пробіг 207.000км. завив мені передній правий підшипник. замінили на SKF обидва з переду. бо як показує практика, ті підшипники розраховані на +- одинаковий пробіг, тому то було питання часу, коли завиє лівий. та і звик я міняти попарно запчастини, якщо то стосується ходовки на днях був в Німеччині - 200км/год, в машині 4 людини - льохко
класні їхні баниавто ) нам би такі в Україні минулого року теж був в Німеччині - на орендованому Сеаті Леон теж розігнався до 200 км\год... це була точкова швидкість, бо по машині почалася страшна вібрація... страшно стало тримати швидкість *авто було нове, на спідометрі 1200 км наїхано... видно Сеати не дуже швидкість люблять) правда то не ЕС-лайн був...
От за це плюс дизелям) Можуть їхати так довго без перегрівів)) Бо на атмо-бензині то ппц як там мотор і масло нагрівається))
ніхера в мене не нагрівається... взагалі заграли ті дрочери які вважають що їхати 200+ це мега круто!! Спочатку на права чесно здайте, а тоді розказуйте що круто а що ні
темі ап хочу похвалитись, як швидко хандляж продав моє колишнє ауді, а саме - менше ніж за два дні ) хай радує нового власника ну і фото "колишньої" на згадку пробіг складав 214т км