Відповідь: Антистатик Нафіга там резинку чепляти внатурі буде негарно виглядати! Щоб небило током там можно приварити до кузова кусок лянцюга щоб подорозі волочився!:-D
Відповідь: Антистатик Нормально. то шо з мене злосно пожарутвали то нормально то шо я матюкнувся за то вже рейтинг зняли прікольно
Відповідь: Антистатик виходячи відразу з машини мене лупить до всього металевого (гараж, ворота, інша машина, під*їзд). господи, скільки того життя?
Відповідь: Антистатик то не тільки тебе і не тільки при виході з машини і не тільки мене і на тільки нас. І я бачу шо то вже скоро стане модно виходити з машини і боятись шо тебе лупне.
Відповідь: Антистатик робив сьогодні тест. прикрутив грубий дріт до кузова і причепив його до метелічного стержня довжиною 50см стержень забив в землю і полив водою. Одним словом Заземлив сів в машину посидів попухався потерся спиною об сідушку, акуратно вийшов з машини доторкнувся до дверей і мало не вбило. (така іскра не в кожного з бабіни виходить) Такщо скажу вам так можна чіпляти всяку рагульску фігню але тільки для того щоб дурити мамому себе - розряд йде на від машини а від нашого одягу. А розряджатись треба вчитись ногою, або якщо рукою то бажано до когось.
Відповідь: Антистатик а мене не било більше ніколи в Жигулях відколи вчепили ту рагульську гуму під авто.
Відповідь: Антистатик сміх сміхом але сьогодні перед мною їхав тойота прадо і в нього ланцюг тирчав, ну він до землі не до торкався... але я припух
Відповідь: Антистатик приїжав сьогодні колега на 99 і в нього аж дві висюльки висять типу (красиво) я посидів в нього в машині вийшов і мене знов як не токне йобом!!!
Відповідь: Антистатик я скоро світитись буду. як побачите вночі поло, в якому блискавки всередині, то знайте то я!
Відповідь: Антистатик а лампочки від тебе не світяться? :idea: це означає, що в тобі є купа позитивної енергії :mrgreen: о-це дівчині твоїй повезло :idea: