Відломалась нога в Буратіно, ну прийшов він до папи Карло і каже відломась нога зроби нову. Папа Карло подивився і каже нема ноги є колесо поставив і пішло - поїхало...
Дзвінок в двері. Чоловік відкриває. На порозі стоїть пяна дружина в обнімку з двома мужчинами і каже: - все нормально це члени мого кружка. Через пару днів дзвінок в двері. Дружина відкриває. На порозі стоїть пяний чоловік з трьома жінками і каже: - все нормально дружино це кружки мого члена.
запозичено з нету. плакав У президентов США и России есть собака, а почему ее нет у Януковича? - Потому что не может быть IQ собаки выше, чем IQ ее владельца.
Вы когда-нибудь задавались вопросом, почему для обозначения размера бюстгальтеров используются буквы A, B, C, D, DD, E, F, G и H? Все очень просто! А - almost boobs (почти сиськи) B - Barely there (чуть не дотягивают) С - Can't complain (грех жаловаться) D - Damn!! (охренеть!) DD - Double Damn!! (вдвойне охренеть!) Е - Enormous (громадные) F - Fake (фальшивые) G - Get reduction (уменьшай скорей) и наконец Н - Help me! I've fallen and can't get up (Спасите! Я упала и мне не встать!)
На сайте знакомств: Я притягательная, как Ferrari; Экстравагантная, как Lamborghini; Знающая себе цену, как Aston Martin; Изысканная, как Bentley; Созданная для свободы, как Porsche! Так и хочется добавить: "Ломаюсь, как Жигули! "
По рзелульаттам илссеовадний одонго анлигйсокго унвиертисета, не иеемт занчнеия, в кокам пряокде рсапожолена бкувы в солве. Галвоне, чотбы преавя и пслоендяя бквуы блыи на мсете. Осатьлыне бкувы мгоут селдовтаь в плоонм бсепордяке, все-рвано ткест чтаитсея без побрелм. Пичрионй эгото ялвятеся то, что мы не чиатем кдаужю бкуву по отдльенотси, а все солво цликеом.
# 131 - аж хочеться сказати: - Бажаю Тобі якнайскорішої подорожи в негроландію, і зустріти таких же дотепних муринів... Без смаку і бридко!
Етимологію цього слова можна пояснити. Муринам не подобається слово "негр", так само, як жидам слово "жид", хоча історично такі слова мають право на існування. Усе залежить від конотації, з якою воно вжите. Звичайно, можна тут бавитися в "афро-американолендію" чи "американо-афролендію", чи в "темношкіролендію" чи ще в якісь лендії. Але, на мою думку, такі забавки є більш образливими для представників негроїдної раси (і тут вже ніде не подітися від терміну з використанням кореня -негр-).
Та чого ви зациклились на тих неграх, ви придивіться в очі слов'янам, котрі поруч стоять, в їх очах та виразі обличчя сама фішка, ви подивіться, як вони стоять впевнено з почуттям виконаної місії, з гордістю за себе, он де фішка.
В США взагалі не політкоректно казати "жінка", тож тепер жінок називають "вагіно-американець" п.с. шЮтка