Не знаю як на інших авто, але на С4 часта проблема недотирання двірників з віком буває. Зверху погано до скла прилягає. Лишає полоси не дотерті тощо... Хтось міняє постійно щітки, хтось гне поводки і це дико по рагульськи виглядає... А проблема вся в самому каркасі щітки. Він просто згинається з чаосм. Він силуміновий. Видно дугу... Отже треба зняти каркас з повідком і порівняти його. Виглядає так, я рівняв пресом. Ну і в результаті отак. Тепер щітки труть бомбезно)))
Точно. Дуже дуже залежить від стилю. При чому значно економічніше виходить швидко і динамічно роганятися до 60-70км/год і їхати просто притримувати цю швидкість. Аніж постійно довго повільно розганятися до тієї ж швидкості. Я завжди по миттєвому розходу контролюю себе. Скажем так легкий розгін з 60км/год до 80 на 4й буде економічніше ніж на 5й, тому що на й треба більше педаль вже нажати.... Коротше дуже все специфічно, треба звикнути, я то пояснити не можу)) НА пасаті таких проблем не було, він завжди +\- брав однаково. Він не міг тим моторчиком з"їти більше ніж положено))) Тут же все інакше)
як на мене розхід на таку машину в нормі , якщо звичайній 1.8 при динамічній їзді може споживати до 14л без кватро
Гарні фотки. От тільки руль, більше б від S -ки пасував ) Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
Дякую. Але я поки шо ні морально, ні тим більше фінансово не готовий віддати 150у.о. за якусь баранку...
Нарешті перезувся я тут на зимушку) І ше поміняв задні розвальні тяги + геометрія) Майже цнотливий мішлєн 12го року виробництва) 17/225/50 Побачим як воно буде) Реально широкі тапки! Ну і геометрія. Перестав я любити ту комп"ютерну. Шось на кватрі вона не вдається нашим сервісменам. А вот цей дядя лампочками мені суперово робить)
600грн-тяги, гівняні, профіт. Але з розрахунку шоб свої реставрувати. 200грн - заміна тяг. 160грн - заміна гуми. 200грн - геометрія.
Може просто не там робив, в мене проблем на моїй старій кватрі не було, коли останній раз робив на Чорновола біля арсену не далеко, дядько толковий і дотошний, все зробив дуже добре. Просто дехто халявно до того відноситься, в зелену зону всі показники попадають от і добре і все далі не має сенсу морочитися, а те що то максимально допустимі значення він не бере до уваги, от тому і маємо те що маємо.