Відповідь: Аварія на Львівщині! мабуть хлопці були після будуна і могли загорітися, вот їм цілу пожежну дивізію дали, палило хлопців однако :mrgreen:
Відповідь: Аварія на Львівщині! Хтось світиться? Випадають зуби ? Ноги вигинаються в всі сторони ? Все не так погано, як людей лякали Чи я - оптиміст ?
Відповідь: Аварія на Львівщині! думаєш я памятаю? я загнався шо через ожидів їхав, тіки тому шо реально забув кудою я їхав
Жесть. Добре що ніхто не загинув, хоча той перший мужичок родився точно в сорочці Та ще й дивно як автобус проїхав стільки навіть без гальм, таке враження що водій навпаки там на газ жав!
чесно кажучи водій-сам тормоз без гальм ще є ключ запалення, ручник, зчеплення,передачу вимкнути/вибити можна, та на худий кінець в стовп впертись може він покурив гарно і йому здалось шо він в кінотеатрі сидить :D
Вразив відеоролік Рекомендую всім подивитися! Особливо тим хто любить поганяти бездумно! http://drugasmuga.com/rating/106.html
звичайно шо вразив , народ таке питання хто знає процидуру з ДАІ , коли є наїзд на пішохода , але з вини пішохода .
От би замість тупих ток-шоу в прайм-тайм та реклами бухла, курива та всякої іншої мутоти, прокрутити цей ролик в єфірі телебачення, авось би пару міліонів людей задумались... А то кожен день по пару десятків смертей, я к на війні... Заіпав той бардак на дорогах.
Сьогодні у Львові в проміжкуз 10,30 до 14,00 бачив три аварії, правда не значні, але на мою думку всі три аварії тупі, із-за не дотримання елементарних ПДР. Статистика жахлива!
Тобі повезло, там кадри того, як розрізають пішохода, як дитина вилітає з вікна машини і потрапляє під іншу ну і все таке. Не знаю, чому це має мене дисциплінувати, я ж від того ПДР не знатиму краще...
Аварія навколо мене, тобто в 1,5 метри від мене Немаю чим похвалитися, але майже заново народився. В себе біля дому йшов на стоянку з малим, малий на вечір завжди любить покрутити руль, повключати аварійки та послухати музику в авто на стоянці. Все це відбувалося на Лінкольна зі сторони церкви. Переходячи на стоянку дорогу ми завжди дивимося наліво, а потім направо (так вчу малого), зліва нікого, справа три машини, дві близько, а третя далеко, пропустили дві і перейшли дорогу. Ніби на цьому місці нічого особливого, як раптом чую страшний піск тормозів і їблик сильнєйший удар. Та машина перед якою ми встигли СПОКІЙНО перейти (потім люди казали то був білий бус) повернула ліворуч не пропустивши зустрічну Лачеті. Я малого за руку і давай до стоянки тікати, аж бачу машина вилітає на обочину в мою сторону і збиває з усієї дурі електричний стовб, тут я малого просто беру за руку і як мішок бульби тягну від сторони аварії, бо почав падати стовб і рватися проводи і купа іскор як на новий рік. Траекторію машини не можливо було вгадати, але коли ми втікали то вона збивши лектростовб нах, ще летіла і проїхала поруч нас 1,5 метри і за 10 метрів від нас зупинилася в траві на обочині. Слава Богу малий не перелякався а о-ху їв і запитався нашо дядя збив стовб і стільки іскор навкруги: Я зрозумів, що з малим все гут і кинувся до Лечетті дивитися чи чувак живий і чи не горить машина і чи не прижало його. Він вийшов не ушкодженим і сказав що все гут і швидкої не треба. Я малого забрав на охорону стоянки і думав бігти дивитися до іншої машини, але проводи іскрили і пройти було нереально. А виявляся виноватець ДТП, повертаючи наліво, отримавши удар в заднє праве крило навіть не зупиняючись поїхав далі - С У К А! В момент удару машини об машину ми з малим стояли саме на траекторії крушіння (польоту) другої машини. А тепер саме цікаве, коли я повернувся ще раз до машини з водієм яким я говорив, ще раз спитати чи потрібна допомога - його більше не було і більше його ніхто не бачив. Не буду проговорювати свої думки та версії, але чувака на бусі ніхто не знайде, хоча було багато свідків прохожих, а цей власник напише заднім числом, що машина в угоні і винних не буде. Виступати свідком було влом, ДАЇ було досить дивним, навіть не шукали свідків, а справу мабуть ітак сфальсифікують. Машину забрали на евакуаторі на експертизу. А правда поза межами досяжності! Не перевищуйте швидкості і будьте пильними!