Автомобільний ресторан

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Kinder, 25 бер 2008.

1. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Відповідь: Автомобільний ресторан

Візьміть мене в долю, я відкрию біля ресторану свою мийку і вулканізацію! Шоб одним комплексом все було, буде актуально.
    А паркінг обладнати великим екраном і зробити його автомобільним кінотеатром.

2. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

на рахунок велико екрано це бомба. я б в таке кіно часто їздив

3. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

А Б-П вже написав?

4. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Лежить в шуфляді.

5. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

Не хочу гасити запал Кіндера, який ще здається і близько не стикався з будівництвом і особливо на голій землі, але дана тема то повна УТОПІЯ
    підтримую цей допис на 100%, починати треба з питання де дадуть дозвіл і де ще є вільна земля, або вигідніше купити вже існуючий заклад і перепланувати.По моїм скромним підрахункам бюджет буде біля 1 млн $ і час будівництва мін років 5-7, хто ще займається будівництвом додайте аргументів.

6. faraon

faraon Новачок

VW Golf II blac 1.3 '90

Фішка про ресторан - модно! Місце ресторану було б не погане десь недалеко від Метро, це зручно, траса поряд. Ресторан - новинка, думаю піде.
    Уявляю його так: назва має бути весела, українська і проста, щоб підкреслювала наш Український дух, наприклад "Авто-Козак" або щось подібне. Поряд можна розмістити мийку, сервіс... Ресторан може бути у стилі бістро, доступне меню. При в'їзді розміщено меню типу як при в'їзді на автозаправку. Доречі, модна фішка з прапорами, придумати якісь три прапори (автотреку-чорнобілий в шахматному порядку та інші). Розмістити поблизу три ретро автомобілі. При в'їзді у Львів розмістити бігборд з рекламою ресторану.
    В середині повісити картини ретро-автомобілів... Можна розмістити декілька більярдних столів. Фантазії купа...

7. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Це не так запал Кіндера, як шлях до розквіту клубів нашого зокрема.
    100 пудово я не стикався я ж стоматолог: ((((((
    Чоловіче, я будівельник до того всього і знаю з чим стикнуться люди.
    По друге в нас планується до 200 ресторанів то може в людей є гроші, як ти думаєш??? я ж не зі своїх кишенькових буду купувати землю і будувати.

Дякую за підтримку утопії!!!
    Пацанам немає різниці чи ще зробити одну "Криївку" чи авторесторан, вот чому я заручаюся у вашій підтримці.
    І ще скажу, навіщо нам фаст-фуд? я говорю про хороший ресторан не з малими цінами, щоб відсіяти "пісочницю".
    Скажу як будівельник, термін будівництва такого закладу - не повний рік, ал хто говорив тільки про будівництво?

• Подобається Подобається x 1
  8. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

А з якого року твій випуск , щось я тебе не пригадую.Знаю людей які пробували просувати ідею побудови траси для карту, ото би було цікаво але тоді заправки були більш перспективніші. Скажу з власного досвіду робота на дядів або тих пацанів а особливо в земельно-будівелиних справах має свої ризики. Особиста моя думка розвиток клуба варто починати з нормальної тех станції, потім до неї добудувати вулканізацію, потім магазин запчастин і відкритий кінозал а вже потім робити якесь кафе.При мудрій організації це можна зробити й власними силами клуба, а дяді як дадуть так і заберуть і ще будеш винен.То моя власна думка, знаю багато людей які попролітали на грандіозних проектах особливо з кредитами.Якщо будує хтось і для незнати кого, то який інтерес в тому для клубу? -Безплатна реклама і заманювання клієнтури,щоб дядів бізнес процвітав , а клубу яка вигода? Ти сам в які ресторани ходиш і як часто?

9. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Відповідаю по черзі.
    Я будівельник і закінчив вуз вже давно.
    По-друге наш бізнес - це ресторани а не сервіси і мийки.
    По третє в нас постійно відкриваються і будутьвідкриватися нові і нові заклади. А вигода є очевидно, може відкритися сотня інших ресторанів, а я БИ хотів щоб вікрився ресторан, який би відповідав нашій причетності, де б ми могли зустрічатися, хавати, бавитися, бухати, грати більярд і ще ряд робити речей. вигода є очевидна, так ресторан то власників, а ми маємо де робити вище перечислене, але я так думаю, що з власниками міг би домовитися на ряд переваг для Фольцваген клубу (реклама, резервування місць, знижки і так далі).
    Так в чому тут мій песимізм? Тільки в одному, якщо я не заручуся Вашою підтримкою то звісно може і нічого не бути, або бути просто для пересічних клієнтів але без нашого піару, знижок і переваг.
    Я думаю відповів.

10. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Залежить від площі. Вище я писав, що собівартість 1м.кв. рестораційної нерухомості стартує від 1500$

Термін будівництва справді менше року, а от дозвільна система (в нас же бюрократія) може заняти і 2 роки. В ідеала - 1 рік.

О це вже 100пудово утопія!!! Для доказів просте питання Скільки в Україні Мак-Дональдсів? га?

Додано через 4 хвилини
    і тут же твоя відповідь:

Я б ще додав, жоден клуб цього не зробе. Клуб є клуб, а бізнес є бізнес. В клубів одні цілі в бізнесу інші. Як кажуть в Одесі це - дві великі різниці.

11. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

На початку існування нашого клубу велися дискусії з приводу організації клубного сервісу, але далі розмов не пішло, а чому, а тому що мабуть нам грошиків бракує для власного бізнесу.
    На рахунок дозволів - це питання 16, ми говоримо про відкриття або АВТОРЕСТОРАНУ або зовсім іншої теми для інших людей.
    На рахунок кількості, то ці ресторани мають бути різної тематики, а не мережа "Криївок". Відповідаючи скільки Макдаків в Україні - я не знаю.

12. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

Розумний чоловік-Олег М
    2 Кіндер - не сприймай як образу, але тебе можуть власники бартанути в самий несподіваний момент і часта зміна праці тоже не внушає довіри , аргументуй яка користь клубу від того ресторану ? Я прихильник ,що розвиток клубу має проводитись силами і коштами одноклубників, і накше спонсор диктує умови які вигідні йому.
    типу , що пан сказав , то кріпак зробив, і в ролі кріпака вгадай хто буде.

Додано через 4 хвилини
    Грошики з часом зявляються і постає питання куди їх мудро вкласти.

13. Romko

Romko Active Member

VW Vento

Здоровенькі були!
    Ідея Кіндера про такий заклад безумовно хороша і я як більшість на форумі її також підтримую, но в першу чергу потрібно визначитися не з місцем розташування такого закладу, а з сумою грошей яку розраховують потратити власники на будівництво. І вже коли буде визначена якась сума то можна придивлятися до ділянок, їх розмірів і розташування. Найкраще це купити якийсь заклад і переробити його, набагато дешевше і простіше буде. Безумовно було б класно якщо б такий знаходився десь на видному місці, коло траси, можна коло Метро, або по Стрийській трасі також добре, з перспективою що там колись щось буде….., кільцева дорога…, одним словом щоб він був не в центрі міста, поменше п’яних малалєток, побільше людей які люблять машини і все що з ними зв’язано (якийсь фейс-контроль чи щось таке), одним словом щоб можна було смачно поїсти, посидіти, щоб було тихо і спокійно – за «людськими» цінами, но також так щоб можна було легко туди добратися. Про інтер’єр закладу можна багато говорити, но краще якщо б було якесь приміщення, а зараз практично немає чого планувати, і так ясно «автомобільний», ідей дуже багато, головне щоб бурна фантазія була….. «Примочка» - ресторан, якось на мою думку не дуже…, мені здається що таке буде відлякувати людей, потрібно щось простіше, тай ціни щоб не кусались (було б класно якщо були б знижки для членів клубу, чи клубів), я думаю що більшість «з нас» хоче заїжджати в такий ресторан не тільки по святах….Про назву можна говорити також багато, на назву переважно впливає вигляд закладу (як в середині так і зовні), а вигляд під час будівництва може мінятися в залежності від ідей, можливостей, обставин, також впливає і місце розташування закладу, або як деколи буває, що хтось «ляпне» якесь слово – а воно взяло і прижилося. На рахунок кількості місць – потрібно щоб помістилося хоча б декілька компаній (як писали на форумі 8-14 чоловік в одній компанії) то получається до 100 місць, і також стоянка десь на 50 машин – це обов’язково. Мені сподобалась ідея Маркела про мийку, вулканізацію, якийсь маленький сервіс (дотягнути гайку, зробити діагностику), ну і просто класно - з кінотеатром, такого ще не було!!!
    Кіндер, може хтось із львів’ян вкладе такі гроші в таку ідею але не власник Криївки, в нього стільки бабла немає, це перше, а друге – йому ніхто стільки не дасть. Також якщо майбутній заклад буде похожий на «Краївку» (останнім часом він щось спаскудився, купа п’яних малалєток, глум-шум, купа народу, деколи навіть стати не має де і дихнути тоже) Якщо цей заклад також буде важко знайти як і Краївку? , то краще таке не відкривати!!!!!
    Цілком підтримую «McAr» ….!!!!!

14. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був

Ідею Кіндера підтримую!!!!!!

Таких авто барів ще немає. І тому хоча б за незвичність вже поналізають клієнти. Ну це як все гарно оформити.
    На рахунок бізнесу від клубу - нам наврядчи хватить грошей. Теоретично може реально, но в нашій країні.........

15. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Цікаво, навіщо компанії бортувати свого працівника, тим більше такого, який реально працює і хоче організувати серйозний проект!? І в який спосіб це повинно відбутися? Не заплатять зарплати? Відключать інтернет?

Думаю, що стільки бабла як власник Криївки не мають усі разом взяті члени нашого клубу, як і всі члени всіх львівських автоклубів :)

А взагалі мені здається, що фраза
    заперечує фразу

16. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

У власників є два правила , щодо працівників- святе місце пусте не буває і незамінних людей не буває.Працюючи в приватних структурах зіткнувся з проблемою зарплати в конвертах, махінаціями з трудовою книжкою, коли запис про роботу не дійсний а податки з тебе стягувались і сама ГОЛОВНА ПРОБЛЕМА- через деякий час власнику починає здаватися,що твоя зарплата надто завелика а тобі,що зарплата надто замала.Ще один нюанс - при підписанні трудової угоди в тебе одні обовязки, а в процесі роботи додаються інші- виносити мусор, возити дружину шефа в на закупи,догляд за вазонками, організація днів народжень ітд., і рано чи пізно назріває конфлікт.
    Способів тьма-жінки шефів неподілили доходи, і заклад не працює на невизначиний період і зарплата не виплачується, фірмі не продовжили ліцензію,арендоване приміщення перекупив інший власник а він має свою команду,зміна керівництав і відповідно і штату, або з власником проблеми з здоровям а дружині треба гроші, замість тебе треба влаштувати дочку чи сина якогось впливового дяді ітд. І цікавий курйоз- рано чи пізно на твоє місце буду претендувати молодший і здібніший працівник який згодиться працювати за меншу платню.
    2 Кіндер -безумовно ідея гарна може і вийде, я обовязково зайду.

17. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Ідея класна!
    Як фільмі "ат заката до рассвєта".
    Бар де наливали тілько власникам фур! А то буде ресторан де будуть приймати тіко ВВ!

Жарти то все. А ідея хороша! Тільки добитися тої мрії - ой... певно буде тяжко....

18. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

McAr, по-моєми ти несеш повну маячню, яка не має стосунку до обговорюваної теми. Тобі говорять про ідею створення авторесторану у Львові, а ти чешеш про те, що Кіндера звільнять з роботи , що треба клубу створювати автосервіс, про якихось спонсорів клубу, які диктують умови, що ти не пам"ятаєш Кіндера в інституті... Коротше в огороді бузина, а в Києві дядько. Якщо ти не маєш шо сказати по темі, то ліпше жувати, а не засмічувати оффтопом

19. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

А по якій темі, проекта нема, землі нема,Кіндер особисто не будує, а ідея гарна.

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Власне, ключове слово - ІДЕЯ.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)