Адміни чому форум двомовний?????????

Тема у розділі 'Колектор', створена користувачем barabashka86, 9 лип 2013.

1. skasio88

skasio88 Початківець

VW Golf
    Сорі,чортипхай

2. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Нічо-нічо, не филюйся! Я можу бути і Чортопхаєм з Чортополохом в косах :mocking::kiss:

3. skasio88

skasio88 Початківець

VW Golf
    Я понял молитчинка

4. barabashka86

barabashka86 Active Member

VW B3 ABS 1.8
    Дякую що просвітив. Буду мати на увазі.
    Але читаючи навіть Вашу розповідь, я помітив декілька слів які не притаманні українській мові. "Та нє" - українською буде "та ні", та і слова "Клюб" в нашій солов'їній нема.
    Можливо я і не з ваших країв і не звик до ваших слів, але як не крути таких слів в словнику нема.
    Читай: "skasio88 - Чортополох ати молчинка росклала всьо по полках+100" - як думаєте це українська мова???? Не хочу нікого ображати, але до української тут далеко.

Я з Вами пити горілочки не буду, дівчат ділити теж нема чого. Для профільного спілкування по машинам профільних форумів вистачає. Показали форум де можна дістати деталь до машин, я і прийняв пропозицію прийти на форум.
    Можливо і я не правий, що в перший день показую як потрібно жити і що робити, але знаючи західних людей, чуючи їхню прекрасну мову і читати пів форуму на англійській якось не є нормальним.
    І для загальної картинки поясни як буде "щеплення" - на українській мові???
    А "дросель" ?

• Подобається Подобається x 1
  5. skasio88

skasio88 Початківець

VW Golf
    Ати не упрікай комась а за собою дивись як хочу так і пишу мене розуміють не подобається не читай

6. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Якщо б ти був уважніший, то правильніше не "просвітив", а "просвітила".
    щось мало ти помітив, бо більшість тут спілкується на будь-якій мові, на будь-якому діалекті чи суржику.
    а жаль!
    я б ділив, а вдруг лакомий кусочок припаде.
    колись в Харкові мені сказали: "В чужой монастырь, со своим Уставом не ходят!"
    Люди, вони всюди однакові, і серед своїх друзів (котрих достатньо на територіїї Північної, Східної, Південної України та АРК) в свій час я "розбив міф" про "бандерів" після чого в них пропала фобія відвідувати куточки Західної України і тепер вони часто заїжджають погостювати у Львові.
    Ну і додам ще таке ---- в 2012р., будучи у відрядженні в Євпаторії, в місцевому кабаку неодноразово замовлялись пісні зі словами ".... для города Львов.....Ура"

Отже, ВЕЛКАМ ТУ НАШ ФОРУМ, НО ПОМНИ ПРО УСТАВ!

7. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Читаєм правила:
    1. Мова:
    1.1 Прийнятими тут мовами ведення дискусій є українська та російська мови. Утримуйтеся від використання інших мов цьому форумі. Назви темам рекомендуємо давати українською мовою.
    1.2 Дозволяється, як єдиний виняток, публікація цитат (із зазначенням джерела) іншою мовою, за умови, що ці цитати належним чином виділені засобами форуму (тег

8. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Завжди велкам! Або, як в нас кажуть: прошу на другий раз...

Сорки, тут нічим не допоможу. Щоби пояснити ЦЕ, то треба почати пояснювати від 1928 року, тобто, від засідання Харківської правописної комісії. І нема на то ради! Ми з колєгами цю тему (і про правопис, і про СУМ-ні словники) вже обсмоктали в темі "Для клюбних філологів", тому повторюватися тут вважаю неповагою до своїх колєг. Можу порадити одне-єдине - читай вказану тему.

На горілочку трохи зарано. Якби Ти читав форум, то знав би, що горілочку ми традиційно вживаємо під старий Новий рік у "Хатинці", а процес приймання цього заповітного напою в дружньому колективі у нас називається "вотка піть - зємля валяцца" (сорки, це знов по-йомпортному).
    З дівчатами, якби, ніби, той-во-во, тоже прольот... :pardon: Не люблю я їх... Не та в мене сексуальна орієнтація... Чи, може, Тобі і це перешкоджає? Але, вибачєйте, в нас і такі на форумі є, котрі не проподають за дівчатами, а все більше хлопців люблять... І знов - нема на то ради! І всі мене приймають так, як я є... І всі (цілий Клюб!) знає про цей мій дрібненький недолік.

Якщо Ти не правий, а комуніст, то нам це, як не дивно, також не перешкоджає, а от, якщо не маєш рації, до досить чесно про це сказати, легойко вибачитися і ніхто Тобі того не буде мав за зле.

Велкам ту відповідні теми, щедро і активно обговорені на нашому форумі.

І тільки маленький ПиСи.: ніхто з нас не досконалий, всі теми можна обговорити (навіть "Секс і VW" - тьфу-тьфу, щоб Kinder не прочитав...), але зберігаючи при цьому елементарну ввічливість, такт і шацун... Курче, знов треба по словник до Eller-а. :hi:

9. barabashka86

VW B3 ABS 1.8
    та і не намагаюсь, але читати шаблон форуму на двох мовах якось доцільно.
    Ну тоді за "щеплення і дросель" прошу не карати.
    все можливо з приводу горілки. Родичі у Львові є, можливо колись і вип'ємо якщо не по сваримось тут.

10. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Я сі дико вибачєю! Але чи Ти сам читаєш те, що пишеш?

А якщо доцільно, то за шо тут крик?

Слово "можливо", як вставну конструкцію, в українській мові слід виділяти з обох боків комами. Перед "якщо" в українській мові слід ставити кому, оскільки цим словом у речення вводиться підрядне умови, речення стає складним, а частини складного речення слід розділяти відповідними знаками пунктуації.

Слово "посваримось" пишеться разом, оскільки походить від дієслова "сваритися", утворене префіксальним способом словотвору, а префікс зі словом завжди пишеться разом.

Сорки - Ти сам просив! :pardon:

11. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    краще цитатою: "Трактор в полі дир-дир-дир, ми за МИР, ми за МИР!!!!!!!!!!"
    або як кажуть на районах: "ріспєкт і уважуха".
    Адміни, закривайте тему, бо не можу втриматись від флуду :yahoo::yahoo::yahoo::lol::lol::lol::dance2::dance2::dance2:

12. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ну, курче, MARTINI, шо за діла?! Чому така нагальна тема в Колекторі? Чоловік хотів мені плюсика поставити, живучи на форумі другий день, а Ти цю тему - в Колектор! І з його "плюсика" вийшов нуль. Знову-таки, і дописів новий наш член собі не наб"є... Ну шо Ти так?

13. skasio88

skasio88 Початківець

VW Golf
    Ати не хвилюйся в тебе плюсик ітак є а тему пора закрити нема чого мови обсуждати миж одна велика сімя миж Украінці,слава Украіні

14. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    [OFF]
    в натурє слава! :good:[/OFF]

15. barabashka86

VW B3 ABS 1.8
    хотів написати "не доцільно".
    ну ту вибачай, натиснув зайве.

16. barabashka86

VW B3 ABS 1.8
    я тему сам сюди засунув.

17. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Вчасно виправився - повезло! :D
    А ось цього Вона тобі не пробачить :hang1:
    А даремно...
    Тут Ви праві. Хоч ми і западенці і в кожного з нас обріз за пазухою і закопаний танк на городі, але ми дуже хороші, щирі і привітні люди :blush: Так що, як казав кіт Лєопольд...ми самі знаєм що він казав :yes:
    Вєрняк!!! :kiss3:

18. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Досит флудити, помагайте пів форуму перекладати!!!

19. barabashka86

VW B3 ABS 1.8
    0 New PMs. You have 0 total out of 500 allowed. - 0 Нові ПМС. У вас 0 Всього з 500 допускаються.
    Що таке "ПМС" ?? Чи це те, про що я подумав???

20. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    О, курче! Як Ти міг таке про нас подумати?! У нас тут всі солідні люди, а Ти таке про нас думаєш! Яка Тобі ПозаМатковаСпіраль в голові? Ти навіть такого про нас не думай!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)