Якщо це оригінальна Audi Quattro S1, то там точно не карб, там ставився 20 клапанний 2.1 турбомотор і я щось сумніваюся, що там був механічни інжектор. (https://en.wikipedia.org/wiki/Audi_Quattro#Sport_Quattro_S1_E2). І плюс цей мотор був батьком моторів 3B і 7A (3B появився на audi 200 в 1990 році), а на них вже були електронні форсунки.
Ну 2.2 там теж ставився) Тоді ще не було електронних вприсків дуже. Система вся така сама як в тебе в сотці була. Так вже з 90го року були електронні, але до кінця 80х ніколи не читав про таке. В кватро 90го і 91го року вже ставили 2.2 з електронним вприском. Кажу тобі з того шо пам"ятаю з Інгольштадту і то шо читав на інших ресурсах.)) Хоча варіатнів і модифікацій могло бути море.
Спорити не буду, так як в живу не бачив цю легендарну кватру, але ми всі знаємо, що всі нові технології колись появлялися в автоспорті, а вже потім інши в серію, тому і думаю, що всетаки на ралійній версії був вже електронний вприск, а на звичайній, думаю так був ще механічний, тай там і каней на звичайній заводській було суттєво менше. Але всерівно машина бомба, на ці роки то був прорив для автоспорту. Тепер це раритет!
Повна печалька, скільки там класних машин гниє, навіть купе кватро там гниє без мотору і з розібраним салоном. Жесть, розстроївся (прибити того чувака мало за таке) (((
а ви точно зі звуком дивились? ) це цвинтар машин після випадків, і рекламується як шрот. так, там афігенні машини є, але я так розумію, що кожна друга з летальним
дивився без звуку, малий спить. Може не уважно дивився, але побачив тільки одну вдарену ауді в заднє праве крило...
За що його прибивати? За то що він не дав пустити ці авто під прес і тримає для фанатів під реставрацію чи на запчастини? Чи ти думаєш що це він сам з ними таке зробив? Палатка Тобі в поміч