Відповідь: А ось і моя нова красуня. зачем тачку продаєш ти на фотках біля цикку заробиш більше. фото з манкей. п.с. шутка не ображайся.
Відповідь: А ось і моя нова красуня. Помиляєшся, 5 циліндрові мотори на авдюхах в 90 буді є 2.0, 2.3, 2.2 турбо.
Відповідь: А ось і моя нова красуня. ???????? Яка там електрика???? Чи ти компресор кондюка маєш на увазі? Звідки інфа? Ану коліться, штірліци ви такі! :twisted:
Відповідь: А ось і моя нова красуня. я конешно може і переплутав шось, указали майстри з автоцентру ти колись туда приїзджав. Ше казали шо тобі стойки всі треба міняти
Відповідь: А ось і моя нова красуня. От шпійони! :grin: :grin: Треба. І електрику компресора кондюка треба дивитись.
Відповідь: А ось і моя нова красуня. ауді хороша машина. молодець шо вибрав саме 80 б4 з 85 кіловатним мотором
Відповідь: А ось і моя нова красуня. Він якраз вибрав не 80-ку і зовсім не Б4, а 90-ку. Абсолютно різні машини, на Б4 такого двигуна, як в машині Дюка не було в жизні (2.0 5 цил.), а механічного вприску тим більше.
Відповідь: А ось і моя нова красуня. Хм... Наскільки я знаю, 90-ки це купешки зажди були... Такі спартівні, кароші... Ще була така стара 90-ка - ну просто абалдєть ))
Відповідь: А ось і моя нова красуня. Були і купешки і седани. Кстаті чуть не купив стареньку купешку. ), але коли розпитав хазяїна виявилось що там вже такого нароблено, що я побоявся брати. Правда на вигляд - БОМБА !!! Доречі 80 також були купе
Відповідь: А ось і моя нова красуня. здається потужнішими двигунами задніми дисковими і ще якимось дрібницями.
Відповідь: А ось і моя нова красуня. Салоном, оптикою, бамперами, деякими деталями по кузову, лінійкою силових агрегатів, типу рестайлінгова модель. _ _ _ _ _ _ Є 80-ка купе, срібний металік, 2.0 5 цил. К-Джетронік, срібний металік, 15-ки тітани, 1982р.в. 3500 у.е.
Відповідь: А ось і моя нова красуня. Наскільки я памятаю завтра зїзду нема? На наступну пятницю думаю буду.