Відповідь: Антистатик peGasова машина: В мене є проблема, коли виходить з мене Пегас і торкається мого пружнього тіла то "бє током" :smile: Хоче приципити той антистатик така резинка шо висить до дороги. Скажіть воно шось дасть? крім рагульського вигляду ?? peGasова дівчина: В мене є проблема, коли виходить з мене Пегас...
Відповідь: Антистатик Било, ю*є і буде бити. Гумка що тирчить з-під авто реально помогає, мав на Джігулях (не било як поставили). Реально на Пасата того рагулізму не поставлю хоч і б*є. Свістун правду сказав - локтем закривай, в мене так не вийде, карточкою закриваю машину торкаючись шиби біля стойки (б*є сабака). Причин декілька, генератор вроді виробляє (не хочу збрехати) статичний струм чи як то там в електротехніці зветься, проводка стара вроді дає свою статику, синтетика сильно впливає (пластмаси в машині багато, одяг, дуже мені про шкари мокрі сподобалося). Ставте гумові штуки під авто і буде вам спокій, але я того собі не поставлю, засміють :mrgreen:
Відповідь: Антистатик можна проексперементувати значить так просто для проби чи щось дасть, обгортаєм дверну ручку відкривання дверей з середини фольгою і приєднуєм ту фольгу до корпусу дверей і пробуєм чи буде бити? можна кинути на крісло під чехол тонкий дротик. я попробую з понеділка поборюсь з тою хворобою і дам результат як зробити так щоб не било щоб нічого не висіло і щоб не по ра**льски виглядало.