Тільки що дивився по новинах що якийсь автопробіг в память Кузьми був на Арені, а тут глухо. Хоть би хтось за афішував. Могли б клубом підтянутись. Загниває клуб мєдліно і увєріно.
до чого тут якась дибільна жаба )? воно якусь активність тут робило тільки через свої провокативні і зневажливі висловлювання... *** шкода, що провтикали пробіг для Кузьми... в нас органіхація трохи не дотягує
Ну я бачив про той пробіг, але мені здається то тупо - автопробіг в пам"ять загиблого в автокатастрофі. Давайте може взірвем ядерну бомбу на честь загиблих в Хіросімі? Ну, і, якщо чесно, я думаю за останні роки загинуло багато людей, які значно більше достойні вшанування, ніж Кузьменко. Чому акції на честь Кузьми, який загинув по дурості, а не честь тих, хто віддав життя в бою за країну?
Мартіні, Кузьму вшанували пробігом, в знак памяті, інших загиблих в "АТО" вшановують молебнями, відправами та ін... Кожному своє. Про бомбу ти взагалі чотко загнув, а потім ще по бомбі за кожного загинувшого від цієї бомби... ПРобіг був не тому що він загинув в автокатастрофі, а автопробіг памяті...