АвтоПОМСТА

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем CheFISH, 19 кві 2010.

1. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Ну тоді на стоянку.

2. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Раджу все таки провести збори і пояснити твою позицію, чому ти ставиш там гольфа.

3. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    кому, мені чи сусіду? І бажано аргументувати.

4. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Я б не йшов на переговори з терористами!
    В нас вільна країна, паркуюся де хочу (в дозволених місцях).
    Багато хто місця на вулиці вважає своїми, декілька разів приїзджаючи до друзів попадав в такі дебати, мешканці втирали, що це іхні місця і мені нашкодять, про що одразу були поінформовані, якщо хтось перегородить моєму Ланосу дорогу, відіпхаю їхні авто бампером не заморочуючись, а потім буде потім, якщо хтось спустить колесо чи нашкрябає чортика - пристрелю як собаку.
    Жостко но красіво.

5. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    Так по можливості він мене завжди підперає, і сьогодні це підтвердив.
    п.с. батько навчив мене завжди залишати собі місце у таких випадках.

6. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    неіснує твого, його чи чийогось місця, земля не приватизована. постав відеореєстратор на вікно з режимом нічного бачення і скажи сусідові, що він постійно пише.
    заручись свідком, який підтвердить що сусід тобі погрожував пошкодити авто і також це скажи сусіду, що чуть шо буде заява в мілійцію і є свідки як він тобі погрожував.

7. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Rules, +10000 самий ефективний метод, якщо не вийде домовитись і задорого стоянка :)

8. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    а ще краще паркуй її далі там і скажи тому сусідові що якщо з машиною що-небудь станеться, навіть не від його рук, спалиш його авто

9. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    В той момент дружина була в машині
    - сказав що автоматично заява у міліцію і він вже буде доводити шо не олень.

10. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    а на рахунок стоянки - то і є причиною конфлікту, бо до того я постійно ставив на стоянки і він
    моєї машини не бачив, тому рахує що в нього більше прав на це місце бо живе 6 років :D.
    п.с. моя квартира у власності більше 15, але був період, що не жив, крім останніх 4 років.

11. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    В нас в дворі такої торгівлі нема, став де є місце головне рівно щоб не займати одною машиною два місця а то є такі олені що думають що вони в полі, заїхав як небудь кинув і стоїть кілька днів, таким для початку я пишу записку і під щітку на лобове.

12. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Підтримую Кіндера в цих питаннях, а також хочу добавити від себе,
    що з метою попередження та запобігання появи царапин на власному авто,
    зайти в ліфт (якщо багатоповерхівка) з потенційним царапальщиком автівок,
    взяти пістоль (бажано 9мм калібру), вставити зо двоє холостих патронів,
    зупинити ліфт кнопкою "СТОП" та шмальнути під ноги, після чого
    словесно попередити.:yes:

13. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    а я б популярно пояснив, чому ставлю саме там машину. + натякнув, що винувадця буде знайдено. + зараз зовсім не дорого встановити собі відеоспостереження. Що в машині (відеореєстратор), що під вікном (панорамно на всю стоянку). сусіда буде дуже гарно видно ;)

• Подобається Подобається x 1
  14. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    КІТ, в більшості випадків слов'яни розуміють тільки через силу і на всі пояснення твої в основному реагуватимуть агресивно та будуть вести себе так наче їм пофігу твої слова в готовності до образи тебе як людину. Ми ж живемо в той час коли міряються не розумом, а в кого більший, довший, товстіший, коли є що показати. Це моє особисте твердження, можеш оспорювати чи доказувати, що це не так... :yahoo: Але повір, дуже мало людей є тепер, котрі адекватно сприймають зауваження чи вказані недоліки, зверни увагу на вулицях, в магазинах, в громадському транспорті - всі озлоблені, посмішок на обличчі не побачиш.

І ще одне, як мені поставити прилад відеозахвату на будинку, якщо це 9-ий поверх, і на ту сторону де виходять вікна, то авто не поставиш, а з іншої сторони будинку добрі сусіди скажуть "що мені з того буде?", а якщо на безхозній території будинку, то стопудово зпіонерять.

Останнє редагування: 3 жов 2012
  15. Crazy

Crazy Active Member

Lancer
    А на місце сусіда себе не пробував ставити? Якщо навіть вікна виходять на 2 сторони і якщо він так само для заспокоєння вигляне в вікно і побачить щось таке що йому не сподобається поки він добіжить то вже може бути пізно... ну і плюс під під'їздом і не потрібно обходити будинок.
    Про те хто скільки часу живе це взагалі брєд, нікому ніяких привілегій не дає.
    А так, попробуй мирно вирішити, пояснити нормально чому ти ставиш там, а не біля свого під'їзду та і все. Якщо не получиться тоді скажеш шо знаєш кому претензії пред'являти в разі чого та й по всьому.

16. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Все потрібно вирішувати по-людськи, і тільки якщо у відповідь погрози, відповідати тим же.
    Я колись був в подібній ситуації, коли погрожували пошкодити авто - я сказав що у відповідь спалю не тільки їхнє авто а ще і квартиру... В результаті пильнували щоб з моїм ніц не сталося.

17. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    + 1 до Крейзі. Шмаляти з револьвера ні в кого не варто. Поговорити спокійно - варто. Не зрозуміє - його проблеми. Царапатись можуть обидва так що він не посміє.

18. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Не стріляй, не шкрябай його авто, а стань його другом... Так, як вже казали, стань на його місце і вирішіть питання адекватно один на один, просто поспілкувавшись. Думаю, це найкращий спосіб і найдієвіший. Від погроз і нанесення шкоди один одному ніхто з вас не виграє в кінцевому результаті, сьогодні він тобі нашкодить, завтра- ти йому... За обставин, які зараз складаються в суспільстві, треба шукати мирного вирішення питання.

19. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    А я воювати ні з ким не хочу, "стати другом" - смішно, після його розмов. На рахунок спокійної розмови - завжди спокійно розмовляю, мене важко вивести, але фраза "шоб більше тут не ставив машину" навіть після пояснення моєї ситуації не посприяла розвязанню конфлікту. Якщо з точки зору зрозуміти сусіда, щоб не далеко було йому до машини - то або я забираю її на сторону де не буду бачити і чути, або ставити під інший будинок де все може повторитись.

20. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    забий і став там де хочеш. пригрози сусіду що в нього є діти і чи не переживає він за них чи розправою з його авто?візьми на понт, блефуй, він 100% також блефує і нічого царапати не буде

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)