Відповідь: Автомобільні передачі Я не ставлю під сумнів його патріотизм і заслуги перед батьківщиною, що він класний пацан і б"є москалям морди. Тут мова не про це, а про програму яку він веде. Хреново веде! І програма хренова. Тому що з нещасних 30 хвилин там 10 хвилин реклами, 10 хвилин херні всякої і в кращому випадку ще 10 хвилин мельком показують що саме і як роблять з машиною. Хіба це нормальна автомобільна програма? Це шоу імені російського актора Стичкіна для його фанаток-домогосподарок...
Відповідь: Автомобільні передачі Передача "Алло гараж" прагне кращого, але те що чути українську рідну мову це супер і ведучий мені подобається (звісно що говорить українською) і Рудки фореве, там гарний лісок як йти до жеде вокзалу і бар Скорпіон з фонтанами:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . зі смаками не сперечаються. Мені подобається цей ведучий.
Відповідь: Автомобільні передачі Ти так говориш, ніби ми в Китаї живемо. В тому той справа що там лише "чути українську мову". ЇЇ там має бути не "чути", а програма має бути україномовна. Це Україна і українське телебачення, а програма - російськомовна. Запросили російську звізду, так ніби своїх нема. Поставили одного україномовного сумнівної якості ведучого, який і базарить невтему взагалі, і типу кістку українцям кинули, щоб не домахувались - ось вам ваша мова. А ми й з того раді, класна програма бо там мову українську чути. Тьфу ти... До речі, ті два чувачка, які там ніби-то російською балакають, то справжнє посміховисько над російською мовою. Жахливий акцент. Так шо ведучі з тих пацанів ну зовсім ніякі. Для початку вартувало би закінчити якісь курси , відпрацювати дикцію , а тоді в телевізор пертися. Як на мене, найкращі ведучі на українському телебаченні це Кузьма, Пелих, Шустер і Безулик. А тих послідовників екзібіта самих слід спершу "прокачати"
Відповідь: Автомобільні передачі ти не нервуйся так... я лише висказав свою думку, вона може не збігатися з твоєю, це ж комерційний проект і взагалі життя наше починає спотворюватися, а те що чувак говорить українською мені подобається і як ведучий ніби також. За Кузьму, Пелеха, безулик погоджуюся, вони мені також як ведучі подобаються, + а ще класний ведучий (бляха забув як прізвище, що веде передачу Білим по чорному чи то чорним по білому).
Відповідь: Автомобільні передачі Чувачки збивайтеся з тої теми, ми говоримо не про ведучих, а про авто програми!
Відповідь: Автомобільні передачі В тому то й справа, шо в цій програмі ведучі думають що вони головніші за авто... Та й продюсери програми мабуть так думають
Відповідь: Автомобільні передачі Я думаю, що це не професійні ведучі, а працівники тюнінг-кантори (одної або кількох). Просто вибрали тих що мають троха ліпше підвішений язик та й випустили в ефір.
Відповідь: Автомобільні передачі А ще хороший ведучий Моляр. Парк Авто періоду чи як воно тепер там називається. Хоча формат передачі значно погііршав ніж був три роки тому.
Відповідь: Автомобільні передачі Ось цією фразою чітко прослідковується сприйняття львівянами ведучих з галицьким акцентом (Кузьма - Новояворівськ, Пелих - Тернопіль, інші не памятаю) і не сприйняття наприклад укр мови зі східним акцентом. Я 12 років прожив в Києві завше старався говорити літературною мовою, але всерівно мене "вираховували", що я з галичини. Знаю його особисто. Вам для інформації: Коли прийшла ідея програми "парк автомобільного періоду" років 12-15 тому, Ігор Моляр українською майже не спілкувався і власне він настояв на тому щоб передачу вести українською. За це йому РІСПЕКТ! Про манеру поведінки Богдана: Згадайте в кінці 80-х початку 90-х "Братів Гадюкіних" теж мало хто сприймав..... Я власне від передачі Ало гараж теж не в захопленні, але Богдан і каже що вона не для таких стариків як я. Її цільова аудиторія - глядачі 15-25 років. І давайте передачу сприймати такою як вона є..... До речі, гадаю що середній вік форумчан приблизно 30 років, думаю MAPTINI може вивести точну цифру. І ще одне, мене чомусь нервує чому більшість учасників всіляких форумів беруть англомовні (чи англійськими літерами) імена (ніки ), що цураєтесь рідної мови???? Вибачте за Оф-Топ
Відповідь: Автомобільні передачі І при цьому головний спонсор - горілка Магков Тьфу ти... Про ніки. Я особисто переконаний, що нік треба завжди писати латинськими літерами. Наголошую - не англійською, німецькою чи ще якоюсь мовами, а просто літерами латинського алфавіту. Це частково убезпечує від глюків з кодуванням, яке далеко не завжди буває кириличним.
Відповідь: Автомобільні передачі Або просто шукати імена/ніки які виглядають однаково літерами латинського, українського алфавіту! Як у мене, наприклад!
Відповідь: Автомобільні передачі До того ж більшість форумних двіжків мають пошук користувачів лише по латинському алфавіту а всі кириличні ніки попадають в розділ "Інші". І дійсно треба писати латинськими літерами даби виключити глюки з кодуванням.