Відповідь: Аварія на Львівщині! Насправді я не розумію чого цю катастрофу прирівнювати до Чорнобильської. Наскільки розбираюся в атомній енергетиці, а вчився і диплом писав по атомних, то вважаю що на Чорнобилі був уран який кидали смертники шуфлями (відкидали) під відкритим небом, то куди гірше ніж жовтий фосфор. І етап розпаду не згадаю яких саме ізотопів 196 років, а не 20 і не 50 як кажуть. Думаю Чорнобиль кууди глобальніше і довгосмертельніше :???: Але чомусь ніхто реально так і не напише інструкцію, куди тікати, що вживати а що не вживати окрім води, фруктів і молока і який перод часу є реальна небезпека після спалаху жовтого/білого фосфору.
Відповідь: Аварія на Львівщині! ми не про Дачію, ми про патріотизм а то що ти би втік перший ми це вже зрозуміли :roll: :-D
Відповідь: Аварія на Львівщині! :mrgreen: не погоджуйся ні в якому разі - вже тоді краще Волга :mrgreen:
Відповідь: Аварія на Львівщині! дуже смішно.... типу від того шо коли уда приїхде міністр транспорту шось має регулюватись? тим би мав азйматись міністер з надзвочайинх ситуацій, ну тоді він знає на шо він йде і шо в нього за посада а міністр транспорту до чого? П.С. в нашому випадку добре шо не приїхав міністр з надзвичайинх ситуацій :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Аварія на Львівщині! Короче, сами не знают - какой ущерб. Раз специалисты из разных стран приежают. Поживем увидим, кто виноват или кого зделают виноватым, а людей жалко.
Відповідь: Аварія на Львівщині! Був два дня на озері приїхав тільки, а тут на прікол... 2 Манкі, риба ше не спливала. П.С. Думаю що нас рахують як піддослідних кролеків, просто так, такі речі не стаются!!!
Відповідь: Аварія на Львівщині! Агав Камянці, я приїхав до баби в Радехів віддихнути побув пару днів і коли то сталось мама прилетіла зі Львова позбирала всі манатки і забрала мене до дому, бо там вже було неможливо дихати нема чим очі печуть ітд
Відповідь: Аварія на Львівщині! Нікого нікуда не евакуюють... Ніби-то все вже більш-менш, народ заспокоївся, і ходить собі купатися, їсть огірки з городу, правда мама все подвіря посилено обливає водою... Як хімік за освітою, вона чомусь почувається спокійно... Ну і ще для роздумів http://www.maidan.org.ua/static/mai/1184712360.html
Відповідь: Аварія на Львівщині! Я би порпросив не ображати людей, якщо ти в тому розбирєшся, як баран на зірках!!!!! Поїзд рухався зі швидкістю 55 км/год, при такій швидкості, якщо стається схід то максимум вагони перевертаються, фосфор перевозиться в спец. цистернах під відповідним тиском за кий відповідає ціла купа клапаніів!
Відповідь: Аварія на Львівщині! тема вибухнутих вагонів не розкрита... якшо ти в тому розбираєшся більше ніж ми то поясни нам більше. Бо я наприклад також вважаю що в трагедії винен тільки людський фактор... підараси. Я можу помилятись тому будь-ласка поясни чому залізничники відповідальні за то невинні жертви обставин, а не підараси(твій попередній пост того не спростовує) ?
Відповідь: Аварія на Львівщині! Якщо б у мене було б більше інфрмації, то вона обов"язково була викладена! Нас аналогічно інформують, як і всіх! На даний момент станом на 12:30 у м.Львові перевищення номр у повітрі шкідливих речовин, зокрема фосфору, не виявлено - це повідомлення з санепідем станції Львівської залізниці. Проби повітря беруть кожні 30 хв. Я не збираюсь переконувати всіх, що залаізниця не винна, але всі ми люди виховані (я надіюсь) і можемо висловлюватись культурно, а в кого бракує слів - це його проблеми!
Відповідь: Аварія на Львівщині! Ок ти правий ми повинні більш толерантно ставитись до люей які травлять нас і наших дітей через свою халатність... я сподіваюсь ти згідний що то була халатність ? в попередньому пості ти просто писав з натяком на те що ти володієш технічним боком питання. От я і подумав що було би цікаво взнати більше про техначні причини.
Відповідь: Аварія на Львівщині! Я цього не заперечую! Все чим володів тим і поділився мав розмову з людьми, які знаються на цій справі краще! На цій ділянці іде ремонт і там поміняна колія на нову, відповідно перед тим, як відкривають колії після ремонту для руху поїздів її перевіряють і машини і люди!!!!
Відповідь: Аварія на Львівщині! Хеллоффф Зараз перебуваю в епіцентрі подій - в Камянці-Бузькій... Все нормально, риба жива, корови і свині щасливі, вода більш-менш чистенька, риба і жаби плавають, не мутують... Сиділи стратеги з циркулями і картою, усе перевіряли - заспокоїлись. Брали проби повітря (свої) - тута нічого не зачепило... Хіба воду з крану не пють, бо є можливість попадання фосфору (прорахувало де водозаборник стоїть), але з криниці йде на ура, туда не попаде...
Відповідь: Аварія на Львівщині! Я позавчора через неї проїздив. Фосфор, наскільки мені відомо - не радіація, і викликає не мутації.
Відповідь: Аварія на Львівщині! корови від фосфорної кислоти (росяниста трава) де-не-де поздихали, але там куда вітер дув
Відповідь: Аварія на Львівщині! просто після дійсно трагедії Чорнобиль, люди так настрашені, що любу аварію, (а тим паче вагони і якись там фосфор) роздують так, що через пару днів самі не впізнають тої історії, а тут ще вибори не за горами.
Відповідь: Аварія на Львівщині! Хто пустив цю речовину в Україну? Технічний стан цистерн невідповідав нормам, цистерни повинні мали би мати якесь охолодження ( все ж таки не зимою перевозили). Я від своїх слів невідмовлюсь до тих пір доки небуде доведено що то не залізниця в тому винна!:evil:
Відповідь: Аварія на Львівщині! Хтось там просить людей-залізничників не ображати, а як їх можна не ображати, якщо вже стало традицією аварії на залізниці і раз на тиждень має статись якась аварія. В Тернополі вчора вантажний потяг здавав заднім ходом і протаранив вагони, які там стояли, в результаті чого перевернулись шість вагонів і було пошкоджено дорожнє полотно. На даний момент там дві версії: винен машиніст або стрілочники, які переводять стрілки, тобто зрозуміло шо хтось із них був врєзаний або, шо більш імовірно - були врєзані ВСІ! P.S. Ціни на квитки піднімаються стабільно, а от безпека перевезень на залізничному транспорті навпаки починає стабільно падати :evil: Коли вже нарешті хтось буде за це відповідати?