Аварія на Львівщині!

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем svistun, 17 лип 2007.

1. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Відповідь: Аварія на Львівщині!

мабуть хлопці були після будуна і могли загорітися, вот їм цілу пожежну дивізію дали, палило хлопців однако :mrgreen:

2. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Ти розпізнав пожежні машини по кольору чи по напису 01?????

3. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

Хтось світиться? Випадають зуби ? Ноги вигинаються в всі сторони ? :)
    Все не так погано, як людей лякали :) Чи я - оптиміст ?

4. Pirat-7

Pirat-7 Active Member

Пішоход.
    Клубна карта:
    000047

Волося випадає з зі всіх місць!!!?

5. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

думаєш я памятаю?
    я загнався шо через ожидів їхав, тіки тому шо реально забув кудою я їхав

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
  7. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Жесть. Добре що ніхто не загинув, хоча той перший мужичок родився точно в сорочці :) Та ще й дивно як автобус проїхав стільки навіть без гальм, таке враження що водій навпаки там на газ жав!

8. GDM

GDM Active Member

VW Transporter T4 2.5 TDI '01 ACV 75 КВт ( 102 к.с.) DXZ Long vehicle
    Буквально вчора бачив це по ОРТ. Чоловік прям зперед коліс вискочив і машини і автобуса.

9. petro_fm

petro_fm Active Member

Audi B4 2.0 ABT mono +Газ
    чесно кажучи водій-сам тормоз:morning1:
    без гальм ще є ключ запалення, ручник, зчеплення,передачу вимкнути/вибити можна, та на худий кінець в стовп впертись
    може він покурив гарно і йому здалось шо він в кінотеатрі сидить :D

10. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Вразив відеоролік
    Рекомендую всім подивитися! Особливо тим хто любить поганяти бездумно!
    http://drugasmuga.com/rating/106.html

• Подобається Подобається x 1
  11. Васьок або ZiK

Васьок або ZiK Active Member

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    звичайно шо вразив , народ таке питання хто знає процидуру з ДАІ , коли є наїзд на пішохода , але з вини пішохода .

12. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Для цього є відповідний розділ на форумі!!!

• Подобається Подобається x 1
  13. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    От би замість тупих ток-шоу в прайм-тайм та реклами бухла, курива та всякої іншої мутоти, прокрутити цей ролик в єфірі телебачення, авось би пару міліонів людей задумались... А то кожен день по пару десятків смертей, я к на війні... Заіпав той бардак на дорогах.

• Подобається Подобається x 3
  14. gora

gora Active Member

Golf 4
    Особливо важко дивитися ці кадри якщо сам переживав подібне!!!! Боже борони!!!!

• Подобається Подобається x 2
  15. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    ..........+1

16. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Сьогодні у Львові в проміжкуз 10,30 до 14,00 бачив три аварії, правда не значні, але на мою думку всі три аварії тупі, із-за не дотримання елементарних ПДР. Статистика жахлива!

17. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Ролик вже хтось видалив, не встиг глянути.

18. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Тобі повезло, там кадри того, як розрізають пішохода, як дитина вилітає з вікна машини і потрапляє під іншу ну і все таке. Не знаю, чому це має мене дисциплінувати, я ж від того ПДР не знатиму краще...

19. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Аварія навколо мене, тобто в 1,5 метри від мене

Немаю чим похвалитися, але майже заново народився.
    В себе біля дому йшов на стоянку з малим, малий на вечір завжди любить покрутити руль, повключати аварійки та послухати музику в авто на стоянці.
    Все це відбувалося на Лінкольна зі сторони церкви. Переходячи на стоянку дорогу ми завжди дивимося наліво, а потім направо (так вчу малого), зліва нікого, справа три машини, дві близько, а третя далеко, пропустили дві і перейшли дорогу. Ніби на цьому місці нічого особливого, як раптом чую страшний піск тормозів і їблик сильнєйший удар. Та машина перед якою ми встигли СПОКІЙНО перейти (потім люди казали то був білий бус) повернула ліворуч не пропустивши зустрічну Лачеті. Я малого за руку і давай до стоянки тікати, аж бачу машина вилітає на обочину в мою сторону і збиває з усієї дурі електричний стовб, тут я малого просто беру за руку і як мішок бульби тягну від сторони аварії, бо почав падати стовб і рватися проводи і купа іскор як на новий рік. Траекторію машини не можливо було вгадати, але коли ми втікали то вона збивши лектростовб нах, ще летіла і проїхала поруч нас 1,5 метри і за 10 метрів від нас зупинилася в траві на обочині.
    Слава Богу малий не перелякався а о-ху їв і запитався нашо дядя збив стовб і стільки іскор навкруги:diablo:
    Я зрозумів, що з малим все гут і кинувся до Лечетті дивитися чи чувак живий і чи не горить машина і чи не прижало його. Він вийшов не ушкодженим і сказав що все гут і швидкої не треба. Я малого забрав на охорону стоянки і думав бігти дивитися до іншої машини, але проводи іскрили і пройти було нереально. А виявляся виноватець ДТП, повертаючи наліво, отримавши удар в заднє праве крило навіть не зупиняючись поїхав далі - С У К А!
    В момент удару машини об машину ми з малим стояли саме на траекторії крушіння (польоту) другої машини.
    А тепер саме цікаве, коли я повернувся ще раз до машини з водієм яким я говорив, ще раз спитати чи потрібна допомога - його більше не було і більше його ніхто не бачив.
    Не буду проговорювати свої думки та версії, але чувака на бусі ніхто не знайде, хоча було багато свідків прохожих, а цей власник напише заднім числом, що машина в угоні і винних не буде. Виступати свідком було влом, ДАЇ було досить дивним, навіть не шукали свідків, а справу мабуть ітак сфальсифікують.
    Машину забрали на евакуаторі на експертизу.
    А правда поза межами досяжності!

Не перевищуйте швидкості і будьте пильними!

Останнє редагування: 11 лип 2012
    • Подобається Подобається x 2
  20. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Слава Богу, що все гаразд з тобою і сином! Буває ж таке... Я просто шокований.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)