АвтоПОМСТА

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем CheFISH, 19 кві 2010.

1. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    О Господи... Та як навіть думати про таке можна.
    Це вже стаття, погрози. Люди, ви шось таке пишете, пістолети стрільба...

От потім того машини і шкрябають, бьють. Бо один один з одним сваряться. Брат з братом, друг з другом, українець з українцем...
    А "москаль", чия машина збоку стояла - залишиться у спокої і з цілою автівкою...

Виглянути в вікно і побачити що машину крадуть - нічого не дасть. Поки вибіжеш, навіть в трусах, не одягаючись, то вже ітак не встигнеш. І не завжди сигналку почуєш, і відкривають, що сигналка не допоможе...

2. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    з Баксом погоджуюсь. З Рулес - ні. вважаю що вплутувати до цього дітей - взагалі гнило. особисте ІМХО, не сприймай на свій рахунок Рулес ;)

зі своєї сторони розповім про свій випадок:

живу в центрі. дуже люблю машину лишати прямо під вікном. літом обов'язково залишаю відкрите вікно, щоб чути що до чого (вже було у мене два випадки, коли прокидався посеред ночі, а на мому капоті сидить п'янь і раз за разом б'є кулаком в капот, щоб спрацювала "музика" як мені потім пояснили. - мего тупак бо сигналка страшно кричить а не наспівує мелодій. не розповідатиму, що робив у цих випадках, думаю всі ітак зрозуміли). ОТ поселився у мене навпроти новий сусід, котрий заробляє таксистом на бусі (мерседес віто - маленький але бусик). Вечором картина звична, паркуватись ніде - мені повезло парканувся під вікнами. Дві сусідні машини поїхали, інші перепарковувались. і получилось так, що моя машина наче займає два місця (хоч я ставив взагалі впритик між двома машинами, бо мав маленьку таврію і залазив куди хотів, коли паркувався.). Сусід того не поняв, подумав що я хам і почав копати мені машину. я то побачив з вікна, крикнув, шо за гвалт посеред дня. ПОчув у відповідь брудну лайку і погрози. довго не думаючи спустився на вулицю, вже весь в адреналіні. вислухавши ше раз лайку, спитав шо сталось. відповів, що він і сам такий і те де. (в красномовності в той момент мені не було рівних), запропунував від'їхати. (це був єдиний вірний варіант з моєї сторони). посунувши машину, я почув ще одну погрозу, мол машину мою спалять і те.де. Не кричав, не погрожував, а сказав у відповідь що знаю тепер хто мені то сказав, і з першими ознаками покоцаності - висловлю свої думки цвяхами на його машині. - все проблем більше ніколи не було. АЛЕ МОРАЛЬ БАСНІ!!! цей сусід зі мною не вітається, розмов звісно ніяких не заводить. - я вважаю що в даній ситуації я в програшному варіанті, погарячкувався. Але захистився і зняв геморой з дупи. От скажіть мені - що треба було робити ?

ту Дізєль: стосовно відеоспостереження - звертався до автора теми, бо він сказав, що вікна виходять на парковку.

3. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    ну тут я трохи перебільшив, але щось в тому стилі сказанути щоб він тепер переживав щоб твоя машина була цілою і неушкодженою

4. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Раніше теж ставив машину в дворі, після того як якесь чмо розбило вікно пасажирське тільки стоянка немаю жодних проблем з сусідами місцем і т.д. що і Вам всім раджу!!!!.

5. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Ну на рахунок блефує не блефує перевіряти не варта..:) , бо коли в мене був схожий випадок, просто заставляли ворота з двору і я годинами не міг виїхати або заїхати, а заставляли сусіди з сусіднього підїзду, то я таки провчив одного на мазді "проколом" 4-х покришок, але я блєфанув, просто спустив і ножиком зробив слід ніби проріз. Він як побачив...:bomb:, жалію що в той момент не зняв на відео:) Але потім чоловік просто розплакався, звісно мені стало жаль і ми разом качали його колеса:) більше я тої мазди під своєю брамою не бачив.

6. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    :lol::lol::lol: Ржу не можу.
    Може ти щось наплутав, може то баба була.

7. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Нє, він реально оцінив ситуацію і зрозумів що він нікуди з місця не рушить, бо інакших колес нема, на підміну і можливо в нервовому шоці заридав крокодилячими сльозами, доречі через дорогу мєнтовка:) А ти б що в такій ситуації робив, знаючи що не правий... Забув сказати, він ще потім мене на 50 кликав...:D

ПС а в дворі вже не ставлю бо нерви дорожчі...

8. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    жорстокі ви і злі, рік тому переїхав у львів, стоянки поблизу немає, гаража теж ,пройшовся по сусідах , домовились хто як ставить і авто і питання вичерпалось, прийшло ще двоє кіпішливих ( нових) з бітою розмахували, я витягнув свою і мисливський ніж почепив на пояс, зібрались всі і знову усім вичтачило місця , співпідїздник придбав авто всі зібрались забитонували кусок трави і зявились місця і знову всі довольні

мораль байки

немає безвихідних ситуацій , бувають неправильні виходи з них !!!

9. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Чого в програшному варіанті? Тобі дуже важко жити, що сусід з тобою не вітається? Зрозуміло, що воно, якось, не приємно, але ти ж пояснив йому причину чому твій автомобіль займав трохи більше місця. То, що пояснення висловлювалися на підвищених тонах, в дусі взаємної любові і братерства:D, справжній мужик мав би зрозуміти... Вважаю, що він повинен був просто підійти до тебе і спокійно пояснити ситуацію, яка би вирішилася, як кажуть, за 6 секунд.

10. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Гадаю що здоровя важливіше і цінніше. Тому ввязуватися заради паркомісця у серйозні конфлікти з погрозами, з пістолетами в ліфті і т д не варто. Я би продовжив ставити на тому ж місці не зважаючи на погрози, якщо шо - підозрюваний є.
    З іншого боку - прожив рік у квартирі, в якій вікна виходили на іншу сторону від машини, дискофорт був лише перші 2-3 тижні і то не стільки через те що машини не бачу, а через те що раніше паркував на стоянках. Зараз машина стоїть під вікном, максимум зранку і перед сном виглядаю і дивлюся на неї ))

11. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    ох яка сантабарбара. як на мене то страшніше ставити автівку не біля дому, коли ти точно знайдеш ту людину, яка щось зробила, а в центрі міста де всі паркуються так, що хоч через багажник вилазь. в мене в потруги мешканці поіншому вирішили ту ситуацію. в них біля 9-поверхівки маленьки майданчик а машин багацько, щоб всім було видно авто з вікна тяжко. от вони і вирішили то питання найняли охоронця, поставили йому бутку зі шлагбаумом(він не своїх в вечфрнфй час не пропускає) платять біля 50 грн в місяць і ніхто ні з ким не свариться, бо парковщик розставляє машини і питає коли будете виїжджати від того і ставить на правильне місце і нікому не потрібно дивитися з вікна, бо є відповідальна людина.

12. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    не всюди реалізовується. в мене наприклад є такі сусіди які мають авто і не хочуть скинутись на двері в підїзд з домофоном, а ви кажете охоронця і шлакбаум

13. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Ніні, це вже занадто, наперед вчити силовим методом я би не став, бо запустять справу проти тебе!

14. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Останнє редагування: 5 жов 2012
  15. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    дуже хороша фотографія.

а мені колись сусіда на бумері в бампер в'їхав (я ше на таврії був), і навіть не признався - добре шо пластик нормальний і з амортизував, а не лопнув. Але сусід мене здивував, бо не сама чужа людина.

Поварив і пошпаклював машину, помалював. Не маю можливості паркувати машину під хатою, паркую на самій освітленій вулиці в центрі. Рух на ній мінімальний, бо вона маленька. І шо ви думаєте ? втовкли мені крило. Думаєте я знайшов візитку під дворніками ? навіть не буду відповідати...

а картинка кльова, заставляє задуматись, чи буде наступного разу газетка..

16. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    а ти хіба вкурсі хто це був?

17. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    що ти маєш на увазі ?

18. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    я якщо чесно зараз повний злості бо цієї ночі якісь пі....си незнаю яким чудом , але беззвучно відкрили авто де стоять вакуумні замки хто знає вони в таких ситуаціях самозатягуються і почистив добряче моє авто . От суки
    Тепер явно бачу позитив фонаря що на авто світить, і камери нічного бачення і особняка з гаражем і галімої стоянки

19. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    як виявилось на районі моє авто неперше за цей тиждень добре що хоч незмогли завести і поїхати бо два котрі завели розібрали як могли а залишки спалили,хібащо радує те що негірше,то суки

20. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    От тобі і секретка......Добре що стоїть у тебе.
    Кіт вчора переконався, що завести не зміг.
    Потрібно додаткова ставити датчик на рух у салоні, і тоді коли б вскрили двері та полізли би до салону був би їм "пісець".
    Сильно почистили салон?
    Щось цінне тримав? Можливо пасли?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)