У барі один підійшов до дуже п'яного й каже: - Ну що ж ви так багато п'єте, адже, за статистикою, від випивки вмирає кожен п'ятий киянин! - Мені по*уй, я зі Львова.
-я вчора в селі у діда такий самогон пив!Зранку, ніби заново на світ народився! -тобто? -ну,зранку в капусті знайшли!
це завжди так класно знайти якусь тему і набивати собі кількість дописів, одноманітними, поодинокими дописами...
- Британські вчені встановили, що шоколад піднімає настрій… - Це, напевно, вони ще горілку не пробували.
розповідь туриста: - Коли мене зустрів лев, то він мене не чіпав. Непевно, подумав, що я слон... - З чого ти взяв? - Я навалив таку ж купу.
- Доброї ночі, скажіть, дівчаток можна замовити? - Так, звичайно. - У баню підвезете? - Так, звичайно, через півгодинки будуть. - Скажіть, а хлопчики є? - Так, вас активні або пасивні цікавлять? - Та взагалі-то все одно, от ми в лазні попаритися, пивка поп'ємо, потрахаємся, треба б для логічного завершення яким-небудь підарасам морду набити.
Десятикласниця приходить додому і скаржиться батькові: - Один хлопець сказав, що в мене хороше облицювання, великий бампер, а ще цікаво було б заглянути під капот подивитися, що там? Що це означає татку? - Та нічого доню. Ти йому скажи, що ти ще на гарантії. А якщо він захоче подивитися під капот, і поміряти рівень масла, то я йому вихлопну трубу розширю до неймовірних розмірів!
Альпініст впав у прірву. Його друзі кричать: - Вася ти живий?! - Так. - Руки цілі? - Цілі. - Ноги цілі? - Цілі. - Так піднімайся. - Не можу. - Чому? - Я ще лечу.
Ідуть з роботи ночою по цвинтару 2 жінки, І приперло їм в туалет, посідали вони спираючись на гроб, А жопи підтерти нема чим , Одна з жінок каже -Я підітру жопу трусами Друга каже -А я підітру ленточкою з вінка На другий день зустрічаються чоловіки цих жінок Один говоре -Приставляєш моя дружина вчора з роботи прийшла без трусів! Другий -То херня, моя прийшла з ленточкою в сраці "З повагою пожежна дівізія"
Братику Вовчику - останнім дописом мало бути: "на Котяра, утрись! Всьо по допису" :gamer: Погано знати багато жартів! Коли треба - не згадаєш, коли розповідають - не смішно!
Зустрілися дві коліжанки з дитинства. Одна - вся в золоті і діамантах, а друга - черниця. Сидять, попивають каву, балакають за життя. Та, що в золоті і діамантах розказує: - Уявляєш, я познайомилася з олігархом. - Та ти що!? - Два дні позустрічалися - вийшла за нього заміж. - Та ти що!? - Він мені як давай купувати: шуби, авта, яхти... - Та ти що!? - У шовках сплю, ікрою харчуюся, соболями підлоги вистеляю... - Та ти що!? - Ну, а в тебе як справи? - Та нічого... Як бачиш - пішла в монастир. Ігуменя така нічого кубіта - не чіпляється, робити багато не заставляє. Тільки забороняє казати "Та ти що!?" - А то чому? - Вона каже, що в миру це означає? "Не п...зди!"