Скільки бачив в п'ятницю скользунів-розгойдувачів на МКП... Навіть збився з рахунку. А я собі на АКП їду та й їду. Де лід - головне не газувати, вона сама їде. А де глибокий сніг був, ну вийшов попхав трошки та й далі собі їду, благо щеплення нікому не треба було в той момент натискати Все, я думаю, залежить від водія та стану резини. Вже багато хто, я особисто бачив, поставили літню резину на вихідних 8-9 березня. А дарма, дарма.
в пятницю було тільки одне місце де мені треба було розкачувати авто - перехрестя окружна-кульпарківська зі сторони окружної. десь 8-а вечора
Шановний, слідкуємо за темою. Обговорення гуми в інших темах. А балакати, аби балакати - тут не потрібно!
Тема про АКП, і не потрібно виривати з контексту певні цитати, хіба би язиком поляпати, але для цього є інші розділи форуму. Але до АКП події у засніженому Львові, про які писали дописувачі вище за мене, так само не мають аж такого відношення, якщо стоять шини не того сезону. Так що слідкуй не слідкуй, а колеса треба мати по сезону, особливо на "жигулях", щоб бува хтось у запалі пристрастей не порізав ту "всесезонку".
Вчора теж була ситуція, коли потрібно було підштовхнути автомобіль. І проблем не було, вижав зчеплення, включив 1 передачу, рушив і вийшов трохи її підіпхати. Тому на МКП теж можна таке зробити.
НУ та згідний, я також постійно їжджу на механіці, а раз проїхався на друговій машині в нього автомат, то таке враження, що ти не знаєш що з тобою робиться))) А на рахунок економити напевно, що немає ніяких можливостей, не даром авто з АКП мають більший розхід