1. Я + сім'я. 2. Дізель + сім'я. 3. Драгер. 4. Олег М. + сім'я. 5. ... Давайте визначимось куди їдем. Є може в когось якісь пропозиції?
Від мене пропозицій дочекаєтесь, хіба, коли в неті буду шукати, бо я по Карпатах не знавець ))) був минулого року в Міжгірї (о.Синевир, водосп.Шепіт і підйомники там ше були), більше ніц не знаю... Дикий)))
Огогошучкииии, нас все більше і більше. Молодці! Тоді беру дві "Старомисливецьких" і ше казан "еСеСовський" 5л під приготування ухи з форельки якоїсь.
Їдем у Волосянку (Славське), виїзд в суботу в 09.00 год. (попередньо збір Ашан на Стрийській). Вертаємось в неділю. Мета: подихати свіжим повітрям, заточити шашличка і бограча в горах чи посеред гір, катнутись на підйомнику, гарно провести час, і.т.д і.т.п., ну і звісно застограмитись і пивасіка сьорбнути. Станом на нині їдуть, зголосились: 1. @baksius + жінка + дитина 2. @vwiskasha + жінка + дитина 3. @diesel757 + жінка + дитина 4. хто бажає, долучайтесь )))) По ночівлі не визначились, будем безпосередньо на місці, там визначимось, бо інколи те що на фото, зовсім не відповідає реаліям. Промоніторені ціни за добу в середньому від 100 до 200 грн./особу. П/С/ якшо там не буде, то поїдем поруч в Тухольку.
Всім вітання! Ну, що ж? Коротко напишу про наш тур вихідного дня і наперід забіжу та скажу так - хто мав бажання їхати і не поїхав через вагання, то даремно..., бо ми відпочили не те шо файно, а й чудово! ))) Виїздили зі Львова в дощ, приїхали на місце, був дощ, але одразу випогодилось. Хоча, могло і не випогоджуватись адже, натрапили на обалдєнну місцину із суперовою бєсєдочкою з мангалом всередині, коптілкою та кухньою, звісно, що електрика в ній також була, за бєсєдкою 5 метрів і річечка шумить. Спочатку, ми з @baksius вирішили, шо будем в ній жити, але дружини не дали . Відстань від Львова (вул.Стрийська) = 130км в одну сторону, тобто зовсім не багато. Ціни демократичні. Це був приватний сектор, будинок 3-х поверховий, і за номера ми заплатили по 250грн. (за двох дорослих, діти - безкоштовно), порадувало те, що господарі чисті, будинок та й вся територія доглянута, всередині все оббите деревом.... кароччє - шикардос. Зазначу, що було дешево, якісно та файнезно Наступну поїздку, будемо планувати наприкінці липня, але так шоб на кілька днів, типу із середи-четверга і до неділі. Тому, хто бажає, то мельдуйтеся. Не пожалієте. Чим більша компанія, тим веселіше. Хто має дітей, то беріть, хай собі відпочинуть від міської суматохи. Всім добра та миру
то в мене головний критерій вибору житла, бо можна сказати шо до такого всякого я брєзглітєльний, але то тільки тут в цивільному житті, бо в армії якось пох., і їли одною ложкою на десятьох, і казарми, і палатки по 60 діб, і.т.д.і.т.п. Там, якось пофігу серед чоловічої сім'ї, а тут - чомусь ні. І взагалі, оцінюю це все по кухні, якшо кухня чиста, значить люди чисті.