Авто на Газі Брауна

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Васьок або ZiK, 17 лют 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    от тут детальніше будь ласка. навіщо тобі високочастотний струм ?

2. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    так, помиляєшся. нема такої енергії котра виробляється. є стільки - скільки треба. не більше і не менше

3. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    в залежності яке навантаження дати на генератор. може і при 5000об\хв давати щось близьке до 0. просто при 1000об він зможе наприклаж дати максимум 500Вт, при 10000об макс 5000Вт.

4. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    тобто в Вас він відключається і ротор не крутиться, бо в іншому випадку при любих обертах він генерує певну кількість енергії чи я помиляюсь?

5. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    так, помиляєтесь.

моя фірма займається альтернативною енергетикою. продає, встановлює, розраховує, обслуговує вітрогенератори та сонячні панелі.

і от дзвонить нам клієнт і каже, а давайте змінимо розмір мачти і лопастей, бо я покрутив генератор - він так легко крутиться, все буде тіп-топ. На що йому запропонували підключити до генератора 60ВТ лампочку і покрутити ще раз. - клієнт не зміг зрушити з місця вал.

Ось, сподіваюсь стало зрозуміло )

6. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    Так, звичайно що зрозуміло. А можна десь подивитись почитати може сайт є цікавлять сонячні панелі для опалення і підігріву води?

7. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    написав в ПП

8. Pavlo_Lviv

Pavlo_Lviv Active Member

VW Golf II 1.8 RP 2E2 1989
    Клубна карта:
    000052
  9. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    теоретично можна і вічний двигун створити,але хто цим займеться якщо немає кому ще на цьому заробити крім виробників кузовів для тих же авто,хоча це можливо і багато процесів зараз діють в сучасних технологіях в супереч законам фізики,але всі хто над цим працювали чомусь гинули не природними способами,нафтовикам це невигідно.Але пробувати такий процес хоч частково впроваджувати це перший крок

10. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    дайте мені хоча б теорію як його створити)))?

11. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    містер Вовчик... не падай в моїх очах :) ніщо в цьому нікчемному світі не працює всупереч законам фізики :dance:

12. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    а мені точку опори і я зрушу Землю (с)

13. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Чисто теоретично і можливий варіант, коли даний пристрій себе окупить, це коли газ, який виділяється при діалізі може просто пришвидшувати процес горіння основного палива(наприклад як окис азоту) і тим самим збільшити потужність двигуна і зменшити витрати палива. Але на таких режимах двигун довго не протягне.
    І в цьому апараті я дуже сумніваюся, хоча можу і помилятися.

14. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А я думаю, що все, що нам сьогодні здається неймовірним, просто потребує доопрацювання.
    Тут на форумі більшість молодого покоління, а дехто ще пам"ятає, як на його очах з"явився перший мобільний телефон, і як то смішно було, коли той, хто його мав, стояв у черзі за ковбасою, раптом - дзвінок, витягає таку антену на пів метра і так гонорово: алло! А потім таким криком: алло! алло! алло! Бо ж ніфіга не чути!
    А потім раптом люди перестали слати телеграми і позакривалися усі переговорні пункти, на яких, бувало, по 40 хвилин чекалося, щоби "дежурненька" з"єднала тебе зі Львовом... А потім люди стали просто здавати стаціонарні телефонні номери як непотрібні...
    І все це діялося на очах ОДНОГО покоління.
    Тому не варто бути категоричним у таких справах.

15. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    ну а чому він це має робити? а навіть якщо так, то якраз чим більш високооктанове пальне, тим повільніше воно горить

16. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    справа в тому що такі псевдо вічні двигуни вже бачило 5-6 поколінь людей.
    згадайте ще всякі магнітики, завіхрителі, заклинання і т.д.

17. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    почитав я ту н-ну к-сть букафф, і охренів.
    народ, та почитайте вже нарешті ту фізику, і вивчіть закон збереження енергії!
    Rules, маєш ангельське терпіння тут всім розписувати. навіть КІТ, який ще досить молодий, знає фізику... та не тупіть (я про таких як містрер Вовчик) - на тому тільки люди бабло косять, що продають установки, там правди немає. фізику ніхто і тніколи не відмінить.
    Чортопхай, яке відношення техніка має до законів фізики?? нащо то ліпити сюди.
    :diablo::diablo::diablo::diablo::diablo::diablo:

18. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    навіть КІТ, який ще досить молодий, знає фізику...

Знає, бо вчиться на фізичному ))) Молоді взагалі деколи більше від "старих консерваторів" знають ))
    Я тут все не читав, але думаю що якби нафта так дорого не цінилась і добре не продавалась, то альтернатива ДВЗ вже б якась нормальна була. Але поки світові олігархи в тому не зацікавлені, то і не дадуть розгорнут якусь революційну ідею в світовому масштабі. Бабло керує світом...

19. kym

kym Аксакал

a 100
    Дивний ти...)))) це ж природа людська нічого не робити а все мати.... От і з водою замість нафти .... заїхав до керниці набрав і поїхав...)))))))
    Десь пару років тому цікавився цією темою з метою покращення суміші, чистим воднем або Н2О2. Суміш покращити можна але бракує електрики. Фактично на гібриді стараються максимально забрати лишню енергію з усіх частин автомобіля і перетворюють її в електричну - така схема сама економна. З їздою на воді найдальше пішли канадці - там два роки діяла державна програма покращення суміші воднем і відповідно мала бути економія палива. Зробили установку на траки (грузові авто) - вартість установки була десь 10 000 дол під управлінням компютером. Досягнули економії палива 3-5% і програму закрили. система получилась збиткова.
    якщо розщепити воду на водень і кисень іншим методом ніж гідроліз то є вирішення енергетичної проблеми людства..... класно буде якщо можна буде колись їздити на воді.......))))))

20. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Таке, що з відкриттям нових законів фізики техніка має тенденцію розвиватися, вдосконалюватися і покращуватися.
    А Твій допис, друже, свідчить, що, скоріше за все, у Тебе нині сексуальний день: або Ти роботу, або вона Тебе. Сорки за безпосередність. Ну що? Тобі шкода, що людиська обміняються знаннями з галузі фізики? Ну не всі ж доктори філософії, налисник!

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)