Адміни чому форум двомовний?????????

Тема у розділі 'Колектор', створена користувачем barabashka86, 9 лип 2013.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ну бач, пише, шо в тебе нема ПМС :) От як буде писати шо в тебе ПМС, тоді можеш починати бити тривогу :)

• Подобається Подобається x 2
  2. barabashka86

barabashka86 Active Member

VW B3 ABS 1.8
    ще би зрозуміти це слово :)

3. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Сорки, але для цього на форумі треба побути капку більше, ніж один день...

4. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    ...і пройти бойове хрещення в VW-клюбі. Далі не буду казати ніц, щоб не відбити чоловікові бажання приїхати до славного міста Львова горілочки попити і послухати солов"їв....

5. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Elza мала на увазі бойове хрещення на з"їзді VW-Клюбу.

Elza, не вганяй молоду паросль у фарбу! Щоби знати, що означає "послухати солов"їв", молодий чоловік мав би прочитати цілу тему "Секс і VW" (тьфу-тьфу, щоб Kinder не побачив, що я знов за своє). А Ти ж знаєш на прикладі співклюбниці, що та тема банонебезпечна. То чого нашого нового друга посилаєш на вірну погибель?
    І взагалі! Чому Ти новому чоловікові сходу пропонуєш відразу солов"їв? Що то таке? Мораль впала чи що? Тут своїх, бувалих завсідатаїв Клюбу не кличеш на солов"їв, а йому от так - відразу! Перед своїми тільки з труселів грозисся вискакувати, а сусідському хлопцеві відразу - солов"їв. Ти, падруга, той-во-во, тримай себе в руках!

6. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Хай молоді вчаться краще тут, ніж їх має вулиця навчити.....:man_in_love:
    Йоп-ти....ну ти мене "запарафінила" падруга....Вже ми встидно :blush: Ну та, я екстрімалка, але щоб виправити свою реп...пппутацію, скажу так.З чого ти взяла, що на солов"їв я запрошувала тільки до себе...Ну хіба ж я могла забути про свою бойову падругу...;) Обіжаєш....А моїй моралі....їй вже і так нема куди нижче падати...:girl_angel:

7. barabashka86

barabashka86 Active Member

VW B3 ABS 1.8
    Свої вже набридли, а новенький,молоденький саме те :)

8. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ну-ну, Elza! Ти сусідських солов"їв не роздавай от так, сходу!

Людоньки! День таки вдався! Ну де ше так можна відірватися, як від шостої години рані в колекторі?!

Ого! А новенький, здається, починає вкурювати, що і до чого... Мо, з нього ше й люди будуть ;)

9. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Та яке набридли!!! Ти шо!!!! У нас тут і молоденьких і постарше і яких хош.....Наші львівські хлопаки бест оф зе бест!!!:kiss3:
    Пи.си. Ціхо буть, бо поки шо ми з Чортопхай тебе тут дріссіруєм, а ще прийдеться перед нашими хлопцями "атвічать" за ці слова...:diablo:

10. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Не кажи - смикалистий :D
    Та я тойво...вибачаюся :pardon: Я шось думала, якщо у нас спільний бізнес, то можна і солов"їв поділити...Але ти права - своїх солов"їв треба тримати при собі і на чужих не зазіхати! Прасті засранку! Я більше так не буду :blush:

11. skasio88

skasio88 Початківець

VW Golf
    Да да да прийдееться шо на новеньки потянуло

12. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    ПрАщАю, больше не пАпадайся :rofl::rofl::rofl:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)