай ем "за!" Може пан @dragger85 має бажання, якшо сам, то в мене місце є, спереді, штурманом )))) Тож кльово, але не присьогоднішній погоді. Давно там не був....
Як каже їден мій кулєга "я люблю повагу"))))))) Йно,няньку, написав же Дізель, що за тебе опрокинули по бокалу хмільного Ідею придумали файну,так що підтримайте її,не дайте загнити як всьому решта...
То ми ,курва, масони? А самі десь там постійно педалити і нікого не кличути то немасонити? Гойра на тих вихідних всі разом.
Карочче, хто ше їде бухати* в Карпати? Нас вже три машини... * - панятіє растяжіме, бо я із півторамісячною донечкою, але думаю чи то ящик Опілля брати, чи півящика? "Старомислевецьку" чеську оригіналку беру однозначно.