Відповідь: Автомобільний ресторан Borman я думав це ти свою авто так фотографував, але дивлюсь взагалі не вона,
Я канєшна діко ізвіняюсь, але слова треба дотримувати. Нескладно здогадатись - якщо у Львові дотепер нема автошинку, значить власники грошей ідею забанили. Але! Ідея просто супер! І в цілому світі тематичні кнайпи користуються великою популярністю. У Клівленді є ресторан у стилі другої світової війни. Розказувати можна два дні підряд. У Варшаві - два ресторани "У Швейка", страшно популярні серед наших... Ну, тих, що туди чартерними (і не дуже) літаками їздяють. Кіндер, Ти просто випередив час! Власники ще до того не дозріли. Коли дозріють, пізно буде. Кажеться "трудно" і ореться далі. Плюсик належиться не тільки за ідею, а й за наполегливість навіть тоді, коли всі довкола кажуть "тоі тоо треа?".
Відповідь! Так, Чотропхаю, ти мабуть права! За слова тре6а відповідати. Тема була написана 25.03.2008 року. Постав мені мінус в рейтингу, бо ніц з того не вийшло і я це визнаю! Якраз наполегливість була певний час, однодумців мало, а бажаючих реалізувати саме таку ідею не виявилося! Значить не потрібно саме зараз такої концепції як "Автомобільний ресторан"! Люди мають свої ідеї стосовно реалізації, цих їдей вистарчить років ще на 50.
можливо не коректно висловився. В них є свої концептуальні ідеї стосовно НЕ АВТОМОБІЛЬНОГО РЕСТОРАНУ!