так це на території електрону,там ше сто є,то зразу біля нього,правда там шлакбаум стоїть але сторожу кажеш на мийку і їдеш спокійно
а знижки для ВВ клубу???))))))))))))))))))))))))))))))))))) (хоча б для тих, в кого "наліпка" на самоході)
народ, хто мив машину в тунельній мийці на окко, що по вул.Городоцькій біля метро? які враження і якість?
Не можу говорити про якість мийки, але в мене знайомий працює на вул.Некрасова 36 (Львівавто), за мийку бере від 30 до 40 гривень (залехжно від того як домовишся з ним), але є ще варіант що вас кинуть через касу тоді буде набагато дорожче. Про миття: контактна мийка + поліки і пилососить салон.. Миюсь завжди в нього.
Мийка стала г....вно! Миють погано, продувають так само. Зимою в них була акція - силіконення ущільнювачів і замків, так хлопці-молодці дурили клієнтів, змащуючи поліролем для панелі. Швагро приїхав митись - так один з мийників побачив пляшку коньяку, відкрутив кришку, хильнув собі та поклав назад. Коли прибирали салон, піною забризкали все торпедо, залили магнітофон, котрий закоротило, а власник мийки Андрій відповів що йому до с...раки, бо в нього працівники працюють нелегально і якщо ми хочемо, то можемо йти або в суд або на фіг і взагалі, ніхто не бачив, як працівник залив майфун, так що ми нічого не докажемо. Ось така мийка зараз на Липинського,4. Кому потрібно, можу скинути контактні дані
жеесть! В мене було подібне - як тільки відвернувся, дибіляка поліз натирати матову панель в новій машині силіконом, бо йому мало блищєло. Це на Чорновола, в будці неподалік "Арсена".
постійно мию своє авто в центрі на Газовій 9 http://forum.avtobazar.lviv.ua/viewtopic.php?f=29&t=942 Для VW клубу я домовився за знижку...саме основне, що дуже якісно миють!
Я в тому не шарю))) Я ніколи розводів не бачив...і нових царапин також тобто за нові машини можна не переживати) я сам скурпульозно до того ставлюся
Сьогодні мив на Газовій 9, якісно і недорого ) за 50 грн, зробили комполексну мийку і чистку, тепер буду там.
мийка А я милася і на безконтактній, і на ручній, і на тунельній... і де я тільки не милася!!! І всім я незадоволена На безконтактній - що мив, що газету читав! На тунельній ніколи не знаєш, скільки додаткових подряпин дістанеш після виїзду. І миють там водою, отриманою після очищення каналізації. На ручній мало де можна зустріти фахівців, які скеровують струмінь води під правильним кутом. Переважно - перпендикулярно до кузова. А тоді через якийсь час дивишся і не розумієш - чому лак почав витріскувати... :shok: Мити самій дуже рідко видається можливість, бо не маю свого подвір'я. Тому страшно мучуся і шукаю далі.
Безконтактна мийка, це саме ідеально для лаку, але так як в нас жмуть хімію на це діло, те ще й розбавляють як їм вигідно, то тому так виходить, шо мив шо радіо слухав Сам перепробував кілька таких мийок і розчарувався. Деколи випадає можливість в колеги в дворі помитись, в нього цілий комплекс безконтакту, результат вражає, та і хімія не дешева. ПС хвалять мийку на стрийській одразу за мостом, але ціни там космос...
Також це зауважив але думаю ціни їм пофіг. Знайомий там беху нову миє, за зовнішню мийку дає від 100грн, але всім процесом керує він сам, був раз з ним курив в сторонці і наблюдав за тим цирком хоча шось в тому є...
безконтактна мийка Мені сподобалась мийка на АЗС "ОККО" на вул. Ю.Липи. Там відкрили нову послугу мийки "Люкс безконтактна". Вручну мийник наносить піну на авто та змиває, а портал наносить на авто віск та сушить. Виходить швидко та достатньо якісно і 100% безконтактно. Ціна 42 грн.
Поділюся враженнями про мийки. Так от, ті мийки, що "самообслуговування", щось мені не сподобались, бо після них залишається бруд, це замітно, коли після кількох таких мийок їхав на людську, де миють люди. А кілька місяців тому, заїхав в черговий раз на таку мийку на вул.Пасічна, неподалік кільця ДБК. Став в чергу, взяв "АКРУ", запшикав нею двигун, думаю - буду мити, та й заодно змию двигло від бруду. Все добре, все пучком, я двигун запшикую, бруд на ньому відкисає, працівник мийки на то всьо дивиться. Але, курва, коли прийшла моя черга, ті обмороки з мийки кажуть в нас не можна мити двигун. І тут я офігєл, адже хімія вже нанесена. В результаті послав то всьо, та й більше туди не заїжджав. А ще основний недолік тих мийок, це те що там не можна під час мийки губкою чи ганчіркою терти.... тому й бруд залишається. Мені навіть зауваження зробили. А нещодавно, виникла потреба освіжити авто, заїхав "так, на ура" на самообслуговування на мийку, що на Луганській біля моста зі сторони від Стрийської до Зеленої. І здивувався. Є функція "активна піна", після нанесення якої !!!рекомендовано!!!, почекати 2-3 хвилини, можна навіть губкою потерти, ніхто не заперечує і вспину не гоне. Достатньо 30 грн., щоби машинка була чистою і блистіла.