Авто на Газі Брауна

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Васьок або ZiK, 17 лют 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    [OFF]зробили з теми казна що. Вочику-братику, я тобі сьогодню подзвоню :music: обговоримо деталі :gamer:

я пропонував клубний гараж де можна було б тим зайнятись, - тема заглохла на рівні започаткування, я пропонував обговорити річницю клубу з шашликами-машликами, горілкою чи пивом, чи кампотом - тема заглохла на рівні започаткування обговорення. То тепер за з'їзди я маю коньяк возити ? начувайтесь, дайте тільки до всіх вас добратись :D

пі.сі.
    то ти після дня народження не приїхав, боягузко :)[/OFF]

Останнє редагування: 21 лют 2013
  2. Васьок або ZiK

Васьок або ZiK Active Member

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    слухайте а чисто в теарої , машина може на сомогоні їздити ??раз машина на горілці їздить , були так хто пробували ??

3. kym

kym Аксакал

a 100
    Може.... тільки самогонка має бути з табуретки, а в багажніку слоїк з квашеними огірками.

4. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    [OFF]
    тільки машина не їздитиме по світу, а крутитиме його навколо себе[/OFF]

5. kym

kym Аксакал

a 100
    Ні огірки не дадуть.... поїде прямо

6. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    :rofl:......

7. VovaVirus

VovaVirus Active Member

Seat Cordoba 1,6 98р
    Клубна карта:
    70
    Спробував подужати цю гілку і дальше 2-ї сторінки не зміг.
    Брат пробував на 8-ці такий агрегат кліпати - нічого не дало. Мож не то лив а ноже вісімці вже нічого не помагає :D

Ітак, валяється воно все в гаражі. Бажаючим побавитися віддам. Тільки напишіть щоб забрав з гаража а тоді заберете в мене на Шептицьких.

В в це не вірю. :bad:

8. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    а поясни будь-ласка якими законами фізики пи опишеш роботу холодильника? а?

9. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    я заберу № тел люблю такі забавки,і давно хочу і що з мене ?

10. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    е.. холодильник заберає тепло з камери і віддає його в атмосферу через радіатор. все це працює на фріоні, з допомогою компресора та різниці тиску/температурі кипіння.

11. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    холодильник, тепловий насос, кондиціонер - це все один і той самий девайс під назвою теплова машина. в основі технологія і знання 19 століття. суть полягає в перекачуванні і трансформації температури холодагента при прокачці тепла з одної точки в іншу. грубо кажучи при охолодженні нутрощів холодильника, ми нагріваємо кімнату, тобто берем відбираєм тепло повітря і продуктів холодильної камери і ним нагріваєм кімнату. затрати тільки на транспорт і зміну такої характеристики теплоти як температура. будь в камері вакум(і звідси відсутність теплоти і будь-якої енергії), зовнішній радіатор так б і не нагрівся

12. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    не описуй процес бо заломаю,в мене батько холодильниками ,устаткуванням і ремонтом понад 20 років займається,я чітко висловився , "ОПИСАТИ ЗАКОНИ ФІЗИКИ" а не процес,а очніше можн закони яким він суперечить

13. електрик

електрик Active Member

golf 2
    А що ж то за закони що робота холодильника їм суперечить? Як називаються?
    Я так розумію то про друге начало термодинаміки йде мова.

14. kym

kym Аксакал

a 100
    Точно про нього .... бо і ДВЗ по ньому працює...

15. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    шось також не вїжджаю яким законам він суперечить, а так дійсно всі процеси в ньому пояснює розділ термодинаміка

16. bodia

bodia Active Member

VW passat 1.8мi(ABS) 1993
    другий закон термодинаміки:
    "Неможливо передати тепло від холодного тіла до гарячого, не затративши при цьому енергію"
    Якщо б принцип роботи холодильника суперечив законам фізики то той холодильник не пахав би..

17. Васьок або ZiK

Васьок або ZiK Active Member

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    ну от різка ефективна суть того винаходу , щоб відрегулювати подачу газу разом з бензиною , тобто шоб той газ поступав в камеру згоряння , малими кілкьостями приблизно 100 г в 10 хвилин помоєму так то треба пробити як то робили

18. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Oт випадково сьогодні натрапив в інеті:
    http://lenta-ua.net/novosti/tehnolo...voe-proizvodstvo-avtomobiley-na-vodorode.html
    а ви тут сперечаєтесь...
    Вічного двигуна не вийде, ну хоча б тому, що в силу своїх звичок ви все таки пропускаєте основний факт - закон збереження не лише енергії а і матерії.
    Наскільки я шарю в медицині то таку матерію як вода вам в той бак електролізатора Бозя "за так" не подарує :) та й мабудь всім з тієї школи відомо, що процесу горіння, та навіть того ж водню, без кисню не буде, в ідеалі булоб б добре, якщо б розщепленого кисню булоб достатньо щоб спалити той водень, але чомусь "тєрзают міня смутниє саммнєнія"...
    А так не дуже ф тєму, чуваки з московії вже запускають в промислових масштабах холодний термояд, збираються стартувати з ЖКХ- саме так для всіх потреб безвідходного існування будинків. А слід зазначити, що патент то був у нашого академіка Болотова, мабудь продав таки москалям... Буде нагода - знайду відео викладу тут.

19. turboopel

turboopel Active Member

фольцваген В3 1.6 RF
    Читати все немає часу.

Тому пишу відразу.

Робив я собі ще 3 роки тому такий собі газовий-реактор для вироблення газу Брауна. Давав я лише 15-20Амп. більше неміг так як був слабенький генератор,

Після встановлення на мій перший автомобіль ВАЗ-2103 я провів тестовий заїзд на ділянці в 6км. я залив бензин у бутилку, і бутилку розмітив поділками по 100грам.

- чисто на бензині витрата по трасі при швидкості 90км/год сягла 4,9л/100км.
    -бензин + газ Брауна витрата 4,9л/100км.

Висновок мала кількість газу, треба давати струм 50-70Амп.

Газ я подавав відразу у впускний колектор під карбюратором.

А газовий різак вийшов з нього нічогенький.

20. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Не зовсім так. При роботі генератора на 1000 обертів на хвилину виробляється напруга 14,4 Вольти. На 2000 чи 5000 виробляється ті ж 14,4 вольти. Вати (ампери) - це одиниця струму, тобто навантаження. Коли немає споживачів, на генератор немає навантаження, відтак він не виробляє струму. Коли є споживач на 100 ватт, генератор забезпечує його струмом в розмірі 100 ватт. Коли навантаження більше то видача більша теж, аж до максимальної здатності генератора.

Вільного струму не буває тому що кожен споживач забирає в генератора енергію, яку бере від двигуна. Чим більше енергії потрібно електроприладам тим більше треба забрати енергії генератору від двигуна а двигуну від бензину і повітря. Іншими словами, чим більше треба живлення споживачу в машині тим більше треба бензину двигуну. Дармової енергії тут немає, навіть якщо брати її з акумулятора то його потім доведеться знову ж таки заряджати тією ж бензиновою енергією.

Щодо теми - туфта повна, в першу чергу тому що для розчеплення води на водень і кисень потрібно більше енергії ніж можна отримати від спалювання водню і кисню. І всі сумніви і заробітки таких розводил це лише від масового незнання елементарної фізики. Прошу не ображатися.

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)