Відповідь: Антистатик Все набагато простіше! Як кудись приїхали і треба виходити то не треба йорзатись на сідушці і смикати дверну ручку! На фізиці у школі вам показували експеримент? Шо буде якщо потерти об волосся гребінець, або іншу байду? Буде притягувати малі та легкі предмети!!! Так і з вами! Як смикаєте дверну ручку, відкриваєте двері, дупою йорзаєте по сідушці (тобто повертаєтесь) встаєте і торкаєтесь до ВЕЛИЧЕЗНОЇ маси! От і торкає!
Відповідь: Антистатик А Пол, взагалі машину заземлив. Всмислі збільшив масу, от від нього іскри і пішли...
Відповідь: Антистатик Деколи дупою шурхаєш, деколи ні! Замічав по собі. Питав у тата, він мені все пояснив. Я не буду відсікати всі інші теорії, бо мені всетаки тільки 16, можливо народ тут більше знає, але це моя теорія. Вона перевірена мною. І я маю патент. Тому прошу не зазіхати на авторські права!
Відповідь: Антистатик гарно розписав, особливо про дупи... виходячи з машини буду думати виключно про дупи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Антистатик машину не било1 мене било2 то було холодно і сиро3 і тебе вдарить може не машина 4