А який у мене вприск.

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Pol, 2 гру 2007.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: А який у мене вприск.

Ок, значить таки помилявся. Просто в офіційних джерелах зустрічав назви К-Джет з лямбдою і К-джет без. А ще, повертаючись до питання вище, видно, що при конструкторській зміні мотора з К- на КЕ- букви двигуна були іншими, а при з міні з К- на КА- залишались тими же.

2. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

У JH стоїть КА-Джетронік. Він таким як був, таким і лишився. Починаючи з 83-84 р.в. А ось ДХ наприклад як був з К-Джетроніком, так його і перестали випускати з ним же. Орест, букви на моторах не мінялись. :)

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

1. Я хіба писав, що мінялися?

2. Є КR з лямбдою і є KR без.

3. Ти доппель-вобберу віриш? Якщо так, то зайди на нього і переконайся, що на JH стоїть K-Jetronic а не ніякий КА. Більше того там, як і в більшості технічних сайтів світового масштабу немає навіть згадок про КА.

4. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

2. З лямдою то не став мотором PL?

3. JH - то дуже спецефічний мотор. Він як був 95 сильним з началу випуску, так таким і залишився. А спецефічний він с того, що його готували на американсікий ринок з їхніми нормами безпеки, які у Європі настали трохи піздніше!

5. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

1. PL то інша пісенька, там вали інші.
    2. JH випускався з 08.83 по 08.93 в однаковій комплектації і як кажуть всі мені доступні джерела, з К-Jetronik-ом та лямбдою.

6. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Але то й є КА-Джетронік, описаний Маркелем і мною у попередніх дописах. :)
    Скажи, а у КР теж була лямда?

7. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

Дійсно PL з лямбдою KR без лямбди
    КР 102Кіловат 139 коня при 6100 випускали з 85 по 91рік
    PL 95Кіловат 129 коня при 5800 випускали з 86 по 91рік з лямбдою напруга її 0,97-1,03 вольт
    но там був ще мотор
    PG 118Кіловат 160 коня при 5600 випускали з 90 по 91рік з лямбдою напруга її 0,97-1,03 вольт

8. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

а те, що в PL інші вали та інший впускний колектор це теж наслідок роботи лямбди?
    В тих, що йшли на штати - так, в тих, що до 88-го в Європу - ні.

9. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

З лямдою то вже був не КР. :-( Лямда - то екологія і зовсім інші настройки мотору. Повновісних 139 коней з лямдою ти не піднімеш! :-(
    ЗІ Можу й помилятися, але розум підсказує тільки цей допис.

10. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Був КР з лямбдою, шо до коней, то ти помиляєшся, в джетроніках лямбда не тільки для економії і екології. Вона також багатить суміш при високих нагрузках, і шо саме цікаво, на ПЛ без лямбди (або з відкл.) не буде працювати додаткове збагачення суміші при повністю відкритій дрос. заслонці. Робота лямбди-більш точна корекція суміші по ситуація, і лямбда дає мозгам команду як біднити суміш , так і багатити її, коли потрібно. Тому казати, шо КР з лямбдою не має своїх коней неправильно, мотор ніхто не переробляв, а система вприску з лямбдою не підрозуміває, шо вона лиє менше бєнзи чи душить мотор. Посто така конструкція ситеми, а лямда-зонд точніше коректує суміш (хоча джетронік це напевно єдиний інжектор, в якому лямбду можна відключити, і розхід від цього НЕ виросте).

11. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

JH випускався з 08.83 по 08.93 в однаковій комплектації і як кажуть всі мені доступні джерела, з К-Jetronik-ом та лямбдою. Якщо маєш інші джерела - покаж.

12. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Орест, ту інфу мені дав гуру з вприску на форумі сірко.ру хлопак з ніком Денісюк. У моєму дописі вижче я Денісюка й цитував.

13. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    • Подобається Подобається x 1
  14. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Орест, ось той гуру виклав ФАК по механічним вприскам! Дуже корисно почитати.
    http://scirocco.ru/forum/viewtopic.php?t=2142

• Подобається Подобається x 1
  15. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

про КЕ шось нічого не знайшов, по Кшці непогано написано, але хотілось би ше типові глюки почути і як з ними боротись (наприклад, коли мембрана в РУДі дохне, або дозатор нерівномірно лиє по каналах і т.д.).

16. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

По ссилці поки що тільки опис К-Жоптроніка. КА та КЕ жопторніки по сссилці з*являться піздніше! ;-)

Додано через 22 години 57 хвилин
    По ссилці з*явилася інфа по КА-Жоптроніку.

17. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

надалі джерела немає

18. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Напиши у тій темі, щоб тобі джерела дали! ;-)

19. SAM

SAM Початківець

Golf II GTI 1.8 16 v, KR 139 коняк

У мене лямди немає....
    а у товариша, у нього 89 рік (амерікос, з діджифізом) напевне є.....

20. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

власне, думаю, що офіційного джерела і не буде, бо здається, що КА це розмовна назва

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)