Відповідь: Аварія на Львівщині! Мене звати Дмитро, а нік NCRPI, якщо ти не бачив! З чого зрозуміло? З твоїх "тверезих" думок нічого не зрозуміло
Відповідь: Аварія на Львівщині! не сумнівайтесь, винуватого назначуть скоро, можливо то буде стрілочник він завжди крайній і робота в нього низькооплачувана!
Відповідь: Аварія на Львівщині! Бачив я твій нік, але не хотів персоніфікувати і звертався до всіх, вибач якщо тебе образив але, все ж таки, якщо ти вже вирішуєш відповісти на допис, то не виривай з нього окремі речення, а відповідай повністю на все, що я там написав, зокрема про ціни на квитки і безпеку на залізниці. Тому що такого халатного відношення в залізничників до своїх безпосередніх обовязків не було вже давно. P.S. Повір мені, я не бакланю всіх залізничників, в мене дід 40 років пропрацював на залізниці, але зараз ці "ізбрані" підривають імідж всієї залізниці, ше й мало того нашої з тобою держави.:-(
Відповідь: Аварія на Львівщині! Ось тільки що прослухав Львівські новини по радіо і оголосили, що знову той фосфор загорівся і якась там хмарка вже літає. Щось нам знову бреше наша влада, про те, що фосфор вивезли, грунти куди фосфор прник також вивезли, а з чого би то він загорівся? Значить або брехали про вивіз грунту або погано почистили ту землю.
Відповідь: Аварія на Львівщині! Вони там що всі подуріли...!? За попередніми висновками фахівців, які в даний час працюють на місці пожежі на нафтобазі у Львові, причиною пожежі стало зіткнення вантажного потяга з цистернами. Про це кореспонденту УНІАН повідомив начальник ГУ МНС у Львівській області Сергій Дмитровський. За його словами, під час виконання маневрів вантажний потяг з цистернами зіткнувся з цистернами, наповненими бензином, які стояли біля складів. Внаслідок зіткнення одна з цистерн розгерметизувалася і зайнялася. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група, яка з’ясовує всі деталі, що призвели до пожежі. Також С.Дмитровський наголосив на незадовільному стані протипожежної безпеки на нафтобазі. «Пожежна водойма була заповнена лише наполовину, територія захаращена, що утруднювало під’їзди, некомплект необхідних вогнегасних засобів та недостатня кількість піноутворювача. Це все мало місце на такому підприємстві з підвищеною вогненебезпекою, як нафтобаза», - зазначив С.Дмитровський. Сьогодні, 3 серпня, у Львові близько 6.00 на складах нафтобази, що знаходиться неподалік старовинної центральної частини міста на вул. Пластовій, виникла пожежа. Для ліквідації пожежі на території нафтобази оперативно були задіяні спецпідрозділи МНС. Пожежу було ліквідовано за дві години. Повністю згоріли складські приміщення нафтобази, 5 цистерн з бензином, пожежникам вдалось запобігти загорянню двох цистерн з бензином. Потерпілих немає. Джерело: http://lviv.proua.com/news/2007/08/03/125256.html
Відповідь: Аварія на Львівщині! Я на жаль не володію точною інформацією, чутки ходять що поздихали вони в районі Лопатина та Нивиць... не то 4 не то 7... Щоправда виною, як пояснюється, були люди - які повиганяли їх зранку пастись, в той час як дим "фосфорний" сів на землю легеньким туманом, і у взаємодії з ранковою росою зробив з трави кислоту, що і призвело до таких драматичних наслідків...
Відповідь: Аварія на Львівщині! Я не з образливих, аварії на залізниці були завжди, але про них не так афішували як зараз. Хтось чув, що на початку червня на ст.Клепарів з цистерни, яка знаходилась в складі вантажного поїзда почала витікати речовина не відомого складу з різким запахом викликали і МНС і санстанцію всі походили, подивились і роз"їхались хто куди, а цистерну відігнали на віддалену колію поки та гадость не стекла цистерна так і стояла! Я чудово розумію, що всіх вкурвлює, ціни піднімають а толком нічого не змінюється і мене це вкурвлює бо я з тим стикаюсь майже кожний день на роботі, але ж аналогічно і з якістю наших доріг, які ми податки платим при проходженні тех.огляду і куди вони ідуть???
Відповідь: Аварія на Львівщині! Маю інформацію, що у львівському військовому госпіталі була зафіксована смерть людини (людей?) від фосфорного отруєння. Міністр медицини заявив, що йому не відомі летальні випадки. Але госпіталь не підпорядковується мінздраву а тільки міноборони. Так що все ймовірно...
Відповідь: Аварія на Львівщині! Я як їхав на море поїздом то проїзджав біля аварії, ну там і народу пахало...... бачив 3 жовті цистерни (такі як а неті на фотках0 тіки замість надпису жовтий фосфор було замальовано чорною фарбою. не одну пожежну машину бачив я так і не поняв шо вони там робили
Відповідь: Аварія на Львівщині! Трохи не по темі, але дивлячись на назву можна писать тут. Вчора бачив по телику про автомобільну аварию. Фура виїхала на зустрічну смугу, в ней влетіла легковушка (яка роздивитися не встиг) и Мерс микроавтобус. В легковусі загинуло 3, залишився лише син. В Мерсі здається одна смерть. Водій вантажівки не травмований. Він не впорався з керуванням, ніби то щось сталося з причіпом
Відповідь: Аварія на Львівщині! Пегасе ти певно шось інше бачив наш міністр транспорту і МНС запевняли один поперед одного шо поїзди їхали в обїзд або відмінялись взагалі... скажи чому я маю вірити тобі а не таким достойним людям ? і після того хтось буде говорити про то шо народ маоно владі не довіряє
Відповідь: Аварія на Львівщині! 86 поїзд львів сімферополь 23 липня Та я таке тоже чув, чув навіть то шо поїзди до 5 годин запізнюються, а мені ж їхаит більше доби думав піпец, а тут ми їдем а роботяг ... пожежників немерено десь напротязі 2 км точно. Ми шо в красному стояли шо в ожидові. з нами дівчина їхали з золочева то вона казала коли то стаолсь то в селі залишились тіки ті шо працють всі інші виїхали
Відповідь: Аварія на Львівщині! думаю та дівчонка зі Золочева ще багато чоооооооого тобі розказала :mrgreen:
Відповідь: Аварія на Львівщині! Через Красне ти їхав не заперечую, але через Ожидів аж ніяк тому що поїзд 86 їде через Тернопіль, якщо ти не зауважив, а це друга гілка залізниці. В Красному "розходиться" колія одна "пішла" на Ожидів, Броди, Здолбунів, а друга на Золочів, Тернопіль, Хмельницький. Де ти бачив "роботяг ... пожежників немерено десь напротязі 2 км точно" ? Можливо ти їх перепутав з хлопцями, які колію ремонтують? З чого ти взяв, що то пожежники були?
Відповідь: Аварія на Львівщині! так дійсно з ожидовим я загнався.... так це були ті що ремонтували колію але чомусь було багато пожежних машин.