Відповідь: Антистатик ТО ше більше буде тертя Ебонітова паличка блін...:roll: Мене моя не лупить, але, коли полерую, пилюка до неї липне не зважаючи на грубезний прошарок воску... А Батькова лупить як дурна , в суху погоду , і то тіки мене, бо я перший виходжу, а може, в мене шерсті більше за всіх :???:
Відповідь: Антистатик я мав на увазі що не манина лупить, а людина. пи.си; тобто людина розряджається до машини, а не навпаки.
Відповідь: Антистатик Ті дешеві антистати мають просто дротик в середені який виводить розряд, але то туфта раз наморе зїздили і він стерся, є спеціальна гума яка виводить розряд, ну принаймі мені так казали чи то правда незнаю!
Відповідь: Антистатик Можливо але як пояснеш те що чіпляють на бензовози, вони вічно мають ланчюг який тащеться заними для розрядки???
Відповідь: Антистатик бензовоз везе не молоко , а бензин не горить горять пари бензину, а коли бензовоз не повний то значить вын везе повну бочку парів. а тим часом залишок бензину що є в бочці рухається і електризує машинутому іскра не бажана. але тут мова йде про велику кількість бензину і про великий обєм резервуару. а я вів мову про то що я електризуюсь до чохлів.
Відповідь: Антистатик Всю весну Гльф валився током як підрізаний. Зараз перевдягнувся на літо повністю в Коттон - пересталв бити. Верніше, дійсно, перестав я її бити Кому не віриться шо бєм ми машину а не вона нас - вийдіть акуратно з машини не торкаючись металу і доторкніться до гаражних воріт... Так що міняйте пані та панове салон на шкіру і одяг на хлопок