в мене перід стоїть гозмасло, а зад масло поки втарабанив за пів року +-40тис поки гуд якось гляну виробника відпишу
звяжись з Олег М. http://volkswagen.lviv.ua/forum/member.php?u=198 я внього деколи дещо купую,він сласний сервіс має і запчастини теж має напиши думаю дапоможе
непорівнюй ... з пальцем я не пишу , що якісне це-лайно ,а стверджую що краще взяти той самий якісний Б/У продукт аніж новий недорогий який ... зна хто і як робив, доречі під Познанем в Польщі сам бачив як в сараї роблять любого типу і параметру різні стойкі і різних виробників з оригінольним упакуванням,маркування і т.д. і їхало це все до нас на Україну.Тому якщо беру нові то тільки на ІНТЕР-КАРС в Польщі з гарантією,доречі одні там і поміняв ,гарантія від 3-до 12 місяців,як немаю можливості то хороші б/у але шороші
Не порівнюю. Я і не казав що Ви таке пишете! А я стверджую, що навіть і якісний, еле Б/У - лотерея! Оскільки навіть у самих якісних, оригінальних деталей є певний термін праці(роботи, придатності іт.д.) вони не вічні. Невідомо скільки до того Б/У річ працювала! тоді і якісний Б/У може попастись з цієї ж партії! Я дуже радий, що у Вас є така можливість, але нажаль у більшості із нас її немає!
Я дуже радий, що у Вас є така можливість, але нажаль у більшості із нас її немає![/QUOTE] тому коли я їду за бугод то беру гуд варіант який тут можна комусь продати,або коли хтось щось просить я шроти які навіть дають щось аля гарантії ,я на Б4 ручки купив повний комплект зовнішній поламалась за місяць,був дефект от і поміняв,але краще Б/У +- хорошого стану аніж китай і хто зна шо а стійки нові коли берете краще з гарантією ,як міеімум більша впевненість що вони дійсно нормальні, а як потечуть то є гарантія.Доречі на оригінал з-за бугра дійсно гарантія до 1 року в залежності від виробника.
Не знаю, чи кришка В3 легша за кришку В4, але я ставив б/у оригінал (причому з В4), коли мої перестали тримати, то тиждень потримали і все. Плюнув я на ті б/у, купив нові якісь польські на замарстинівській по тій самій ціні, що б/у - вуаля, тримають, мороз не мороз їм пофіг. Хочу додати, що на В4 ті старі амори тримали кришку як має бути. Мабуть, в В3 кришка такі важча за В4.
та це капець тут всі так розписували, що вкладиші дешевші. та нічого подібного різниця в 50 грн. і то. хто запропонує хороші амортизатори?
щось ти нето говориш,якщо цікавить оприділись з фірмою виробником,з типом і привезу з Інтер Карсу Польща
замовив собі такі цікавить скільки на них можна відбігати якщо акуратно їздити чи жорсткі вони чи мякі чи варто ставити на гольф 2
Залежить які, в мене наприклад газ масло, по комфорту супер, не витрясає і нема провалів, якщо акуратно їздити то прослужать довго. Думаю варто ставити.
я замовляв Bilstein b4 gas напевно це газ масло, бо B2 oil вирішив на b4 зупинитись. Дякую за пораду!!!
мушу вставити свою копійку : переставивши на свої фольци від монро до саксу і включно білштайн ,і каябу(правда були ше фірми яких я і не запам'ятав)!!!...що можу сказати ,на сьогоднішній день- мій вибір білштайн В4,це газ-масло,НО теперішні виробники гонять халтуру( з часом появляється мінімальний стукіт в самій стійці,що є не приємним)!!!! і попробувавши каябу( газ масло) зупиняюсь на ній!!!!!!!!!хоча при нормальних білштайнах ,бравби їх!!!!вони є жорсткіші( на більших швидкостях,машина поводить впененіше) такшо вибір однозначно за цима фірмами,а там як повезе
незнаю як хто,мені сподобались,поставив ще як авто придбав на перід ддддддддддддддууже задоволений по сьогоднішній день