Приїхав сільський хлопчина до міста. Його запитують: - Скільки тобі років. - Не скажу. - Ну хоть першу букву скажи. - Ш - 16??? - Нєє, штирнайціть!
Інспектор ДАІ зупиняє авто. Звідти виходить дівчина напідпитку. Інспектор: - Так, їзда в нетверезому стані... Дівчина: - Сам ти їзда!..
Дружина голосить чоловікові: - Я була глуха і сліпа, коли виходила за тебе заміж! - Ось бачиш, від яких хвороб я тебе зцілив!
MrWolf777, колєго! Чи Ти вирішив п"ятирічку виконати за два дні, чи Тобі конче розходиться в те, щоб набити кількість дописів до певного числа? Йой! )))
якщо в мене хороший настрій,то чому я не меможу піднести його іще комусь,хто тут непише ,тому і немає що написати
Прийшов дід до священика на сповідь. - Святий отець, грішний я! - І в чому твій гріх, син мій? - Під час Другої світової війни я ховав у себе в підвалі єврея. - Hy, це не гріх, а навпаки - свята справа! - заспокоїв його священик. - Але я змушував його платити мені за постій, - додав дід. - Так, це, звичайно, не добре, але адже і ти ризикував собою, син мій!- Дякую вам, святий отець, але в мене ще одне питання. - Яке? - Чи повинен я сказати йому, що війна вже закінчилася?
ціхо-ціхо, не бурій до жінок! а за одиночні дописи я тобі вже писав п.с. Мартіні, зроби обмеження дописів одного автора підрят. наприклад не більше 5ти дописів.
тут добре видно, що бурієш тільки ти, а MrWolf777 просто писав по темі не подобається не читай. і навчися поважати людей, а якщо на можеш то краще просто промовчати
Шейк, а в чому справа, по чому це видно що бурію я ? маю таку неприязнь до купи дописів, коли треба багато сторінку гортати та нє, то хлопці переживають що я містера Вовчика ображаю. Містер Вовчик, ти ж не ображаєшся на кОта, правда ? :D а, ну і шоб допис в тєму був :
Народ, ви не ф тєму пишете! Ось як треба: Иду по лесу… дождь херачит, ветер, ночь… замерз весь… смотрю — машина стоит, подхожу, в окошко смотрю — там никого. дверцу попробовал — открыто, ну я залез и сижу… вдруг машина поехала… я в ахуе… машина едет, я сзади сижу, за рулем никого… тут рука волосатая появляется откуда-то, порулила и исчезла… у меня волосы на жопе зашевелились… тут деревня показалась, вот уже дома первые… тут машина останавливается, в салон другой мужик заглядывает и говорит: — а ты че тут делаешь??? — да вот, еду… — Аху… ть просто!!! я толкаю, а он бл… ть едет.
Мети досягнуло! Тема ожила! Народ став заходити, читати анекдоти Пана Вовчика і навіть висловлюватися! Значить Чортопхай свою роботу виконала bass, друзяко, п"ять балів за класний віц!
ну як скажеш Сашко,тільки одне питання в голові промайнуло ,а яка різниця чи анекдоти напише хтось один і кілька підряд чи кілька людей і поодному? відповіді і розмови НЕ АНЕКДОТИ ПЕРЕНОСИМУ В ТЕМУ Ф Л У Д. це буде коректно http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=2282&page=2
Нині знов таксувала в якості "швидкої", то під Шпиталем на Топольній почула парочка анекдотів по радіо. Ділюся. Сидять двоє кумів, випивають. Один до другого каже: - Куме, вже задовбали з тим кінцем світу! По телевізору - кінець світу! По радіо - кінець світу! На вулицю вийшов - всі про кінець світу говорять... Пропоную: кінець світу вважати традиційним і святкувати його щороку в той самий день! Закликав Бог до себе президентів Росії, України і Білорусі. І каже: - Ну що ж? Завтра кінець світу! Йдіть - розкажіть про це своїм народам! Приходить Путін до себе, виліз в телевізор і каже: - Дорогі росіяни, маю для вас дві поганих новини: перша - як би ми не старалися, а Бог все-таки є; і друга - на завтра він оголошує кінець світу! Прийшов Янукович і говорить: - Дорогі українці, маю для вас дві новини: одну добру, другу погану. Добра - Бог таки є! І він нам поможе! Погана - але він сказав, що завтра кінець світу! Приходить Лукашенка і каже: - Дорогі мої білоруси, маю для вас дві чудових новини: перша - сам Бог визнав мене президентом! і друга - керувати вами я буду до кінця світу!