Акумулятор

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем MARTINI, 17 гру 2006.

1. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    я взяв істу

2. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Какие параметры влияют на срок службы аккумулятора?
    На срок эксплуатации авто аккумуляторов оказывает большое влияние:
    - исправность электрооборудования автомобиля;
    - интенсивность эксплуатации (срок эксплуатации менее, чем больше интенсивность, использования батареи);
    - регулярность контролирования батареи;

- внешние температурные условия (низкие и очень высокие температуры сокращают срок эксплуатации АКБ).

Когда автомобиль используется лишь летом, как в таком случае правильно обслуживать и беречь батарею зимой?

Зимой мы настоятельно советуем снимать аккумулятор с авто. Батарею надо зарядить до полного заряда. Каждые три месяца желательно проводить проверку плотности электролита и при необходимости производить подзарядку батареи, такие меры помогут продлить срок службы вашего автомобильного аккумулятора.

оригінал тут:
    http://bosch-akkumulyator.com.ua/akkumulyatory-kiev/62-2011-07-17-17-53-36.html

3. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Яка має бути напруга на клемах на холостих обертах(всі споживачі виключені). генератор 55А, в мене 13,45В це достатньо чи мало?

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    мало. Включиш фари і тю-тю
    повинно бути хоча б 14

5. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

В чому може бути причина, шоколадку міняв минулого року.

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    В мене така ж проблема. Але оскільки зараз не їжджу- віжклав в довгий ящик. Перше що тобі треба заміряти - напругу між массою і виходом + генератора напряму. Далі думати.
    У мене швидше за все проблем з геною. Куплю інший, поставлю - побачим.

7. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    ага троха маловато має бути більше 14 а якщо акум зі сріблом там взагалі 15.
    причин може бути купа
    1) шоколадка
    2) дроти
    3)підшипники генератора
    4) несправний генеатор
    5) розтянутий ремінь генератора
    6) стерті шківи
    7)поганий тестер)))))

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    це що за цифра? аткуда?

9. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    з технічної книжки(паспорта) інтрукції по експлуатації акумулятора сільвер бош 74

10. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Шківи, підшипники, шоколадку, дроти +і -, міняв минулого року. Ремінь вроді добрий, навіть незнаю що думати тапки генератору(((.

11. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Можна детальніше ? в чому фішка ? різниця ?

12. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    мені так і не пояснили просто тицьнули в мануал. перепрошую зараз не можу знайти. спробую скинути підтверджуючі документи. де чітко вказано заряд АКБ бош повинен бути 14-14.5 для звичайних і 15 для сільвер бош. запитавши який генератор стільки видасть відповіли всі. як я не пробував розіграти свій генератор вище 14,6 не досяг і при навантаженні 13,9 .

13. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Значить цей акум не підходить для абсолютної більшості авто у світі.

14. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Взагалі то при напрузі зарядки більшій 14,4 В - дуже сильно збільшується газовиділення, що дуже небажано для акумуляторів (для будь яких свинцево кислотних акумів напруга на елементі за нормальної підзарядки не має перевищувати 2,4 В на елемент).
    Так що інфа про 15 В - це шось незрозуміло звідки.

15. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    І навряд чи досягнеш, адже номінал абсолютної більшості генераторів 13,5-14.5
    Розводять тебе по повній :D

Останнє редагування: 6 лют 2012
  16. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Я міряв напругу, яку видає на клеми пристрій зарядки, що на 220В - на клемах до акумулятора показувало 16,5 В. Невже зарядка, перевірена часом, неправильно працює? Мабуть, ще відіграє роль ампераж, який я можу регулювати на зарядному блоці. Але вольтаж від того був незмінним. Щось тут не те...

17. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Дивлячись яка зарядка. Вона розрахована на номінал ~220В. Можливо напруга в мережі піднялася. =16,5В на виході може бути в такому випадку тіки якщо напруга в мережі була ~240-250В. Або зарядка спаяна криво. 16,5 це дууууже багато.
    А регулювання струму -це для регулювання повного заряду. Краще на сівшому акумі добре регулювати струм від 4-5А і по мірі набору заряду спускати до 1А. Великим струмом ти досягнеш апруги на акумуляторі в 14В, але ємності він не матиме.

• Тупо Тупо x 1
  18. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    досягнеш при поганій проводці ;) Коли напруга просідає, генератор видає більше. у мене на акумі близько 15 В. Поки зима-особливо не парюсь. на весну доведеться перебирати проводку.

п.с. акума у мене зі сріблом. спер з дядькової іномарки.

19. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Якшо зняти акум з машини, скажімо на два тижні, то що буде з компом все зіб"ється?

20. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Оф корс.:morning1:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)