анти-радар

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем nzi, 13 сер 2009.

1. profesor2707

profesor2707 Active Member

Skoda Octavia Combi 1.8Turbo 4x4 150 коників.
    Клубна карта:
    000017
    Недавно приїхав мені з Штатів оцей приборчик
    http://www.avtozvuk.ua/info.php?id=7677
    Вийшло разом з пересилкою до Львова $55.
    Я був приємно вражений якістю виконання.
    Ну і основний його плюс - там є можливість відключати діапазони і є функція Intellimute, яка не включає сигнлал попередження, коли ти їдеш з малою швидкістю (мін. поріг швидкості виставляєтся).

2. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Де я писав про Кранч канадської зборки?

3. Siko

Siko Active Member

1
    Це ексклюзивно для тебе чи форумчани теж можуть собі таке чудо придбати за таку ціну?

4. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Сорі, але це не мій допис:nea:

5. profesor2707

profesor2707 Active Member

Skoda Octavia Combi 1.8Turbo 4x4 150 коників.
    Клубна карта:
    000017
    Це просто у мене так вдалося - я поставив на ебаї за нього 45 доларів, більше ніхто не дав - і я виграв лот. Людина, яка там купує і проплачує бере за послуги 20 відсотків від вартості лота, плюс пересилка на Україну до Львова якщо морем, то десь 3 долара за кг.(мушу ше уточнити). Правда колега заказував велику посилку і мені пересилка вийшла нашару.
    Єдиний мінус - довелося чекати десь біля місяця (слав морем). Ну і звичайно ще троха може треба буде почекати поки набереться товару на цілу посилку (десь на 30 доларів).

P.S. Наш одноклубник Topol зараз є в Америці. Може він допоможе.

Останнє редагування: 22 вер 2009
  6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
  7. Sasha Van Gate

Sasha Van Gate Active Member

VW Scirocco MK2 1.8 EX 90hp 1986
    Потому что видимо у них на него акция. Я могу продать по такой как написал. За Автозвуком с их акциями и объемами не угнаться. Сегодня у них антирадар дешево, завтра еще что-то. А в минус себе работать не интересно.
    Вот и все. ))) Я же не заставляю у себя покупать

• Подобається Подобається x 1
  8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Хтось щось купляв на www.avtozvuk.ua ? Які там умови з гарантією? Яка процедура оплати?

Я и не заставляю тебя продавать ))
    Не подумай что я с обвинениями. Мне просто было интересно может кто знает, возможно это какая-то дешевая подделка которую покупать не стоит и т.д.

Останнє редагування: 29 вер 2009
  9. Sasha Van Gate

Sasha Van Gate Active Member

VW Scirocco MK2 1.8 EX 90hp 1986
    Да нет. Это вряд ли подделка. Дело в том что автозвук может продавать это все по низким ценам в связи с огромными оборотами.
    Процедура оплаты тут. Насчет гарантии не очень понятно. Но в принципе если есть чек о покупке и печать продавца на гарантийке, то ремонт происходит не у продавца, а в официальном сервисном центре.

• Подобається Подобається x 1
  10. vovchyk72

vovchyk72 Початківець

VW Jetta 2.0 2000 (автомат,мекс)
    В Штатах де штраф і наслідки коштують в три а то й більше ніж радар-детектор, ті хто люблять ганяти з тим не жартують і давно собі таку цяцю купили. Найкращий рахується цей
    http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1311&_nkw=valentine&_sacat=See-All-Categories

найбільша проблема в тому що дуже часто ловлять тоді коли їдуть за тобою і стріляють лазером, це як поганий сон. А цяця показує де ті засранці засіли ))) спереді чи взаді або десь збоку, і скільки їх є і силу сигналу.
    В друга такий valentine є , за півроку ще ніразу не підвів повністю задоволений.
    Мені здається що цяця має два мінуси 1. він не такий гарний як всі інші та це на "швидкість" не пливає :) 2. Ціна в 450.... лякає трошки. Собі ще не купив, якраз через пункт 2 :sad: ... кусається зараза ))))

ПС Антирадари це зовсім інша фігня, воно зменшує швидкість на самій фарі на 20- 30 км

Останнє редагування: 30 вер 2009
  11. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Анти-радар - це така фігня, котра повністю глушить сигнал радара, а не зменшує швидкість. Така цяця заборонена для використання.

Якщо ти в населеному пункті валиш 140 і гаєць стріляє прямо в тебе - ніякий супермодний і супердорогий радар-детектор тобі не поможе!
    Точно знаю, вертався якось вночі з Тернополя, в населеному пункті влітаю на горбок на швидкості 130 і чую піск свого радар-детектора, звісно гальма зажав в полік швидкість скинув. Гайці мене звичайно зупинили і показали мені 91 км/год. Тобто получається від моменту вистрілу і до моменту фіксування радаром моєї швидкості я скинув навіть не 40 км!!! Тому не слід повністю довірятись таким цацкам, якщо гайци грамотно будуть користуватись своїми фенами ніякі радар-детектори не поможуть, хіба якщо рухатись зі швидкістю на 10км більшою ніж дозволено правилами.

12. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Не завжди просто глушить!!вона створює поміхи і просто "іскажає" дані радару тобто може і зменшувати швидкусть

13. vovchyk72

vovchyk72 Початківець

Сперечатися не буду, може є й такі. писав за то шо я знаю, в суді перед тим як мого друга справу розглядали, пацан один саме за то шо його девайс зменшував показники фену попав. В повному розумінні слова ПОПАв.

Наскільки знаю, коли стріляють на лазер, то десь 3 секунди вести мусять машину. На фару як ловлять - не знаю і говорити не буду. Я думаю, що модель і бренд цяцьки погоду міняють. І точно, довіряти повністю не варто нічому, але.... з цяцькою спокійніше як не крути.

Останнє редагування: 8 жов 2009
  14. Sluva

Sluva Active Member

А мона якось подокладніше?як ДАЙці визначили що саме з машни того пацана йшли поміхи на їхній радар?і як вони довели що це саме АНТИ-радар

15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Думаю просто:
    Зупинили, оглянули, вилучили і будь здоров

16. Sluva

Sluva Active Member

Думаю просто розвели :) по-перше ціна АНТИ-радара на кілька порядків вища від детектора,а по-друге треба мати спец апаратуру щоб засікти роботу того ан-радара.
    Отут подібна ситуація:
    http://www.lancer.com.ua/forum/viewtopic.php?t=40538&start=75

17. vovchyk72

vovchyk72 Початківець

Скажу так, що це був Highway Patrol :) і в Каліфорнії такі речі як ати-радари заборонені це точно. В деяких штатах навіть детектори заборонені! Як довели не знаю, знаю що дорого вийшло. Я історію за шо купив за то продав.

2 Sluva дякую за лінк , досить цікаві в них там тести :)

18. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Радар-детектори оприділяються гайцами спец.апаратурою VG2 і VG3, і більшість серйозних РД мають технологію маскування від оприділення цими девайсами. Проте вони використовуються тільки в країнах де РД заборонені.

19. Sluva

Sluva Active Member

Блін...ну ти й порівняв,я думав то були наші "Схвайсявкущах Patrol" і наш гуманний суд,тому мене так і зацікавило

20. Taurus

Taurus Новачок

VW Sharan
    Шановні колеги,
    підкажіть хто яким радар-детектором користується. Хочу собі придбати якусь нормальну річ і ще не визначився. Ціновий діапазон від 1000 до 1500 грн.
    Буду вдячний усім, хто відгукнеться і повідомить модель якою користується, ціну та особисті враження від цієї техніки.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)