"Алекс" організував шоу!

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем scirocco, 2 лип 2009.

1. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Форум завмер, всі в очікуванні історичного дня:boredom:

І -і-і, дива не сталося, доведеться ще три роки чекати.

Останнє редагування: 6 лип 2009
  2. Прихильниця Алекс

Прихильниця Алекс Новачок

polo 2008
    А якого дива Ви чекали? Такого ж як і я?

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Шановна прихильнице, на мою думку ми досягнули більше результатів аніж згаданий дилер, організувавши наприклад, даний клуб. І я впевнений, якщо провести репутаційний аудит брендів клубу та дилера то у результаті бренд нашого клубу коштував би дорожче з багатьох причин, зокрема відсутності негативу, рівня довіри, рівня впізнаваності, правильності позиціонування, ваги репутації та кількості прихильників. Тому раджу досягати результатів саме дилеру. А всі мої розмови, не залежно від Ваших висновків провоковані лише тим, що я вважаю, що такий бренд як VW у регіоні личило би підтримувати значно фаховіше. Я не говорю про продаж чи ремонт машин а про комунікації, репутацію та імідж офіційного дилера. І якщо у Вас висновок, що можна чогось досягнути лише продаючи автомобілі (а решту все пуста балаканина), то я з Вами не погоджуся. Мені не потрібно відкривати бізнес з продажу авто, мені потрібно, щоби моя улюблена марка була гідно представлена в регіоні, де я народився, принаймні хоч на краплинку фахово. І я завжди користатимусь своїм правом вимагати це. Якщо Ви цього не розумієте - мені нічого більше сказати.

• Подобається Подобається x 1
  4. Прихильниця Алекс

polo 2008
    Ви ще раз підтвердили те, що через незадоволення Ваших власних амбіцій Компанією "Алекс" і публікується весь цей негатив. На сайті даної компанії є перелік контактиних осіб, в тому числі і керівництва. Ви можете зв'язатись з ними і я впевнена, що розмова у Вас складеться.

5. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Як власниця ВВ Поло,який купувався на Алексі і особа яка задоволена якістю гарантійного сервісу і учасниця даного форуму з іншого боку, на якому можна почерпнути багато корисної інфо по експлуатації і отримати дружню пораду при несправності, Пропоную, ВАМ- Прихильниці Алекса, посприяти зближенню клуба і Алекса,і особисто звязатися з керівництвом Порше-Лізинга чи Алекса для обговорення умов співпраці. При необхідності можу особисто за згоди адмінів бути присутнім при переговорах і умовах співпраці, якщо мета ВАШИХ(Прихильниці Алекса) в тому, то думаю свій крок до зближення можливий, якщо просто кортить клацати по клавішам, то не бачу змісту в подальшій дискусії.

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    по-моєму, цією темою ми тільки віддаляємося :)

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Шкода, що Ваша фаховість (або якась інша причина) не дозволяє відрізнити моїх власних амбіцій від прийнятих у всьому світі правил позиціонування та розвитку бренду, комунікацій та PR. Я Вас вчити не буду.

Щодо зв'язування - якби Ви були б уважною, то тільки з цієї гілки зрозуміли б що спроби співпраці з дилером у нас були, але причина їх безрезультативності перебуває у стінах "Алекса". Хоча, тепер вже починають брати сумніви щодо потрібності - навіть не зважаючи на те, що комунікації чи репутація дилера є гіршими ніж у нас, а в першу чергу тому, що там можуть сприймати наш клуб як людей, які можуть не знати що таке Iphone, причому знаючись у цьому гірше ніж середньостатистичний учасник клубу. Сподіваюся, Ви розумієте, про що я.

8. Прихильниця Алекс

polo 2008
    Немаю жодних повноважень сприяти Вашому зближенню та і бажання в принципі теж.

9. Прихильниця Алекс

polo 2008
    Згідна, тому нехай кожен залишиться при своїй думці.

10. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Тему про прихильницю проїхали, питання для адмінів і активних учасників форуму-

Чим нам буде вигідна співпраця з Алексом?
    Думаю тема про 20% знижки на нові авто для всіх учасників то повна утопія.Клуб може в цілях реклами дати посилання на Алекс, негативи можна витерти ітд... а от чим нам корисна співпраця з Алексом?чи запропонувати їм спонсорство за просування і розвиток клубу взамін за рекламу на сайті і рекламні плакати на зборах і недільних виїздах? В кого які пропозиції, можливо завтра буду в районі автосалону, можу переговорити з менеджерами нарахунок співпраці.

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Як Ви гадаєте, ось це http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=3405 правда, чи то ваш конкурент понаписував вигадок щоб очорнити компанію Алекс?

До речі, таких історій на форумі досить багато уже назбиралося. Це не вигадки і не домисли, а реальні історії , що розповідають люди, які мають досвід спілкування з дилером.

Мабуть даремно Ви на scirocco накинулися, краще все це читати, вивчати, робити висновки і вживати заходів з відновлення іміджу компанії і бренду. На вашому сайті форуму нема, тому клубний форум для Вас - чудова безкоштовна можливість зворотньої комунікації із цільовою аудиторією.

12. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Не буду питати, з якої тоді причини Ви сюди заходили. Просто скажу, що не вірю в те, що ви немаєте відношення до дилера. Як це не дивно, але ніколи не бачив вживу щирих прихильників бренду дилера, на відміну від прихильників бренду VAG. І це якраз ще одна репутаційна проблема.

13. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Ми Алексу:
    Реклама, Клієнтура, участь в заходах організованих Алексом, відбілення іміджу (вже самим фактом шо він з нами зіграє свою роль бо люди будуть розцінювати покупку авто як щось більше як приєднання до групи людей які не лишать в біді)

Алекс нам:
    Збільшення комюніті шляхом пропозиції вступити в клуб наліпку типу відразу можуть пропонувати + в нас є дисконтна програма.
    Участь в дисконтній програмі наприклад знижки на послуги сервісу для початку.
    спонсорство в наших заходах.

14. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Друже, складно уявити. Якщо в Європі ділери фінансують клуби, конкуруючи з іншими марками за кожного прихильника то тут чекати цього буде нерозумно. Обмін інтернет промоцією теж, з моїєї інформації їхній сайт набагато менше відвідуваніший ніж наш, про репутацію мовчу. та і цілі у нас різні - комусь треба продавати а комусь дано зрозуміти більше, зокрема чому під цим брендом (покищо) збираються класні люди. Може є ще щось?

15. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    може і так, не сперечаюся, хоч і сумніви гризуть.

16. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    для мене було би цікаво отримати якусь знижку на сервісі для клубчан (звичайно хто обслуговує там машинку).
    якісь хороші (особливо вигідні) умови покупки нового автомобіля в кредит/лізинг.
    можливо, маленькі, али приємні знижки при купівлі авта (3-5:wacko:. :pardon:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)