Акумулятор

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем MARTINI, 17 гру 2006.

1. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    а ще щоб не створювати нову тему запитання по стартері.Вчора заводився і 2 рази стартер пробуксовував таке враження що впускний замерз,які поради поливати трішки водою гарячою чи заїхати хай розберають стартер і дивляться?

2. Vitali

Vitali Початківець

B3 1,8 91р.
    Шо ти маєш на увазі під запобіжник сигналки?
    у мене під капотом є такий бачок де йде шнури від акумулятора до нього (закривається на ключ) це не він?

3. kym

kym Аксакал

a 100
    пОСАДИВ АКУМУЛЯТОР НА МАЛИХ ОБЕРТАХ

4. Vitali

Vitali Початківець

B3 1,8 91р.
    Дякую за підсказку! Вечером поставлю на заряд.
    Але я не розумію чому сигналка не виключається

5. NOS

NOS Active Member

JETTA2(1.8 EV)
    маю акум DOMINATOR 60A майже новий 250грн.

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Коли АКБ пісідає то виконавчі механізми сигналки не можуть нормально спрацьовувати, а відповідно мозги сигналки отримують неправильні сигнали і вся сигналка веде себе неконтрольовано.

• Подобається Подобається x 1
  7. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    це варіант але з власного досвіду знаю якщо АКБ сівший майже то сигналку виключаю нормально

8. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    я не знаю яка в тебе сигналка і який електрик тобі її ставив і тим більше куда він тобі запобіжники виводив.отой блочок скоріше всього то воно і такі варінти де шукати 1) біля того блочка може бути коробочка в середині запобіжник2) під кермом де всі запобіжники,в ідеалі має бути 2 або 1 окремо від всіх 3) десь біля лампочки сигналкиюююю
    шукай удачі)))
    Пі.Сі. спочатку теж не знав де вони перерив всю проводку від акумулятора до дзвоника і потім до блоку))))

• Подобається Подобається x 1
  9. Vitali

Vitali Початківець

B3 1,8 91р.
    Дякую всім за підсказки!
    Сьогодні поставив заряжений акумулятор, і все ок!
    Спочатку не получалося виключати сигналізацію, але з 5 спроби получилось.

10. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    перечитав майже всі дописи але висновку зробити так і незміг,
    питання:
    Хто мав проблеми з АКБ в гарантійний період,????????

думаю вичислити процент браку :) ну він буде не100% но для загального розуміння зрозумілий!

бо у мене така ситуація...
    одного разу було так.....
    якщо я зупинюсь біля дороги з включиними габаритами + аварійка + грає мафон але авто незаведена то через 10 хв я незаведу авто взагалі.

після багатьох спроб випадково завів і коли проїхав 160 км по трасі то авто заводилась настіпні дні без проблем (но я вже неексперементував з габаритами +мафон+аварійка).--- Це зрозуміло бо АКБ зарядився,

цього тижня небравши авто 3 дні я як прийшов в гараж то незміг завезти но знімавши реле поворотів на 20хв включивши світло в салоні АКБ здох взагалі,
    щітки склоочисника ледве терли скло, (секунд 10-15 в одну сторону).

Тре міняти чи то від морозу така поведінка???

11. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    я замінив і все сиало на свої місця...
    якщо старенкий і маєш можливість замінити то міняй.
    я так минулої зими мучився схоже було АКБ заряджався але не тримав в мороз заряду включав магнітолу на 30 мін і неміг завести.
    спробуй подоливати дистильовану воду підзарядити вдома докінця...

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Тре міняти

13. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ситуацыя така:
    Минулого тижня був хворий і не заводив машину 9 днів, потім спробував завести і не зміг... стартер прокручувався від сили 2 рази, а на холодному двигуні моєму мотору потрібно хоча б три оберти.

Акумулятор розрядився - це і дурню зрозуміло.
    Проблема в наступному, я не знаю що то за акумулятор (він без наклейок і взагалі без розпізнавальних знаків), мабуть ще з німеції, коли міняли і чи міняли взагалі не знаю, машина в Україні лише 3й рік.

Я знаю що деякі акумулятори періодично тре поповнювати дистильованою водою, а чи тре робити в моєму не знаю :sad: і чи робити то взагалі... Як і де поміряти густину електроліту? І взагалі в тому я профан ;)

Знайомі радять купити новий, але фінанси зара не дуже дозволяють :sad: Та після того як прикурив в сусіда, і їзджу кожен день - проблем не має, а що буде зимою??? Тепер страшно лишати машину більше ніж на 3 дні і не заводити...

Хто що порадить?

14. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Вскриваєш кришку свого акума і твому взору відкриються банки. Світиш туди і дивишся чи свинцеві пластини закриті рідиною повністю. Якщо так то ніц не тре доливати. Інакше - долий до рівня
    Міряти її без потреби. Вона змінюється з зарядом акума і температурою. Якщо він розряжений то вона менша а якщо заряжений то більша.
    Приїжджаєш в "Автосезони" і здаєш свій акум за 80 грн. Новий купляєш за ~400-500

При морозі і простої машини дня 4-5 акум розрядиться однозначно.
    Єдине що можеш зробити - пошукати яка подла штука жує струм. Наприклад деякі мафони в стендбай можуть віджирати не хілий струм. А якщо додати до нього сигналку то взагалі :)

15. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Та я знаю що то сигналка вкупі з мафоном, просто не сподівався що так швидко, тому і грішу на акумулятор, мо спочатку його до ладу привести?

Я так розуію, що акумулятор тре зняти повнісю для такої апіріціі? А в моєму випадку то займе пів дня і ще не відомо чим завершиться :sad:
    Мо є де хто, хто може глянути до тої проблеми і не здерти як за новий акумулятор?

16. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Походу він в тебе здихає, але можеш попробувати його реанімувати. Для того потрібно мати "аерометр"(бля не знаю як правильно називається) коштує він на Зеленій 10 грн(колба з термометром). Відкриваєш кожну банку і перевіряєш плотність електроліту(звичайно якщо він в тебе там є :D), далі ставиш на підзарядку свій акумулятор і заряджаєш його. Потім пару днів поїздиш і можеш перевірити знову плотність, якщо в нормі, то можеш користуватись ним далі, якщо ні, тоді пряма дорога йому на смітник(за 60-100 грн).
    Якщо це все діло немає коли робити, тоді дорога тобі на Зелену або на вул. Під дубом, там є сервіс і вони можуть тобі на місці подивитись(долити, зарядити) і сказати результат, і заодно поміряти напругу яку він дає.

17. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Авжеж ні. Кришечки можуть бути окремо на кожну банку або одна довга прямокутна що закриваэ собою всі банки. Навіть якшо ти її не бачиш - вона все одно є!

18. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    А у мене стояв такий, що не було нічого взагалі. І куди я не заглядав, і як не "ковиряв" так і не знайшов. При перших морозах гавкнув. Купив новий вже 2 роки їзжу довольний(хоча вже паяли і доливали електроліт після ДТП).

19. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    А адресу можна? Де саме на Зеленій, чи Під дубом? І якщо б години роботи вказали, то ваащє було б супер.

20. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Перевірив - води доливати не потрібно, та й марка акумулятора знайшлася:
    Topla Top 60AH EN540A
    Має індикатор - тіко як ним користуватися не знаю :sad:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)