Хімію я зараз сам шукаю(безконтактну),бо оригінальна Керхерівська щось не дуже.Як знайду,то обов"язково відпишу)))
Сьогодні взнав,що 10л. безконтакта коштує 400грн.Але думаю,що розводять,завтра буду знати вже точно))
Цікавить чи можна помити на автомийці дно машини і скільки то коштує Ніколи на мийках не мив машину. Хочу помити, бо треба відновити антикор днища.
Я мию сам. Хімія і апарат Керхер. По цінах: 1л безконтактного шампуню 25гр.(мішається з водою 1:3, без воску з"Їдає машину) 1л воску 38гр.(1:10-30) 1л шампуню для миття гупкою 26гр. він з воском На машину йде 300г хімії, приблизно. Крім того світло,газ,вода,зарплата працівників, оренда... Варто задуматися чим миють за 20гр.
Мию Керхером на подвірї сам. 15 хв і чмстенька, а на мийці багато разів стояв по дві - три години. ( на Великдень особливо).
відкрилась авто мийка на стороженка 32а (завод **Електрон**),я там працюю зовнішня мийка легкового авто 40 грн.,повна 6о грн. туда входить натирка коліс,натирка ковриків,пилосос,натирання панелі,миття вікон,є як і ручна так і безконтактна,кершер з гарячою водою
Эта ти харашо підказав. Натирання і генуборку тре час від часу робити То як ти кажеш туда заїхати? То двір електрону?