Відповідь: Автомийка. Хто де миє ? Як часто ? А ми з моєю Корою миємося прямо на вулиці. Ось сьогодні 18.00, площа Старий Ринок, мощна мийка абсолютно безплатно
Відповідь: Автомийка. Хто де миє ? Як часто ? а я би все-таки помив дно, така можливість буває дуже рідко
Відповідь: Автомийка. Хто де миє ? Як часто ? Перша фотка душевна. Якась така львівська вся. Правда, я би номер не замазував - він ітак читається, а фотка вже не зовсім художня. P.S. Може зробимо сторіночку нестандартних фоток наших машин?
А ми почали мити нашу машинку на новій автомийці на Липинського,4.(це зі сторони СКА) Миють прікольно,навіть педалі не пропускають.:PПоки нова мийка - дуже стараються і миють акуратно. Зараз запустили акцію - вручають клієнтам карточку ,на якій роблять відмітки і після 8 мийки отримуєш постійну знижку.Маю їхню візитку - можу скинути контактні телефони,якщо когось зацікавить
Я мию машину на В.Великого. Там є Така зелена мойка. Я незнаю точної адреси .Та мойка знаходиться на початку В.Воликого за видавництвом вільна Україна. Миють дуже добре. І директор мийки дуже лояльно ставиться до клієнтів. тобто як шо хтось вважає шо машину помили погано то зазвичай директор каже мийщикам перемивати ще раз.
Б...я! Після всіх домиваю ще в дома! Хіба шо після мийки, що під Сихвським мостом не домивав, але там постійно купа народу
Я і сам про то вже думаю. Поділися досвідом, і що зканалізацією Не пробував рахувати що з того получається?
Каналізації мені не потрібно,так як мию на вулиці(а там асфальт трохи під нахилом) і вода сама кудись тікає,хоча якщо є яма(оглядова),або підвал,думаю можна попробувати просверлити в глибину отвір,або зробити щось на подобі стічного карманчика - все одно води багато не буде і все одно грунт поглине всю воду. По розрахункам вийло так: 365грн. - мийка 89.50грн - бочка 80л.(хватає на одну машину цілком) + ще 70л. в 10л.каністрах(запас) Решта нехай десь 25грн. Додай всю вартість поділи га вартість автомийки і будеш знати через скільки мийок воно тобі окупляється + Ніхто так не помиє твоє авто,як ти сам)))
Danke шон Мийка КАРХЕР? Знаєш головне навіть не окупність, а якість і ретельність миття, бо деколи так помиють бл..?
Ні,то Expert Tools,сама дешева,але в мене вже 9місяців паше як віл і ні разу не відмовляла... Тьфу-тьфу...)))