- Сеня! Шо ты бегаешь как идиёт с той мухобойкой? - Роза, не мешай мине!Я убил,таки, пять мух...Три самца и две самки! - Я тебя умоляю! Как ты узнал?! - А шо тут узнавать?Три на банке с пивом, а две на телефоне...
У КВН грали дві команди - Піонери і Пенсіонери. Виграли Піонери. Пенсіонери подали оскарження, нібито журі неправильно судило. Засідає комісія, детально розглядає справу. - Перше питання було "Яке слово з трьох букв найчастіше пишуть на фасадах будинків?" Піонери відповіли "мир", а ви що? - Друге питання - "Який найважливіший орган всіх жінок?" Піонери відповіли - Світова Жіноча Федерація, а ви що? - Ну і третє питання було: "Де в жінок найкучерявіше волосся?" Піонери відповіли - в Сьєрра Леоне. Дядь Вася, а ти що написав?
Приїхали чоловік з дружиною на рибалку. Розклали палатку, розпалили багаття.... Чоловік розмотує вудочки і буде ловити рибу, каже дружині: -Подай мені прикормку -Нема, я її з"їла... -Ну то дай кусок хліба -Нема....я його теж з"їла... -Ну то доїдай хробаки і поїхали додому!
Зловив чоловік в Криму зайця. Приносить дружині: -Жена, сварі! -Немогу, Україна воду отключіла! -Ну на грілє тогда. -Не могу! Україна свєт отключіла... -Так осмалі! -Так газ Україна отключіла! Мужик зі злості викидає зайця через вікно зі словами " ну і х**й с нім!" Заєць встає, такий стріпується і каже : - СЛАВА УКРАЇНІ!
90-ті місто світлоф ДТП В мерс 600 вїхала старенька хонда,хлопці з мерса вийшли,витягнули водія,поклали на капот,нагнули знявши штани і він починає відробляти заподієне. І лише тихий хрип:Х......ХХ......Х.....ХХХХХХонда руль зправа має.
Захотіли москалі стати українцями ! Прийшли вони в одне українське село, в хату де жив старий, самотній дід і питають: - Дед как нам стать украинцами? Дід: - Бачите он ту високу гору? Москалі: - Да, вижу.. Дід: -А на ній високий камінь бачите? Москалі: - Да.. Дід: - Залізьте не цей камінь і крикніть "Я УКРАЇНЕЦЬ", і станете українцями. Вилізли вони на ту гору і бачать що разом на камінь не вилізуть, і один каже: - Давай ты меня подсадиш,а я вылезу и дам тебе руку и крикнем. Підсадив він його, той виліз і кричить: - Я УКРАЇНЕЦЬ!!!! Другий каже: - Давай мне руку. - Пішов на%уй. Ти москаль їба#ий... !!!