Відповідь: Аварія на Львівщині! Думаю, шо казати про признаки отруєння у Львові ше ранувато, може до нас взагалі не дійде. А от Ожидів і нас. пункти навколо нього отримають як мінімум заражені грунти, водойми, мор риби і худоби. На здоров*ї місцевих це відіб*ється також не найкраще. Цікавий факт: жовтий фосфор спричиняє серйозні токсичні ураження грунтів і грунтових вод, однак у випадку повного його вигорання зараження не буде...Навіщо тоді його гасити? І взагалі, нема чого кіпішувати. Людей, звичайно, шкода, враховуючи шо там і так депресивний регіон. Особливо кіпішливі можуть ходити в противогазах і костюмах хімзахисту.
Відповідь: Аварія на Львівщині! +1. Так що або заразні води та грунт. або повітря. :-( Дуже херовий розклад!!! :-(
Відповідь: Аварія на Львівщині! парадокс у тому що чим далі від епіцентру - тим меньше інфи!! люди з тих районів дзвонять сюда, ти питають що сталося і чому їм пропонують тимчасово покинути домівки. просять про пораду ЩО ЇМ РОБИТИ!
Відповідь: Аварія на Львівщині! я не поїду еікуди бо я в хімії майже ноль... це я хотів полякати Пегаса насправді то всьо не смішно... найбільше варто переживати також за нефахове усунення наслідків і того шо вони потім можуть десь вилізти в вигляді кислотних дощів чи отруєння грунтових вод, а також уражених продуктів... а ше харить шо знов через типове українське розп...здяйство сталась катастрофа і шо нам знов не кажуть всьої правди.
Відповідь: Аварія на Львівщині! А не скажуть тому шо такий небезпечний груз везуть по дозволу якогось міністра, який бабло за транзит вже давно потратив і забув! ...і вже не та влада ?....
Відповідь: Аварія на Львівщині! імпортний будеш купляти:mrgreen: без салату тема аж (чи тільки) півдня протрималась!:?
Відповідь: Аварія на Львівщині! Як там того міністра транспорту і зв'язку ? Його в відставку збираються відправити От того, пеГасе, він і там.