Відповідь: Автомобільний ресторан Привіт всім! Ідея класна. Можливо варто зробити щось типу кабінок, розділених одна від одної покоцаними автівками, щоб ніхто нікому не заважав, а в меню додати декілька страв, що стасуються даної тематики. Наприклад - фірмовий VW коктель або щось подібне. Я шось не розумію чому тут всі на Кіндера напали як коршуни? Це добре, що людина орієнтується і є профі в багатьох питаннях, якщо хтось заздрить, то хай кусає собі лікті, а не висловлюється тут, якщо чесно не приємно читати. А ти, Олександро хто? Кіндер будівельник, HR менеджер, і скоро стане стоматологом , але ж він не просить його вчити чи допомогти йому матеріально! Він сам дає собі раду! Якби він був тільки балаболом, він би не працював і не заробляв! Я вірю, що в тебе все вийде, Кіндере!
Відповідь: Автомобільний ресторан Не хочу піаритися, біля Короля Данила відкривається наш четвертий заклад - кафе "Трамвай". Можлива АВТОмобільний ресторан буде наступний? :-D
Відповідь: Автомобільний ресторан Pol, ти визначся! Курити дійсно шкідливо. А що ти куриш? PS уяви, що ти сидиш всередині тої машини кавуську попиваючи :mrgreen:
Відповідь: Автомобільний ресторан А за якою адресою у Львові люди запустили цей не паралельний моїй темі проект? :mrgreen: Звісно то не у Львові тому вони мені (нам) не конкуренти 8-0
Відповідь: Автомобільний ресторан Як на мене розміщення цього трамваю цілком недоречне. Площа і так насичена памятками і сидіти пити каву/пиво в такому людному/ПРОХІДНОМУ/незатишному місці мені задоволення не приносить. Зразу видно на що розраховували власники ставлячи його туди.... а то справжній раритет чи склепали на замовлення???
Відповідь: Автомобільний ресторан Старий, ну хто б то сказав но від тебе... :-( Моя мета в цій темі не піар (мені за це грошей не платять), а на інформованості "пропхати" свій проект на основі нашої компанії і підтримці нас одноклубчан.
Відповідь: Автомобільний ресторан Привіт усім! В кінці місяця липня планую робити презентацію ідеї "Автомобільного ресторану" для наших засновників. Щоб це зробити ефективніше мені бракує візуалізації бачення (тобто як би це могло виглядати "внатурі")проекту. Чи може мені хтось допомогти зробити візуалізацію закладу по моїх словах в 3D (три де) або в фотошопі на основі якихось аплікацій в 2D. Пояснюю що треба. По моїх словах наваяти на компі екстер*єр та інтер*єр закладу так приблизно. На мою думку це б посприяло масштабності представити ідею не просто насловах, але й на картинках. Дякую
Відповідь: Автомобільний ресторан Чого мінуси тиснеш? І взагалі, Кіндер, звідки в тебе стільки песимізму? Піаритися це класно! Тим паче, що більшість тут друзі і не будуть проти почути про твої успіхи! Як на мене, це навіть похвально - підтримувати репутацію бізнесу, в якому працюєш. З досвіду скажу, що далеко не всі на це здатні. Маю знайомих, які цим заробляють на хліб. Чи вийде домовитися за просто так - не скажу, очевидно це залежить від об'єму роботи чи часу, який на це піде. Рекомендацію, звичайно, надам. Якщо цікавить - в приват дам тел, запитаєш.
Відповідь: Автомобільний ресторан Я замість того, щоб натиснути "мені не сподобався коментар" я натиснув мінус в рейтигну, це означає що не привик до нових змін на сайті, сорі. На рахунок бізнесу дякую, але переслідую ціль не так піару а як покращення умов відпочинку для нас усіх клубів (зокрема нашого). На рахунок людей які заробляють на хліб то я маю таких також, я шукаю людей які посприяють моїй/*нашій цілі задля нашого комфорту в майбітньому, для дякую за увагу в допомозі з контактами. В нашій компанії є навіть конструктори і дизайнери, але їхній мотив це бабки, а я не гротовий зараз платити за таке. Залюбки скористався би послугами Піонера, він гарно в фотошопі працює :-D
Відповідь: Автомобільний ресторан Щось давно нема нових їдей по даній темі. 2 Адміни- а можнна так за 1-2 місяці, коли дана тема повністю перейде в розділ "Колектор", надати мені статус типу - КЛУБНИЙ ПРОРОК І ЯСНОВИДЕЦЬ-McAr?, хто підтримує?
Відповідь: Автомобільний ресторан Всі хто мав ідеї - висказались, всім решта надоїло оффтопити в даній темі... верніше майже всім Не перейде вона ні в який колектор, хіба що окремі дописи ;-) Ні, неможна Я - ні.
Відповідь: Автомобільний ресторан Сьогодні я викачую усі коменти з усіх сайтів де я писав подібну тему. Дописів ніде немає багато, тема не дуже "сколихнула"клюбних людей у Львові, але все ж таки я спробую сформувати "щось" і зробити презентацію Автомобільного концепту нашим співзасновникам. Обіцяю повідомити любий результат! Дякую хто підтримав! :-D